শেল-থুম মন্ত্রালয়
কেন্দ্রগী বজেত ২০২৫-২৬ লাউথোকখিবগী মতুংদা দিপার্ত্মেন্ত ওব একনোমিক এফিয়র্স (DEA), শেল-থুম মন্ত্রালয়না চহি অহুমগী পব্লিক প্রাইবেত পার্ত্নরশিপ (PPP) প্রোজেক্ত পাইপ্লাইন অমা শেমখ্রে
PPP প্রোজেক্ত পাইপ্লাইন অসিদা সেন্ত্রেল ইনফ্রাস্ত্রকচর মন্ত্রালয় অমসুং রাজ্য/য়ুনিয়ন তেরিতোরীশিংদা অপুনবা প্রোজেক্তকী শেনফম লুপা করোর লাখ ১৭ কী ওইগদবা প্রোজেক্ত ৮৫২ য়াওরি
06 JAN 2026 6:43PM by PIB Imphal
কেন্দ্রগী বজেত ২০২৫-২৬ লাউথোকখিবগী মতুংদা দিপার্ত্মেন্ত ওব একনোমিক এফিয়র্স (DEA), শেল-থুম মন্ত্রালয়না চহি অহুমগী পব্লিক প্রাইবেত পার্ত্নরশিপ (PPP) প্রোজেক্ত পাইপ্লাইন অমা শেমখ্রে।
PPP প্রোজেক্ত পাইপ্লাইন অসিদা সেন্ত্রেল ইনফ্রাস্ত্রকচর মন্ত্রালয় অমসুং রাজ্য/য়ুনিয়ন তেরিতোরীশিংদা অপুনবা প্রোজেক্তকী শেনফম লুপা করোর লাখ ১৭ কী ওইগদবা প্রোজেক্ত ৮৫২ য়াওরি।
পাইপ্লাইন অসিনা পোতেন্সিএল লৈবা PPP প্রোজেক্তশিংনা ইভেস্তর, দিবেলপর অমসুং অতোপ্পা স্তেকহোল্দরশিংদা প্লান্নিং অমসুং ইভেস্তমেন্তকী ৱারেপশিং খংহনবগা লোইনয়া লৌখৎপা উবা ফংলগনি।
অহেনবা মরোলশিংগীদমক চানবীদুনা মখাদা পাইপ্লাইনগী মতাংদা পীরিবা লিঙ্ক অসিদা চঙবীয়ু https://www.pppinindia.gov.in/ppp-projects-pipeline

Ministry of Finance
In pursuance of the Union Budget 2025-26 announcement, Department of Economic Affairs (DEA), Ministry of Finance, has created a three-year Public Private Partnership (PPP) project pipeline
PPP project pipeline comprises 852 projects across Central Infrastructure Ministries and States/Union Territories with a combined total project cost of over Rs. 17 lakh crore
06 JAN 2026 6:43PM by PIB Delhi
In pursuance of the implementation of the announcement in the Union Budget 2025-26, the Department of Economic Affairs (DEA), Ministry of Finance, has created a three-year Public Private Partnership (PPP) project pipeline.
The PPP project pipeline comprises 852 projects across Central Infrastructure Ministries and States/Union Territories with a combined total project cost of over Rs. 17 lakh crore.
The pipeline provides early visibility of potential PPP projects to enable investors, developers and other stakeholders to undertake more informed planning and investment decisions.
To access more details, please access the link below for more details about the pipeline on https://www.pppinindia.gov.in/ppp-projects-pipeline