Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 Vaccination Update - Day 271
India’s cumulative vaccination coverage crosses 96.78 crore
More than 32 lakh Vaccine doses administered today till 7 pm
13 OCT 2021 8:32PM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has achieved 96 Crore (96,78,08,545) today. More than 32 lakh (32,36,997) Vaccine Doses have been administered till 7 pm today. The daily vaccination tally is expected to increase with the compilation of the final reports for the day by late tonight.
The cumulative coverage of vaccine doses, segregated based on population priority groups, is as follows:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
10375623
2nd Dose
9057764
FLWs
1st Dose
18360382
2nd Dose
15453809
Age Group 18-44 years
1st Dose
389942616
2nd Dose
106940919
Age Group 45-59 years
1st Dose
166945268
2nd Dose
84855744
Over 60 years
1st Dose
105311889
2nd Dose
60564531
Cumulative 1st dose administered
690935778
Cumulative 2nd dose administered
276872767
Total
967808545
Today’s achievement in the vaccination exercise, segregated by population priority groups, is as follows:
Date: 13thOctober, 2021 (271stDay)
HCWs
1st Dose
94
2nd Dose
8518
FLWs
1st Dose
536
2nd Dose
23436
Age Group 18-44 years
1st Dose
1055889
2nd Dose
1135725
Age Group 45-59 years
1st Dose
253614
2nd Dose
388230
Over 60 years
1st Dose
154751
2nd Dose
216204
1st Dose Administered in Total
1464884
2nd Dose Administered in Total
1772113
Total
3236997
The vaccination exercise as a tool to protect the most vulnerable population groups in the country from COVID-19 continues to be regularly reviewed and monitored at the highest level.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অপদেৎ - ২৭১শুবা নুমিৎ
ভারতকী অপুনবা ভেক্সিনেসন কবরেজ কোতি ৯৬.৭৮ লানখ্রে
ঙসি নুমিদাং পুং ৭ ফাওবগী মনুংদা ভেক্সিন দোজ লাখ ৩২ হেন্না কাপথোকখ্রে
13 OCT 2021 8:32PM by PIB Imphal
মশক থোক্না মায় পাকপা অমদা, ভারতনা ঙসি কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ কোতি ৯৬ (৯৬,৭৮,০৮,৫৪৫) লানখ্রে। ঙসি নুমিদাংগী পুং ৭ ফাওবদা,ভেক্সিন দোজ লাখ ৩২ (৩২,৩৬,৯৯৭) হেন্না কাপখ্রে৷ নুমিদাং অথেংবদা নুমিৎ অদুগী ফাইনেল ওইবা রিপোর্তশিং পীশিল্লকপদা নোংমগী ভেক্সিনেসন তেল্লী অসি হেনগৎলক্লবা য়াই হায়না পানরি৷
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা বেজ তৌদুনা কাপখিবা ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কোভরেজ অদু মখাদা লৈরে:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কোভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৩৭৫৬২৩
অনিশুবা দোজ
৯০৫৭৭৬৪
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮৩৬০৩৮২
অনিশুবা দোজ
১৫৪৫৩৮০৯
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৩৮৯৯৪২৬১৬
অনিশুবা দোজ
১০৬৯৪০৯১৯
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৬৬৯৪৫২৬৮
অনিশুবা দোজ
৮৪৮৫৫৭৪৪
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১০৫৩১১৮৮৯
অনিশুবা দোজ
৬০৫৬৪৫৩১
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৬৯০৯৩৫৭৭৮
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
২৭৬৮৭২৭৬৭
অপুনবা
৯৬৭৮০৮৫৪৫
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা কাপখিবা ঙসিগী ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইসতা ফংলিবা এচিবমেন্দ অদু মখাদা লৈরে:
তাং: ২০২১গী ওক্তোবর ১৩ (২৭১শুবা নুমিৎ)
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
৯৪
অনিশুবা দোজ
৮৫১৮
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
৫৩৬
অনিশুবা দোজ
২৩৪৩৬
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১০৫৫৮৮৯
অনিশুবা দোজ
১১৩৫৭২৫
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
২৫৩৬১৪
অনিশুবা দোজ
৩৮৮২৩০
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৫৪৭৫১
অনিশুবা দোজ
২১৬২০৪
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
১৪৬৪৮৮৪
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
১৭৭২১১৩
অপুনবা
৩২৩৬৯৯৭
লৈবাক অসিদা লৈরিবা খ্বাইদগী ফিভম শোক্নিংঙাই ওইরিবা মীওই কাংলুপশিংবু কোবিদ-১৯দগী ঙাকথোক্নবগী খুৎলাই অমা ওইনা শিজিন্নরিবা ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইস অসি অৱাংবা থাক্তা চাং নাইনা লেপ্পা-লৈতনা য়েংশিল্লি৷