Ministry of Road Transport & Highways
Road Safety Month from Monday, 18th January
15 JAN 2021 6:00PM by PIB Delhi
Union Minister for Road Transport & Highways and MSMEs Shri Nitin Gadkari will inaugurate the Road Safety Month in New Delhi on Monday. The commemoration of this Month marks the Ministry’s commitment for making roads safer for all the road users. The event is organised throughout the country to create awareness among general public and specially amongst the youth to improve safety on roads and to give an opportunity to all stakeholders to contribute to the cause of road safety. During the Month, awareness about various causes of road accidents and measures to prevent them will be highlighted by organizing various activities with School/college students, drivers and all other road users. These activities include display of banners, walkathons, road signage and pamphlets related to road safety. Various stakeholders such as different departments of State Governments such as Transport, Police, PWD, Health, Education, Municipal Bodies, Vehicle manufacturers and Dealers, Transporters’ Association, Doctors, PSUs, Corporate and various NGOs are participating in the events during the Road Safety Week.

রোদ ত্রান্সপোর্ত অমসুং হাইৱে মন্ত্রালয়
জনুৱারী ১৮, নিংথৌকাবা নুমিৎতগী রোদ সেফতী মন্থ
15 JAN 2021 6:00PM by PIB Imphal
রোদ ত্রান্সপোর্ত & হায়ৱেজ অমসুং এম.এস.এম.ই.গী কেন্দ্র মন্ত্রী শ্রী নিতিন গদকরীনা নিংথৌকাবা নুমিৎতা নই দিল্লীদা রোদ সেফতী মন্থ হৌদোক্লগনি। থা অসি নিংশিংবনা রোদ য়ুজর পুম্নমক্তা রোদপু সেফ ওইহন্নবা মন্ত্রালয়গী ৱারেপ অদু মার্ক তৌরি।
থা অসিগী মনুংদা স্কুল/কোলেজগী মহৈরোইশিং, দ্রাইভরশিং অমসুং অতোপ্পা রোদ য়ুজর পুম্নমক্কা লোয়ননা তোঙান তোঙানবা এক্তিবিতীশিং শিল লাংদুনা রোদ এক্সিদেন্তশিং থোকহনবগী তোঙান তোঙানবা মরমশিং অমসুং মখোয়বু ঙাকথোক্নবা খোংথাংশিং মতাংদা এৱার্নেস পাংথোক্কনি। এক্তিবিতীশিং অসিদা বেনরশিং দিসপ্লে তৌবা, ৱালকাথোন, রোদ সাইনেজ অমসুং রোদ সোফতীগী মরী লৈনবা পেমফ্লেৎশিং য়াওরি। ত্রান্সপোর্ত, পুলিস, পি.দবল্যু.দি., হেল্থ, এজুকেসন, ম্যুনিসিপাল বোর্দ অসিনচিংবা রাজ্য সরকারশশিংগী তোঙান তোঙানবা বিভাগশিং ভেহিকল মেনুফেকচররশিং অমসুং দীলরশিং, ত্রান্সপোর্তরশশিংগী এসোসিয়েসনশিং, দোক্তরশিং, পি.এস.য়ু.শিং, কোর্পোরেৎ অমসুং তোঙান তোঙানবা এন.জি.ও.শিংগুম্বা তোঙান তোঙানবা স্তেকহোল্দরশিংননা রোদ সেফতী ৱীক মনুংদাথৌরম কয়াদা শরুক য়াগনি।