Ministry of Health and Family Welfare
Update on COVID-19 Vaccination
Nearly 53 lakh Healthcare Workers Vaccinated across the country
3,31,029 beneficiaries vaccinated till 6 pm on 21th day of vaccination drive
Only 0.0005% people have recorded hospitalization against vaccinations
05 FEB 2021 8:02PM by PIB Delhi
The countrywide COVID-19 vaccination program was conducted successfully on the twenty-first day as well.
The cumulative number of healthcare workers vaccinated against COVID19 is nearly 53 lakhs today. 52,90,474 beneficiaries were vaccinated through 1,04,781 sessions, as per the provisional report till 6 pm today.
3,31,029 beneficiaries vaccinated till 6 pm on 21th day of vaccination drive
Final reports would be completed for the day by late tonight.
S. No.
State/UT
Beneficiaries vaccinated
1
A & N Islands
125
2
Andhra Pradesh
22,461
3
Arunachal Pradesh
774
4
Assam
13,939
5
Bihar
29,229
6
Chandigarh
360
7
Chhattisgarh
16,103
8
Dadra & Nagar Haveli
130
9
Daman & Diu
100
10
Delhi
8,038
11
Goa
620
12
Gujarat
27,862
13
Haryana
3,174
14
Himachal Pradesh
3,080
15
Jammu & Kashmir
4,378
16
Jharkhand
8,188
17
Karnataka
23,291
18
Kerala
12,992
19
Ladakh
227
20
Lakshadweep
24
21
Madhya Pradesh
1,104
22
Maharashtra
35,172
23
Manipur
658
24
Meghalaya
578
25
Mizoram
516
26
Nagaland
70
27
Odisha
2,461
28
Puducherry
309
29
Punjab
4,472
30
Rajasthan
20,688
31
Sikkim
792
32
Tamil Nadu
6,258
33
Telangana
4,745
34
Tripura
1,727
35
Uttar Pradesh
53,959
36
Uttarakhand
5,096
37
West Bengal
17,329
All India
3,31,029
One of the highlights of the vaccination process is a link for downloading the certificate which is also a part of confirmatory SMS sent to the beneficiary post vaccination. The Certificate can also be downloaded by the Vaccinator and District Immunization Officer and handed over to the beneficiary.
Total 27 persons have been hospitalized so far. 0.0005% people have recorded hospitalization against vaccinations. No new hospitalization is recorded in the last 24 hours.
Total 22 deaths have been recorded till date. One New death reported in past 24 hours of a 77 year old Male in Agra, 7 days after vaccination. It was a case of Shock with pre-existing Diabetes.
None of these deaths have been causally linked with COVID-19 vaccination.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ বেক্সিনেসনগী অপদেৎ
লৈবাক শিনবা থুংনা হেল্থকিয়র ৱার্কর লাখ ৫৩গী ময়াদা বেক্সিন কাপখ্রে
বেক্সিনেসন দ্রাইভকী ২১শুবা নুমিৎকী নুমিদাং পুং ৬ ফাওবদা বেনিফিসরী ৩,৩১,০২৯ বেক্সিন কাপখ্রে
বেক্সিন কাপখিবা মীওই ০.০০০৫% খক্তা হোস্পিতালদা পুখৎখিবগী রেকোর্দ তৌখি
05 FEB 2021 8:02PM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা পাঙথোকপা কোবিদ-১৯গী বেক্সিনেসন প্রোগ্রামগী কুনমাথোইশুবা নুমিৎ মাই পাক্না পাঙথোকখ্রে।
কোবিদ১৯গী মায়োক্তা বেক্সিন কাপখিবা হেল্থকিয়র ৱার্করশিংগী অপুনবা মশিং ঙসি লাখ ৫৩গী ময়া য়ৌখ্রে। প্রোবিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না সেসন ১,০৪,৭৮১গী খুত্থাংদা ঙসি নুমিদাং পুং ৬ ফাওবদা বেনিফিসরী ৫২,৯০,৪৭৪ বেক্সিন কাপখ্রে ।
বেক্সিনেসন দ্রাইভকী ২১শুবা নুমিৎকী নুমিদাং পুং ৬ ফাওবা বেনিফিসরী ৩,৩১,০২৯ বেক্সিন কাপখ্রে।
অরোইবা রিপোর্ত ঙসি নুমিদাং অথেংবদা মপুং ফংগনি।
মশিং
রাজ্য/য়ু.তি.
বেক্সিন কাপখ্রবা বেনিফিসরীশিং
১
এ অমসুং এনগী ঈথৎশিং
১২৫
২
অন্ধ্র প্রদেশ
২২,৪৬১
৩
অরুনাচল প্রদেশ
৭৭৪
৪
অসাম
১৩,৯৩৯
৫
বিহার
২৯,২২৯
৬
চান্দিগর
৩৬০
৭
ছত্তিসগর
১৬,১০৩
৮
দদ্রা অমসুং নগর হবেলি
১৩০
৯
দামন অমসুং দীয়ু
১০০
১০
দিল্লী
৮,০৩৮
১১
গোৱা
৬২০
১২
গুজরাত
২৭,৮৬২
১৩
হরিয়ানা
৩,১৭৪
১৪
হিমাচল প্রদেশ
৩,০৮০
১৫
জম্মু অমসুং কাশ্মির
৪,৩৭৮
১৬
ঝার্খন্দ
৮,১৮৮
১৭
কর্নাতকা
২৩,২৯১
১৮
কেরেলা
১২,৯৯২
১৯
লদাখ
২২৭
২০
লক্ষদীপ
২৪
২১
মধ্য প্রদেশ
১,১০৪
২২
মহারাস্ত্র
৩৫,১৭২
২৩
মনিপুর
৬৫৮
২৪
মেঘালয়
৫৭৮
২৫
মিজোরাম
৫১৬
২৬
নাগালেন্দ
৭০
২৭
ওরিশা
২,৪৬১
২৮
পুদুচেরী
৩০৯
২৯
পঞ্জাব
৪,৪৭২
৩০
রাজস্থান
২০,৬৮৮
৩১
সিক্কিম
৭৯২
৩২
তামিল নাদু
৬,২৫৮
৩৩
তেলঙ্গনা
৪,৭৪৫
৩৪
ত্রিপুরা
১,৭২৭
৩৫
উত্তর প্রদেশ
৫৩,৯৫৯
৩৬
উত্তরাখন্দ
৫,০৯৬
৩৭
ৱেস্ত বেঙ্গল
১৭,৩২৯
ভারত পুম্বা
৩,৩১,০২৯
বেক্সিনেসন প্রোসেস অসিগী মরু ওইবা ৱাফম অদুদি বেনিফিসরীদা বেক্সিনেসন মতুংদা থাখিবা কনফর্মেতরী এস.এম.এস. অমগী শরুক ওইনা সর্তিফিকেৎ দাউনলোদ তৌনবগী লিঙ্ক পীবা অসিনি। সর্তিফিকেৎ অসি বেক্সিনেতর অমসুং দিস্ত্রিক্ত ইম্ম্যুনাইজেসন ওফিসরনা দাউনলোদ তৌরগা বেনিফিসরীদা খুৎশিন্নবা য়াগনি।
হৌজিক ফাওবদা পুন্না মীওই ২৭ হোস্পিতালদা পুখৎখ্রে। বেক্সিন কাপখ্রবা মীওই ০.০০০৫% হোস্পিতালদা পুখৎপগী রেকোর্দ তৌখ্রে। হৌখিবা পুং ২৪দা নৌনা হোস্পিতালদা পুখৎলকপগী রেকোর্দ লৈতে।
ঙসি ফাওবদা পুন্না শীখিবা ২২ রেকোর্দ তৌখ্রে। হৌখিবা পুং ২৪দা বেক্সিন কাপখ্রবা নুমিৎ ৭কী মতুংদা চহি ৭৭শুরবা নুপা অমা শীখিবগী রিপোর্ত তৌরকখ্রে। মহাক হান্নদগী দাইবেতিস নাবগা লোইননা শোকনা মরম ওইরগা শীখিবনি।
শীখিবশিং অসি কোবিদ-১৯ বেক্সিনেসনগা অমত্তা মরী লৈনদে।