Ministry of Labour & Employment
All-India Migrant Workers Survey
08 FEB 2021 5:44PM by PIB Delhi
Labour Bureau, an attached office of the Ministry of Labour and Employment, has been entrusted with the task of conducting the All India Survey on Migrant workers.
An Expert Group has been constituted by the Government of India on 09th September, 2020 to examine and finalize the schedules, sampling design and other technical details of the aforesaid survey being conducted by Labour Bureau.
This information was given by Minister of State (I/C) for Labour & Employment Shri Santosh Kumar Gangwar in a written reply in Lok Sabha today.

লেবর অমসুং ইম্প্লোইমেন্ত মন্ত্রালয়
ভারত পুম্বগী মাইগ্রেন্ত শিন্মীশিংগী সর্ভে
08 FEB 2021 5:44PM by PIB Imphal
লেবর অমসুং ইমপ্লোইমেন্ত মন্ত্রালয়দা এতেচ তৌবা ওফিস অমা ওইরিবা লেবর ব্যুরোদা মাইগ্রেন্ত শিন্মীশিংগী ওইবা ভারত পুম্বগী সর্ভে পাঙথোক্নবা থৌদাং শিন্নখি।
ভারত সরকারনা লেবর ব্যুরোনা পাঙথোক্লিবা মথক্তা পনখ্রিবা সর্ভে অসিগী সেদ্যুলশিং য়েংশিন্নবা অমসুং লেপথোক্নবা, দিজাইন অমসুং অতোপ্পা তেক্নিকেলগী অকুপ্পা হিরমশিং সেম্পল শেম্নবা সেপ্তেম্বর ০৯, ২০২০দা এক্সপর্ত গ্রুপ অমা শেমখি।
মসিগী ই-পাউ অসি লেবর এন্দ ইমপ্লোইমেন্তগী রাজ্য মন্ত্রী (আই/সি) শ্রী সন্তোশ কুমার গঙ্গাৱরনা ঙসি রাজ্য সভাদা অইবা পাউখুম ওইনা পীখিবনি।