Ministry of Housing & Urban Affairs
SMART CLASSES AND DIGITAL LIBRARIES UNDER SMART CITIES MISSION
01 AUG 2024 1:26PM by PIB Delhi
As on 12th July 2024, work orders have been issued in 8,016 projects amounting to ₹ 1,64,223 crore, of which 7,218 projects amounting to ₹ 1,45,083 crore have been completed, as per data obtained from 100 cities. State/ UT/ City-wise financial and physical progress made in the smart cities is at Annexure-II.
1. Government has taken several initiatives for proliferation of 5G services, including, inter-alia the following:
1. Assignment of sufficient spectrum for mobile services through auction,
2. Series of financial reforms resulting in rationalization of Adjusted Gross Revenue (AGR), Bank Guarantee (BGs), interest rates and penalties.
3. Spectrum sharing, trading and surrender has been permitted as per extant Notice Inviting Application (NIA) terms & conditions and guidelines issued from time to time.
4. Simplification of Procedure for SACFA (Standing Advisory Committee on Radio Frequency Allocations) clearance.
5. Notification of Right of Way (RoW) Rules and launch of PM GatiShakti Sanchar portal has resulted in streamlining of RoW permissions and expeditious clearance for installation of telecom infrastructure.
6. Provision has been made in RoW Rules for application and time-bound permission for usage of street furniture for installation of small cells and telegraph line.
Accordingly in a short period of 19 months after the launch of 5G services on 01.10.2022, approximately, 17 crore wireless data subscribers have started using 5G services in the country.
This information was given by the Minister of State for Housing & Urban Affairs, Shri Tokhan Sahu, in a written reply in the Lok Sabha today.
Annexure-I
Smart Classes and Digital Libraries under SCM
City-wise details of completed projects on Smart Classes and Digital Libraries under Smart Cities Mission
(Amount in ₹ Crore)
S.No.
Smart City
Name of the Project
Cost
1
Kakinada
E-Pathashala in 2 Schools with 7 Classrooms Pilot Project
0.1
2
Tirupati
Procurement of Implementing Agency for Modernizing Municipal Corporation Tirupati (MCT) Schools (2 schools) as Smart Campus – Smart Classrooms
0.13
3
Visakhapatnam
Smart Campus - Smart Classrooms, for 6 Schools in ABD
1.15
4
Visakhapatnam
Smart Campus - Smart Classrooms, 25 High schools outside ABD
6.38
5
Visakhapatnam
Smart Campus - Smart Classrooms IN 150 classrooms in 27 High schools outside ABD
3.17
6
Visakhapatnam
Procurement of implementing agency for installation of Digital Classrooms in GVMC Municipal schools in Anakapalli and Bheemli zones of GVMC under Smart City Mission
5.13
7
Visakhapatnam
RFP for installation of digital Classrooms labs in 77 GVMC schools
9.06
8
Itanagar
Smart Classrooms: 5 Schools with 28 Smart Classrooms
5.06
9
Itanagar
Retrofitting of Ita Fort, State Museum, Library Building etc.
8.91
10
Pasighat
District library and children E-learning center
1.5
11
Biharsharif
Construction of Library at Dhaneswar ghat inside ABD (Phase 1)
2.31
12
Chandigarh
Smart Classroom total 90 Classrooms in 4 schools
4.83
13
Chandigarh
Restoration and preservation of Govt. Heritage building, 30 bays, 17 bays, Town Hall Building, Addl. Town Hall Building, Central Library
2.73
14
Bilaspur
A17 E-pathshala
7.59
15
Bilaspur
Digital Library
2.24
16
Bilaspur
Furniture Work for Renovation Work of Incubation Centre at Digital Library
0.19
17
Bilaspur
Selection of Agency for Design, Development, Implementation, Operation and Maintenance of Digital Library at Central Library for Bilaspur Smart City- Phase-2
2.96
18
Bilaspur
School Upliftment and Modification for Facilitating Inclusion of e-Learning Platform in Bilaspur City (Group-IV).
4.17
19
Bilaspur
School Upliftment and Modification for Facilitating Inclusion of e-Learning Platform in Bilaspur City (Group-III).
5.94
20
Bilaspur
School Upliftment and Modification for Facilitating Inclusion of e-Learning Platform in Bilaspur City (Group-II).
4.28
21
Bilaspur
School Upliftment and Modification for Facilitating Inclusion of e-Learning Platform in Bilaspur City (Group-I).
5.9
22
Raipur
Renovation of Anand Samaj Library, heritage Building, A-53
1.7
23
Raipur
Oxy reading zone library
18.02
24
Raipur
Installation and Management of Library Management Software and Digitalization of Book at ASL A 53
0.63
25
Raipur
Lift at Anand Samaj Library
0.2
26
Raipur
Installation Of CCTV Camera Projector Computer and Water Cooler at Anand Samaj Library
0.06
27
Raipur
Installation of AC at Anand Samaj Library
0.05
28
Raipur
Smart Classroom at Three schools
1.31
29
NDMC
444 Smart Classrooms in NDMC, Secondary and Sr. Secondary Schools
10.94
30
NDMC
Modernization of public libraries
0.06
31
NDMC
Digital libraries in school phase-I
0.3
32
Panaji
Smart Classrooms- enhancing ICT learning environment in Govt. Schools in the jurisdiction of Corporation of the City of Panaji
0.5
33
Panaji
Smart Classrooms- infrastructure development involving civil and electrical works
0.55
34
Ahmedabad
E-Library
1.69
35
Ahmedabad
RFID based Automation of MJ Library
0.27
36
Dahod
I3C, GIS, City smart poles ATCS, ITMS, City Surveillance, Smart SWM, Telemedicine EMR, Virtual Classrooms and connected Dahod APP
128.75
37
Rajkot
PAN: Development of High School with Digital Classrooms and e-Education Facilities at Bhagwatipara Area, Rajkot
19.38
38
Rajkot
PAN: Development of "Smart e-Library on Culture, History & Technology including Book in Braille” at East Zone of RMC, Rajkot
8.16
39
Karnal
Smart Classrooms
3.57
40
Karnal
Supply, Installation and commissioning of c computer hardware and furniture in Digital Library, Karnal Under Smart Cities Mission
0.33
41
Karnal
Development of Digital library (Civil Works) in Karnal Smart City
0.18
42
Dharamshala
Smart classrooms
3.57
43
Dharamshala
Redevelopment of e-Library at Kacheri adda
2.26
44
Jammu
Modernization of Ranbir Library
5.97
45
Jammu
Old Age clubs cum libraries and upgradation of Sarai at Maheshpura Chowk, Bakshi Nagar, Jammu
4.08
46
Srinagar
Smart Classrooms 7 schools
0.99
47
Belagavi
Smart Classroom
3.32
48
Belagavi
Smart Classroom Phase II
1.35
49
Belagavi
Construction of library Building and Chavadi Building in Kanabargi
0.5
50
Belagavi
Up-gradation of Govt Library into Hi-tech Digital Library Phase-I
1.22
51
Belagavi
Upgradation of Govt city Library into Hi-tech of Digital Library Phase-II-ICT
1.35
52
Belagavi
Smart Classroom Phase-IV
4.01
53
Belagavi
Kids zone at Ravindra Koushik e- library in Belagavi City
2.2
54
Bengaluru
Implementation of Digital Classrooms and Computer Labs in BBMP Schools and PU Colleges
6.46
55
Bengaluru
Implementation of smart digital classroom at BBMP anganwadi centres
4.46
56
Hubballi-Dharwad
Design, Supply and Procurement of Mobile Library van
0.25
57
Shivamogga
Providing infrastructure for development of smart library
0.19
58
Shivamogga
Development of Smart library ICT interventions 4 locations
4.39
59
Tumakuru
Construction of Multi-Dimensional auditorium with library and class rooms at Empress Govt. High School PU College
13.53
60
Tumakuru
Selection of agency for supply development, customization, implementation and support for digital library solution at Tumakuru central library
1.71
61
Tumakuru
selection of agency for establishment of digital classrooms, ICT lab and language labs at govt. college and schools of Tumakuru, call 2
2.26
62
Tumakuru
Construction of additional classrooms on existing old building
2.4
63
Tumakuru
Selection of agency for establishment of Smart classrooms at different Govt. Schools Colleges of Tumakuru
0.7
64
Tumakuru
Procure, install and commissioning of interiors and furniture for City Central Library, Tumakuru
2.59
65
Kavaratti
Smart Classrooms
1.09
66
Bhopal
Interior work of existing classrooms at various schools under Smart Education Project
6.8
67
Gwalior
Conservation and Adaptive Upgradation of Central Library, Lashkar as Digital Library
11.09
68
Gwalior
Development of Smart Classrooms, including supply, installation, commissioning, integration and maintenance in Municipal Schools in Gwalior
3.6
69
Gwalior
Completion of civil and interior works for 37 classrooms identified for smart classroom project in Gwalior
0.52
70
Indore
Implementation of Smart Classrooms in Government Schools in Indore
2.67
71
Jabalpur
Smart classroom with Wi-Fi facility for 22 schools in Area
3.42
72
Jabalpur
Conservation work of Gandhi Library Town Hall
3.71
73
Jabalpur
Digital Library at Gandhi Bhawan
8.39
74
Jabalpur
Supply & fixing of furniture of Digital Library at Gandhi Bhawan
0.27
75
Jabalpur
Supply & Installation of AC in Digital Library
0.03
76
Jabalpur
Conservation of Gandhi Library Phase - 2, Part-A
1.63
77
Jabalpur
Conservation of Gandhi Library Phase - 2, Part-B
1.14
78
Satna
Supply fixing furniture at Smart Classes
0.41
79
Satna
Smart Library
2.47
80
Ujjain
Smart Classrooms
2.66
81
Ujjain
Implementation, management and maintenance of smart classrooms in City of Ujjain.
2.06
82
Nagpur
Smart E-Libraries
2.84
83
Nagpur
Repair And Renovation of following libraries under Nagpur Smart City Project : 1. Pandit Deendayal Upadhyaya Library Laxminagar, Nagpur 2. Kasturba Library Sadar Nagpur and 3. Late Kundanlal Gupta Library, Rambag Nagpur
2.83
84
Pimpri-Chinchwad
Municipal E-Classrooms
45.87
85
Solapur
Civil and Electrical work of 20 smart classrooms in Municipal Corporation Schools
0.11
86
Aizawl
Smart Classroom
7.5
87
Aizawl
Setting up of Digital E-Library
1.51
88
Amritsar
Smart Classroom Phase 1
6.17
89
Jalandhar
Development of Smart E-Class Rooms (140 no) in Govt. Schools
6.53
90
Jalandhar
Installation of Digital Library phase I civil work
0.94
91
Jalandhar
Installation of Digital Library Ph-II (Digitization Work)
1.05
92
Ludhiana
Development of Smart School Classrooms in Government Schools at Ludhiana City (Phase-I)
6.02
93
Ludhiana
Construction of Combined Building for ICCC and Digital Library
0.37
94
Ajmer
Social Initiatives on PPP mode- Mobile library
0.35
95
Ajmer
Smart Classes in Govt. institutes and schools
2.34
96
Ajmer
Development of Smart Classes in 10 Govt. schools
2.03
97
Ajmer
Digital Library at Police Line, Ajmer
0.25
98
Ajmer
Digital Library at Suchana Kendra, Ajmer
0.34
99
Ajmer
Construction of Hall & development work at public library Topdara, Ajmer
0.4
100
Ajmer
Development of Digital Film library at Ajmer Museum
1.22
101
Jaipur
Smart Classrooms
0.9
102
Jaipur
Repair and Renovation of Maharaja Library at Choura Rasta, Jaipur
2.31
103
Jaipur
Digitalization of Maharaja Library, Jaipur
2.3
104
Jaipur
Conservation and Archival Binding of rare books in Govt. Maharaja Library, Jaipur
0.6
105
Jaipur
Supply of Furniture at Maharaja Library, Chaura Rasta, Jaipur
0.09
106
Kota
Setting up of Smart Classrooms in govt. schools
0.65
107
Udaipur
Setting up Smart Classrooms in Government Schools of Walled City Area Udaipur
0.79
108
Udaipur
Digitization Microfilming with e catalog of ancient documents of Saraswati library, Gulab bag
0.24
109
Udaipur
Conservation Redevelopment Works of Saraswati Library, Gulab Bagh
1.03
110
Udaipur
Termite Treatment work in Saraswati Library Gulab Bag
0.01
111
Chennai
Smart classrooms - 28 nos
1.75
112
Erode
Smart Class
10.32
113
Thanjavur
Improving the Infrastructure facilities of Corporation School Building Establishing Lab, Mini. Auditorium, Smart Classroom
0.84
114
Thanjavur
Construction of Library cum Knowledge Centre at Thanjavur ITI Hostel Campus
2.61
115
Thanjavur
Development of Smart Classroom at Corporation Schools in Thanjavur
7.32
116
Thoothukudi
Smart Classroom and e-monitoring etc.
9.24
117
Thoothukudi
Purchasing of Tablet for Smart Classroom in Thoothukudi Corporation
1.43
118
Tiruppur
Construction of Library Building and Knowledge Study Center at District Collectorate Campus
2.61
119
Greater Warangal
Renovation of Central Library, Waranagal
0.85
120
Greater Warangal
"Implementation of Smart Library System at Central Library" in Warangal
1
121
Greater Warangal
Procurement of furniture for Central Library, Warangal
0.48
122
Greater Warangal
"Implementation of Smart Library System at Regional Library" in Warangal
1
123
Greater Warangal
Procurement of furniture for Regional Library, Warangal
0.3
124
Greater Warangal
Renovation of Regional Library, Warangal (Phase II)
0.6
125
Greater Warangal
Renovation of Regional Library, Warangal
0.9
126
Karimnagar
E-learning and Smart Classrooms n Schools
10.61
127
Agra
Smart Classrooms
0.61
128
Bareilly
Retrofitting of Govt schools with smart class associated infrastructure for e-shiksha civil phase 2
2.92
129
Bareilly
Retrofitting of Govt schools with smart class associated infrastructure for e-Shiksha IT
2.26
130
Bareilly
Retrofitting of govt. Schools with Smart Class -Phase 1
1.08
131
Bareilly
Nagar Nigam library
0.71
132
Bareilly
Smart Class IT Phase I
0.81
133
Jhansi
Transformation of Government Schools under Kayakalp with furnitures, smart classes and other related work.
15
134
Jhansi
Smart Classes & Computer Labs in Government Schools
1.63
135
Jhansi
Upgradation / Renovation of Jhansi District Library
10
136
Jhansi
Design, Supply, Installation, Testing & Commissioning of Smart Classes at 2 Locations with 5 Years comprehensive operation and maintenance in Jhansi City
0.5
137
Kanpur
Establishment of interactive Digital Classroom under Abhyuday Yojna
0.35
138
Lucknow
Digitization & cataloguing of books and other ancillary works for Amir-ud-Daula public library
3.82
139
Lucknow
Renovation Of Schools 5 Schools IN ABD Area with Braille Smart Class in 02 Schools
1.09
140
Lucknow
Digitization of books & Renovation of Amirudaula Library in Qaiserbagh
5.5
141
Lucknow
Conservation Digitisation of manuscripts, books, displayed artifacts of Amiruddaula Public Library
0.75
142
Lucknow
Renovation works for Amir-ud-Daula public library
3.61
143
Lucknow
Conservation, IPM and library upgradation of Amir-Ud-Daula public library
1.07
144
Moradabad
Digital pathshala by provision of Smart classes
12.32
145
Prayagraj
Implementation of Smart Classrooms in 4 Schools including Civil work in Prayagraj City
3.04
146
Prayagraj
Digital Library
3.12
147
Prayagraj
Smart Class in Selected Schools Under Phase-II (ICT- Part)
17.24
148
Prayagraj
Smart Classes Phase-II (Civil & Electrical Work)
2.74
149
Prayagraj
Development of Digital Library (Civil & Electrical)
0.73
150
Prayagraj
Conservation of Manuscripts, documents & books of Govt. Public Library at Chandra Shekar Azad Park
2.8
151
Prayagraj
Restoration and Conservation of Government Public Library Building at Chandrasekhar Azad Park
4.23
152
Saharanpur
Construction of smart classes in GIC (16) and GGIC (9) integration with ICCC
3.35
153
Saharanpur
Smart e Library and career counselling center at existing municipal library
0.97
154
Saharanpur
Smart schools classrooms
3.2
155
Saharanpur
Development of Smart classes
0.81
156
Dehradun
Modern Library complex
13.25
157
New Town Kolkata
Smart Library at Nazrul Tirtha in Newtown, Kolkata [Part I - Furnishing Work]
2.88
158
New Town Kolkata
Procurement of IT equipment for Smart Library at Nazrul Tirtha Complex, New Town, Kolkata
0.14
Grand Total
674.08
As per information provided by States / UTs / Smart Cities Mission as on 12th July, 2024
Annexure-II
Investments and cities covered under SCM
State/ UT/ City-wise details of details of investment and cities covered under SCM as on 12.7.2024 (Amount in ₹ Crore)
State/ City
Total funds released (GoI+States)
Andaman Nicobar Islands
445.00
Port Blair
445.00
Andhra Pradesh
3,590.80
Amaravati
1,048.00
Kakinada
978.00
Tirupati
578.00
Visakhapatnam
986.80
Arunachal Pradesh
1,095.32
Itanagar
549.61
Pasighat
545.71
Assam
811.98
Guwahati
811.98
Bihar
3,150.27
Bhagalpur
980.00
Biharsharif
582.31
Muzaffarpur
854.46
Patna
733.50
Chandigarh
958.18
Chandigarh
958.18
Chhattisgarh
2,390.87
Atal Nagar
822.87
Bilaspur
735.00
Raipur
833.00
Dadra and Nagar Haveli
732.35
Silvassa
732.35
Daman and Diu
619.95
Diu
619.95
Delhi
692.00
NDMC
692.00
Goa
804.00
Panaji
804.00
Gujarat
5,787.76
Ahmedabad
957.25
Dahod
831.01
Gandhinagar
980.00
Rajkot
979.00
Surat
1,062.50
Vadodara
978.00
Haryana
1,757.88
Faridabad
906.50
Karnal
851.38
Himachal Pradesh
1,224.89
Dharamshala
542.89
Shimla
682.00
Jammu and Kashmir
1,392.16
Jammu
745.26
Srinagar
646.90
Jharkhand
980.00
Ranchi
980.00
Karnataka
6,896.68
Belagavi
990.00
Bengaluru
988.00
Davanagere
990.00
Hubballi-Dharwad
1,105.68
Mangaluru
843.00
Shivamogga
990.00
Tumakuru
990.00
Kerala
1,889.35
Kochi
962.35
Thiruvananthapuram
927.00
Lakshadweep
198.65
Kavaratti
198.65
Madhya Pradesh
6,960.01
Bhopal
990.00
Gwalior
940.00
Indore
990.00
Jabalpur
990.00
Sagar
990.01
Satna
990.00
Ujjain
1,070.00
Maharashtra
7,580.44
Aurangabad
985.00
Kalyan-Dombivali
955.50
Nagpur
871.88
Nashik
843.12
Pimpri-Chinchwad
979.92
Pune
980.02
Solapur
985.00
Thane
980.00
Manipur
336.44
Imphal
336.44
Meghalaya
570.00
Shillong
570.00
Mizoram
536.29
Aizawl
536.29
Nagaland
543.14
Kohima
543.14
Odisha
1,941.43
Bhubaneswar
997.93
Rourkela
943.50
Puducherry
537.50
Puducherry
537.50
Punjab
2,770.83
Amritsar
923.75
Jalandhar
862.33
Ludhiana
984.75
Rajasthan
3,822.65
Ajmer
950.00
Jaipur
940.00
Kota
942.65
Udaipur
990.00
Sikkim
974.28
Gangtok
538.00
Namchi
436.28
Tamil Nadu
10,990.88
Chennai
1,101.88
Coimbatore
990.00
Erode
990.00
Madurai
990.00
Salem
990.00
Thanjavur
990.00
Thoothukudi
990.00
Tiruchirappalli
990.00
Tirunelveli
990.00
Tiruppur
989.00
Vellore
980.00
Telangana
1,350.08
Greater Warangal
584.45
Karimnagar
765.63
Tripura
592.04
Agartala
592.04
Uttar Pradesh
9,796.50
Agra
980.00
Aligarh
980.00
Bareilly
980.00
Jhansi
979.00
Kanpur
979.50
Lucknow
978.50
Moradabad
980.00
Prayagraj
979.50
Saharanpur
980.00
Varanasi
980.00
Uttarakhand
989.90
Dehradun
989.90
West Bengal
980.00
New Town Kolkata
980.00
Total
86,690.50
Non-Selected Smart Cities
18.00
Sultanpur Lodhi
81.33
Grand Total
86,789.33
As per information provided by States / UTs / Smart Cities Mission as on 12th July, 2024

হাউশিং অমসুং অর্বান পোবর্তী এল্লিবেসন মন্ত্রালয়
স্মার্দ সিতিস মিসনগী মখাদা স্মার্দ ক্লাসশিং অমসুং দিজিতেল লাইব্রেরিশিং
01 AUG 2024 1:26PM by PIB Imphal
সহর 100 দগী ফংবা দেতাশিংগী মতুংইন্না, জুলাই 12, 2024 ফাওবদা, লুপা করোর 1,64,223গী প্রোজেক 8,016 দা ৱার্ক ওদরশিং পীখ্রে। রাজ্য/য়ু.তি/সহরদা স্মার্দ সিতিশিংদা থাদখিবা শেনফম অমসুং থবকশিংগী অকুপ্পা মরোল এন্নেক্সর-II দা পীরি।
1. 5Gগী খুদোংচাবশিং পীনবা সরকারনা পায়খৎলিবা থবকশিংগী মনুংদা য়াওরি:
1. নিলাম লাউদুনা মোবাইলগী মতিক চাবা স্পেকত্রম ফংহনবা,
2. এদজস্তেদ গ্রোস রেভিন্যু, বেঙ্ক গেরেন্তি, শেন্দোয়গী চাং অমসুং পেনালতিশিং য়াওনা শেন-থুমগী অওনবশিং পুরক্লে,
3. নোতিস ইনভাইতিং এপ্লিকেসন(এন আই এ)গী তার্মশিং অমসুং চৎন-কাংলোনশিংগী মতুংইন্না স্পেকত্রম সিয়ার তৌবা, য়োনবা অমসুং সরেন্দর তৌবা য়ারে,
4. সাকফাগী ক্লিয়ারেন্সগী থবক লাইথোকহল্লে।
5. রাইত ওফ ৱে রুল অমসুং পি.এম গাতিশক্তি সঞ্চার পোর্তেল হৌদোকপদগী রাইত ওফ ৱেগী অয়াবা লৌবা অমসুং তেলিকোম তৱার য়ুংবগী অয়াবা পীবা য়াংখৎহল্লে।
6. অপীকপা সেলশিং অমসুং তেলিগ্রাফ লাইনশিংগী শীজিন্নবগী মতাংদা এপ্লিকেসন অমসুং অকক্নবা মতমদা অয়াবা পীবগী মতাংদা রাইত ওফ ৱে রুলশিংদা প্রোবিজনশিং য়াওরে।
01.10.2022 দা 5G শীজিন্নবা হৌবদগী থা 19 গী মতুংদা, লৈবাক অসিদা ৱায়র য়াওদবা সবস্ক্রাইবর করোর 17 5G শীজিন্নরে।
ৱাফম অসি ঙসি লোক সভাদা অইবা ওইনা পীখিবা পাউখুম অমদা হাওসিং অমসুং অর্বান এফেয়ার্সকী রাজ্য মন্ত্রী শ্রী তোখান সাহুনা ফোঙদোকখিবনি।
এন্নেক্সর-I
স্মার্দ সিতিস মিসনগী মখাদা স্মার্দ ক্লাসশিং অমসুং দিজিতেল লাইব্রেরিশিং
স্মার্দ সিতিস মিসনগী মখাদা স্মার্দ ক্লাস অমসুং দিজিতেল লাইব্রেরিশিংগী প্রোজেকশিং লোইশিনখিবগী সহর/সহরগী ওইবা অকুপ্পা মরোলশিং
(লুপা করোর )
সেরিএল নম্বর
স্মার্দ সিতি
প্রোজেক মমিং
অচঙবা শেনফম
1
কাকিনাদা
ক্লারুম 7 গী পাইলোত প্রোজেক্কা লোয়ননা স্কুল অনিদা ই-পাথসালা
0.1
2
ত্রিরুপতি
স্মার্দ কেম্পস-স্মার্দ ক্লাসরুমশিং ওইনা ম্যুনিসিপাল কোর্পোরেসন তিরুপতিগী স্কুল অনি শেমগৎনবা ইমপ্লিমেন্তিং এজেন্সি খনবা
0.13
3
ভিশাখাপত্নম
এ.দি.বিদা স্কুল 6 দা স্মার্দ কেম্পস-স্মার্দ ক্লাসরুমশিং
1.15
4
ভিশাখাপত্নম
এ.দি.বিগী ৱাংমদা স্মার্দ কেম্পস-স্মার্দ ক্লাসরুমশিং, হায় স্কুল 25
6.38
5
ভিশাখাপত্নম
এ.দি.বিগী ৱাংমদা হায় স্কুল 27 দা কা 150 স্মার্দ কেম্পসশিং-স্মার্দ ক্লাসরুমশিং
3.17
6
ভিশাখাপত্নম
স্মার্দ সিতি মিসনগী মখাদা অনাকাপালি অমসুং ভিমলি জোনশিংদা জি.ভি.এম.সি ম্যুনিসিপাল স্কুলশিংদা দিজিতেল ক্লাসরুমশিং থম্নবা এজেন্সি খনবা
5.13
7
ভিশাখাপত্নম
জি.ভি.এম.সি স্কুল 77 দা দিজিতেল ক্লাসরুমশিং থমনবা আর.এফ.পি
9.06
8
ইতানগর
স্মার্দ ক্লাসরুমশিং: স্মার্দ ক্লাসরুম 28 গা লোয়ননা স্কুল 5
5.06
9
ইতানগর
ইতা ফোর্স, স্তেৎ ম্যুজিয়ম, লাইব্রেরি বিল্দিং নৌনা শেমজিনবা
8.91
10
পাসিঘাত
দিস্ত্রিক লাইব্রেরি অমসুং অঙাংশিংগী ই-লার্নিং সেন্তর
1.5
11
বিহারসারিফ
এ.দি.বি মনুংদা(ফেজ-ৱান)দা ধানেশ্বর ঘাত্তা লাইব্রেরি শাবা
2.31
12
চান্দিগর
স্কুল 4 দা ক্লাসরুম 90 দা স্মার্দ ক্লাসরুমশিং
4.83
13
চান্দিগর
গভর্নমেন্ত হেরিতেচ বিল্দিং, বে 30, বে 17, তাউন হোল বিল্দিং, এদিসেনল তাউন হোল বিল্দিং, সেন্ত্রেল লাইব্রেরি নৌনা শেমজিনবা অমসুং ঙাক-শেনবা
2.73
14
বিলাসপুর
ই-পাথসালা 17
7.59
15
বিলাসপুর
দিজিতেল লাইব্রেরি
2.24
16
বিলাসপুর
দিজিতেল লাইব্রেরিদা ইনকুবেসন সেন্তরগী ফর্নিচর নৌনা শেমজিনবা
0.19
17
বিলাসপুর
বিলাসলপুর স্মার্দ সিতি-ফেজ-2 গী সেন্ত্রেল লাইব্রেরিদা দিজিতেল লাইব্রেরিগী দিজাইন, দিবলপমেন্ত, থবক শুবা, মথৌ পাংথোকপা অমসুং শেমজিন-শাজিন্নবা এজেন্সি খনবা
2.96
18
বিলাসপুর
বিলাসপুর সহরদা ই-লার্নিং প্লেতফোর্মগী খুদোংচাবা পীনবা স্কুল ফগৎহনবা অমসুং শেমদোক-শাদোকপা(গ্রুপ- IV)
4.17
19
বিলাসপুর
বিলাসপুর সহরদা ই-লার্নিং প্লেতফোর্মগী খুদোংচাবা পীনবা স্কুল ফগৎহনবা অমসুং শেমদোক-শাদোকপা(গ্রুপ-III)
5.94
20
বিলাসপুর
বিলাসপুর সহরদা ই-লার্নিং প্লেতফোর্মগী খুদোংচাবা পীনবা স্কুল ফগৎহনবা অমসুং শেমদোক-শাদোকপা(গ্রুপ-II)
4.28
21
বিলাসপুর
বিলাসপুর সহরদা ই-লার্নিং প্লেতফোর্মগী খুদোংচাবা পীনবা স্কুল ফগৎহনবা অমসুং শেমদোক-শাদোকপা(গ্রুপ-I)
5.9
22
রাইপুর
অনন্দ সমাজ লাইব্রেরি, হেরিতেচ বিল্দিং, এ-53 নৌনা শেমজিনবা
1.7
23
রাইপুর
ওজি রিদিং জোন লাইব্রেরি
18.02
24
রাইপুর
এ.এস.এল এ-53 দা লাইব্রেরি মেনেজমেন্ত সোফৱায়ার অমসুং দিজিতেল ওইহন্নবা থবকশিং ইন্সতোল তৌবা
0.63
25
রাইপুর
অনন্দ সমাজ লাইব্রেরিদা লিফ থম্বা
0.2
26
রাইপুর
অনন্দ সমাজ লাইব্রেরিদা সি.সি.তি.ভি কেমেরা, প্রোজেক্তর, কম্পুতর অমসুং ৱাতর কুল্লর থম্বা
0.06
27
রাইপুর
অনন্দ সমাজ লাইব্রেরিদা এ.সি হাপ্পা
0.05
28
রাইপুর
স্কুল অহুমদা স্মার্দ ক্লাসরুমশিং
1.31
29
এন.দি.এম.সি
এন.এম.দি.সিদা সেকেন্দির অমসুং সেনিয়ার সেকেন্দরি স্কুলশিংদা স্মার্দ ক্লাসরুম 444
10.94
30
এন.দি.এম.সি
পব্লিক লাইব্রেরিশিং মতমগা চুনবা মওংদা শেমগৎপা
0.06
31
এন.দি.এম.সি
স্কুলশিংদা দিজিতেল লাইব্রেরিশিং ফেজ-I
0.3
32
পানাজি
পানাজি সহরগী কোর্পোরেসন্না কোনবদা সরকারগী স্কুলশিংদা স্মার্দ ক্লাসরুমশিং-আই.সি.তি য়াওনা লাইরিক তম্বা ফগৎহনবা
0.5
33
পানাজি
সিবিল অমসুং ইলেক্ত্রিক্কী থবকশিং য়াওনা স্মার্দ-ক্লাসরুমগী মচাকশিং ফগৎহনবা
0.55
34
অহমেদবাদ
ই-লাইব্রেরি
1.69
35
অহমেদবাদ
এম.জে লাইব্রেরিগী আর.এফ.আই.দি ওতোমেসন
0.27
36
দাহুদ
I3সি, জি.আই.এস, সিতি স্মার্দ পোল এ.তি.সি.এস, সিতি সর্ভেলিয়েন্স, স্মার্দ এস.দব্লিউ.এম, তেলিমেদিসন ই.এম.আর, ভর্চুএল ক্লাসরুমশিং অমসুং দাহুদ এপ্প শম্নবা
128.75
37
রাজকোত
পান: ভাগৱাতিপারা এরিয়া, রাজকোত্তা দিজিতেল ক্লাসরুমশিং অমসুং ই-ইজুকেসনগী খুদোংচাবশিংগা লোয়ননা হায় স্কুল শেমগৎপা
19.38
38
রাজকোত
আর.এম.সি, রাজকোতকী ইস্ত জোন্দা “ব্রাইলগী লাইরিক য়াওনা কলচর, পুৱারি অমসুং তেক্নোলোজিগী মতাংদা স্মার্দ ই-লাইব্রেরি শেমগৎপা
8.16
39
করনাল
স্মার্দ ক্লাসরুমশিং
3.57
40
করনাল
স্মার্দ সিতি মিসনগী মখাদা দিজিতেল লাইব্রেরি করনালদা সি কম্পুতর হার্দৱায়ার অমসুং ফর্নিচর পীবা, পানখৎপা অমসুং থবক হৌবা
0.33
41
করনাল
করনাল স্মার্দ সিতিদা দিজিতেল লাইব্রেরি (সিবিল ৱার্ক) শেমগৎপা
0.18
42
ধরমসালা
স্মার্দ ক্লাসরুমশিং
3.57
43
ধরমসালা
কাচেরি অদাদা ই-লাইব্রেরি নৌনা শেমজিনবা
2.26
44
জম্মু
রনবির লাইব্রেরি মতমগা চুনবা মওংদা শেমগৎপা
5.97
45
জম্মু
মহেসপুরা চোক, বাকসি নাগর, জম্মুদা ওল্দ এজ ক্লব কম লাইব্রেরি অমসুং সারাই ফগৎহনবা
4.08
46
শ্রীনগর
স্কুল 7 তা স্মার্দ ক্লাসরুমশিং
0.99
47
বেলাগাবি
স্মার্দ ক্লাসরুমশিং
3.32
48
বেলাগাবি
স্মার্দ ক্লাসরুম ফেজ-তু
1.35
49
বেলাগাবি
কনাবারগিদা লাইব্রেরি অমসুং চাবাদি বিল্দিং শাবা
0.5
50
বেলাগাবি
সরকারগী লাইব্রেরি হায়-তেক দিজিতেল লাইব্রেরি ওনখৎপা ফেজ-ৱান
1.22
51
বেলাগাবি
সরকারগী লাইব্রেরি হায়-তেক দিজিতেল লাইব্রেরি ওনখৎপা ফেজ-তু-আই.সি.তি
1.35
52
বেলাগাবি
স্মার্দ ক্লাসরুমশিং ফেজ-ফোর
4.01
53
বেলাগাবি
বেলাগাবি সহরদা রবিন্দ্র কৌসিক ই-লাইব্রেরিদা কিদস জোন থম্বা
2.2
54
বেঙ্গালুরু
বি.বি.এম.পি স্কুলশিং অমসুং পি.য়ু কলেজশিংদা দিজিতেল ক্লাসরুমশিং অমসুং কম্পুতর লেবশিং থম্বা
6.46
55
বেঙ্গালুরু
বি.বি.এম.পি অঙ্গনৱাদি সেন্তরশিংদা স্মার্দ দিজিতেল ক্লাসরুমশিং থম্বা
4.46
56
হুবলি-ধরৱার
মোবাইল লাইব্রেরি ভেন দিজাইন তৌবা, সপ্লাই অমসুং লৈবা
0.25
57
সিবমোগ্গা
স্মার্দ লাইব্রেরি শেমগৎনবা ইনফ্রাস্ত্রকচর পীবা
0.19
58
সিবমোগ্গা
মফম মরিদা স্মার্দ লাইব্রেরি আই.সি.তি শেমগৎপা
4.39
59
তুমাকুরু
ইমপ্রেস গভর্নমেন্ত হায় স্কুল পি.য়ু কলেজদা ওদিতোরিয়ম অমসুং লাইব্রেরি অমসুং ক্লাসরুমশিং শেমগৎপা
13.53
60
তুমাকুরু
তুমাকুরু সেন্ত্রেল লাইব্রেরিদা দিজিতেল লাইব্রেরিগী দরকার ওইবশিং পীনবা এজেন্সি খনবা
1.71
61
তুমাকুরু
তুমাকুরুগী সরকারগী কলেজ অমসুং স্কুলশিংদা দিজিতেল ক্লাসরুমশিং, আই.সি.তি লেব অমসুং লেঙ্গোইজ লেব লিংখৎনবা এজেন্সি খনবা, কোল তু
2.26
62
তুমাকুরু
অরিবা বিল্দিংদা অহেনবা কাশিং শাগৎপা
2.4
63
তুমাকুরু
তুমাকুরুদা তোঙান-তোঙানবা সরকারগী স্কুলশিং অমসুং কলেজশিংদা স্মার্দ ক্লাসরুমশিং শেমগৎনবা এজেন্সি খনবা
0.7
64
তুমাকুরু
সিতি সেন্ত্রেল লাইব্রেরি, তুমাকুরুগী ইন্তেরিয়ারশিং অমসুং ফর্নিচর লৈবা অমসুং পানখৎপা
2.59
65
কভারাত্তি
স্মার্দ ক্লাসরুমশিং
1.09
66
ভোপাল
স্মার্দ ইজুকেসন প্রোজেক্কী মখাদা তোঙান-তোঙানবা স্কুলশিংগী হৌজিক লৈরিবা কাশিংগী ইন্তেরিয়ারশিং শেমজিনবা
6.8
67
গ্বালিয়র
সেন্ত্রেল লাইব্রেরি, লাসকার দিজিতেল লাইব্রেরি ওইনা শেমগৎপা
11.09
68
গ্বালিয়র
গ্বালিয়রগী ম্যুনিসিপাল স্কুলশিং স্মার্দ ক্লাসরুমশিং শেমগৎপা
3.6
69
গ্বালিয়র
গ্বালিয়রদা মশক খঙদোক্লবা কা 37 স্মার্দ ক্লাসরুমশিং ওইনবা সিবিল অমসুং ইন্তেরিয়ারগী থবকশিং লোইশিনবা
0.52
70
ইন্দোর
ইন্দোরগী সরকারগী স্কুলশিংদা স্মার্দ ক্লাসরুমশিং থম্বা
2.67
71
জবলপুর
স্কুল 22 দা ৱাই-ফাই য়াওবা স্মার্দ ক্লাসরুমশিং থম্বা
3.42
72
জবলপুর
গান্ধী লাইব্রেরি তাউন হোল ঙাক-শেনবা
3.71
73
জবলপুর
গান্ধী ভাবন্দা দিজিতেল লাইব্রেরি
8.39
74
জবলপুর
গান্ধী ভাবন্দা দিজিতেল লাইব্রেরিগী ফর্নিচর পীবা অমসুং পানখৎপা
0.27
75
জবলপুর
দিজিতেল লাইব্রেরিদা এ.সি হাপ্পা
0.03
76
জবলপুর
গান্ধী লাইব্রেরি ঙাক-শেনবা, ফেজ-2, পার্ত-এ
1.63
77
জবলপুর
গান্ধী লাইব্রেরি ঙাক-শেনবা, ফেজ-2, পার্ত-বি
1.14
78
সাতনা
স্মার্দ ক্লাসরুমশিংদা ফর্নিচর পীবা
0.41
79
সাতনা
স্মার্দ লাইব্রেরি
2.47
80
উজ্জেন
স্মার্দ ক্লাসরুমশিং
2.66
81
উজ্জেন
উজ্জেন সহরদা স্মার্দ ক্লাসরুমশিং লৈহনবা অমসুং য়েংশিনবা
2.06
82
নাগপুর
স্মার্দ ই-লাইব্রেরিশিং
2.84
83
নাগপুর
নাগপুর স্মার্দ সিতি প্রোজেক্কী মখাদা পন্দিৎ দিনদয়াল উপাধ্যায় লাইব্রেরি, লক্সমী নাগর,নাগপুর; কাস্তুরবা লাইব্রেরি সাদার নগর নাগপুর; অমসুং লেত কুন্দনলাল গুপ্তা লাইব্রেরি, রামবাগ নাগপুর নৌনা শেমজিনবা
2.83
84
পিমপ্রি-চিনচৱার
ম্যুনিসিপাল ই-ক্লাসরুমশিং
45.87
85
সোলাপুর
ম্যুনিসিপাল কোর্পোরেসন স্কুলশিংদা স্মার্দ ক্লাসরুম 20 গী সিবিল অমসুং মৈগী থবক
0.11
86
আইজোল
স্মার্দ ক্লাসরুম
7.5
87
আইজোল
দিজিতেল ই-লাইব্রেরি লিংখৎপা
1.51
88
অমৃতশর
স্মার্দ ক্লাসরুমশিং ফেজ-ৱান
6.17
89
জলন্ধর
সরকারগী স্কুলশিংদা স্মার্দ ই-ক্লাসরুম 140 শেমগৎপা
6.53
90
জলন্ধর
দিজিতেল লাইব্রেরি শেমগৎপা ফেজ-ৱান সিবিল ৱার্ক
0.94
91
জলন্ধর
দিজিতেল লাইব্রেরি শেমগৎপা ফেজ-তু দিজিতেল ওইহন্নবা থবক
1.05
92
লুধিয়ানা
লুধিয়ানা সহরদা সরকারগী স্কুলশিংদা স্মার্দ ক্লাসরুমশিং শেমগৎপা, ফেজ-ৱান
6.02
93
লুধিয়ানা
আই.সি.সি.সি অমসুং দিজিতেল লাইব্রেরিগী অপুনবা বিল্দিং শাবা
0.37
94
অজমর
পি.পি.পি মোদ-মোবাইল লাইব্রেরিগী থবক
0.35
95
অজমর
সরকারগী স্কুলশিংদা স্মার্দ ক্লাসরুম
2.34
96
অজমর
সরকারগী স্কুল তারাদা স্মার্দ ক্লাসরুমশিং শেমগৎপা
2.03
97
অজমর
দিজিতেল লাইব্রেরি, পুলিস লাইন, অজমর
0.25
98
অজমর
দিজিতেল লাইব্রেরি, সুচানা কেন্দ্রা, অজমর
0.34
99
অজমর
পব্লিক লাইব্রেরি তোপদারা, অজমরদা হোল শাবা অমসুং চাউখৎ-থৌরাংগী থবক পায়খৎপা
0.4
100
অজমর
অজমর ম্যুজিয়মদা দিজিতেল ফিল্ম লাইব্রেরি শেমগৎপা
1.22
101
জয়পুর
স্মার্দ ক্লাসরুমশিং
0.9
102
জয়পুর
চৌরা রাস্তা, জয়পুরদা মহারাজা লাইব্রেরি শেমজিনবা
2.31
103
জয়পুর
মহারাজা লাইব্রেরি, জয়পুর দিজিতেল ওইহনবা
2.3
104
জয়পুর
মহারাজা লাইব্রেরি, জয়পুর অরিবা লাইরিকশিং ঙাক-শেনবা
0.6
105
জয়পুর
চৌরা রাস্তা, জয়পুরদা মহারাজা লাইব্রেরিদা ফনিচর পীবা
0.09
106
কোতা
সরকারগী স্কুলশিংদা স্মার্দ ক্লাসরুমশিং থম্বা
0.65
107
উদয়পুর
ৱাল্দ সিতি এরিয়া উদয়পুরগী সরকারগী স্কুলশিংদা স্মার্দ ক্লাসরুমশিং থম্বা
0.79
108
উদয়পুর
সরশ্বাতি লাইব্রেরি, গুলাব বাগতা অরিবা চে-চাংশিং ই-কেতালোগকা লোয়ননা মাইক্রোফিল্ম দিজিতাইজ তৌবা
0.24
109
উদয়পুর
সরশ্বাতি লাইব্রেরি, গুলাব বাগ অমুক হন্ন শেমজিনবা
1.03
110
উদয়পুর
সরশ্বাতি লাইব্রেরি, গুলাব বাগতা লৈশৌ ঙাকথোকপা
0.01
111
চেন্নাই
স্মার্দ ক্লাসরুমশিং- মশিং 28
1.75
112
ইরোদ
স্মার্দ ক্লাসরুমশিং
10.32
113
তাঞ্জাবুর
কোওপরেসন স্কুল বিল্দিং, লেব, মিনি ওদিওতোরিয়ম, স্মার্দ ক্লাসরুমশিং শাবা
0.84
114
তাঞ্জাবুর
তাঞ্জাবুর আই.তি.আই হোস্তেলদা লাইব্রেরি কম নোলেজ সেন্তর শাবা
2.61
115
তাঞ্জাবুর
তাঞ্জাবুরদা কোওপরেসন স্কুলশিংদা স্মার্দ ক্লাসরুমশিং শেমগৎপা
7.32
116
থোতুকুরি
স্মার্দ ক্লাসরুমশিং অমসুং ই-মোনিতরিং
9.24
117
থোতুকুরি
থোতুকুরিদা স্মার্দ ক্লাসরুমশিংগী তেব্লেত লৈবা
1.43
118
তিরুপ্পুর
দিস্ত্রিক কল্লেক্তোরেত কেম্পসতা লাইব্রেরি শাবা
2.61
119
গ্রেতর ৱারাঙ্গল
সেন্ত্রেল লাইব্ররি, ৱারাঙ্গল নৌনা শেমজিনবা
0.85
120
গ্রেতর ৱারাঙ্গল
সেন্ত্রেল লাইব্ররি, ৱারাঙ্গলদা স্মার্দ লাইব্রেরি সিস্তেম পায়খৎপা
1
121
গ্রেতর ৱারাঙ্গল
সেন্ত্রেল লাইব্ররি, ৱারাঙ্গলগী ফর্নিচর লৈবা
0.48
122
গ্রেতর ৱারাঙ্গল
রিজনেল লাইব্রেরি ৱারাঙ্গলদা স্মার্দ লাইব্রেরি সিস্তেম পায়খৎপা
1
123
গ্রেতর ৱারাঙ্গল
রিজনেল লাইব্রেরি ৱারাঙ্গলদা ফর্নিচর লৈবা
0.3
124
গ্রেতর ৱারাঙ্গল
রিজনেল লাইব্রেরি, ৱারাঙ্গল নৌনা শেমজিনবা, ফেজ-তু
0.6
125
গ্রেতর ৱারাঙ্গল
রিজনেল লাইব্রেরি, ৱারাঙ্গল নৌনা শেমজিনবা
0.9
126
কারিমনগর
স্কুলশিংদা ই-লার্নিং অমসুং স্মার্দ ক্লাসরুমশিং
10.61
127
অগ্রা
স্মার্দ ক্লাসরুমশিং
0.61
128
বরৈল্লি
ই-সিক্ষাগীদমক সরকারগী স্কুলশিংদা স্মার্দ ক্লাসকী ইনফ্রাস্ত্রকচরশিংগা লোয়ননা নৌনা শেমজিনবা, ফেজ-তু
2.92
129
বরৈল্লি
ই-সিক্ষাগীদমক সরকারগী স্কুলশিংদা স্মার্দ ক্লাসকী ইনফ্রাস্ত্রকচরশিংগা লোয়ননা নৌনা শেমজিনবা, আই.তি
2.26
130
বরৈল্লি
স্মার্দ ক্লাসকা লোয়ননা সরকারগী স্কুলশিং নৌনা শেমজিনবা, ফেজ-ৱান
1.08
131
বরৈল্লি
নগর নিগম লাইব্রেরি
0.71
132
বরৈল্লি
স্মার্দ ক্লাস আই.তি ফেজ-ৱান
0.81
133
ঝান্সি
কয়াকপ্লগী মখাদা সরকারগী স্কুলশিং অওনবা পুরকপা
15
134
ঝান্সি
সরকারগী স্কুলশিংদা স্মার্দ ক্লাসশিং অমসুং কম্পুতর লেবশিং
1.63
135
ঝান্সি
ঝান্সি দিস্ত্রিক লাইব্রেরি নৌনা শেমগৎপা
10
136
ঝান্সি
ঝান্সি সহরদা চহি মঙাগী ওইনা মফম অনিদা স্মার্দ ক্লাসশিং লৈহনবা
0.5
137
কানপুর
অভয়ুদে য়োজনাগী মখাদা দিজিতেল ক্লাসরুমশিং লিংখৎপা
0.35
138
লখনৌ
অমির-উদ-দাউলা পব্লিক লাইব্রেরিগী লাইরিকশিং দিজিতাইজেসন তৌবা অমসুং কেতেলোগ শেম্বা
3.82
139
লখনৌ
ইন এ.বি.দি এরিয়াদা স্কুল মঙা নৌনা শেমজিনবা অমসুং স্কুল অনিদা ব্রেইল স্মার্দ ক্লাস লৈহনবা
1.09
140
লখনৌ
কাইসেরবাঘতা অমিরুদাউলা লাইব্রেরিগী লাইরিকশিং দিজিতাইজ তৌবা অমসুং বিল্দিং নৌনা শেমজিনবা
5.5
141
লখনৌ
অমিরুদাউলা লাইব্রেরিগী আর্তিফেকশিং উৎপা অমসুং অরিবা লাইরিকশিং দিজিতেলদা ওন্থোকপা
0.75
142
লখনৌ
অমিরুদাউলা লাইব্রেরি নৌনা শেমজিনবা
3.61
143
লখনৌ
অমিরুদাউলা লাইব্রেরি ফগৎহনবা, আই.পি.এম অমসুং ঙাক-শেনবা
1.07
144
মোরাদবাদ
স্মার্দ ক্লাসশিং লৈহন্দুনা দিজিতেল পাথসালা শেমগৎপা
12.32
145
প্রায়াগ্রাজ
প্রায়াগ্রাজ সহরদা সিবল ৱার্ক য়াওনা স্কুল মরিদা স্মার্দ ক্লাসরুমশিং লৈহনবা
3.04
146
প্রায়াগ্রাজ
দিজিতেল লাইব্রেরি
3.12
147
প্রায়াগ্রাজ
খনগৎলবা স্কুলশিংদা স্মার্দ ক্লাস থম্বা, ফেজ-তু(আই সি তি)
17.24
148
প্রায়াগ্রাজ
স্মার্দ ক্লাস ফেজ-তু (সিবিল অমসুং মৈগী থবক)
2.74
149
প্রায়াগ্রাজ
দিজিতেল লাইব্রেরি শেমগৎপা (সিবিল অমসুং মৈগী থবক)
0.73
150
প্রায়াগ্রাজ
চন্দ্রা সেখর অজাদ পার্কতা গভর্নমেন্ত পব্লিক লাইব্রেরিগী অরিবা লাইরিকশিং অমসুং চে-চাংশিং ঙাক-শেনবা
2.8
151
প্রায়াগ্রাজ
চন্দ্রা সেখর অজাদ পার্কতা গভর্নমেন্ত পব্লিক লাইব্রেরিগী বিল্দিং নৌনা শেমজিনবা অমসুং ঙাক-শেনবা
4.23
152
সাহারানপুর
আই.সি.সি.সিগা লোয়ননা জি.আই.সি(16) অমসুং জি.জি.আই.সি(9) গী স্মার্দ ক্লাসশিং শাবা
3.35
153
সাহারানপুর
হৌজিক লৈরিবা ম্যুনিসিপাল লাইব্রেরিদা স্মার্দ ই-লাইব্রেরি অমসুং কেরিয়ার কাউন্সেল্লিং সেন্তর শেমগৎপা
0.97
154
সাহারানপুর
স্মার্দ স্কুলশিং ক্লাসরুমশিং
3.2
155
সাহারানপুর
স্মার্দ ক্লাসশিং শাবা
0.81
156
দেহরাদুন
অনৌবা লাইব্রেরি কমপ্লেক্স
13.25
157
নিউ তাউন কোলকাতা
নিউ তাউন কোলকাতাদা নাজরুলদা স্মার্দ লাইব্রেরি শাবা, পার্ত-ৱান
2.88
158
নিউ তাউন কোলকাতা
নিউ তাউন কোলকাতাদা নাজরুলদা স্মার্দ লাইব্রেরিগী আই.তিগী পোৎলমশিং লৈবা
0.14
অপুনবা
674.08
জুলাই 12, 2024 ফাওবদা রাজ্যশিং/য়ু.তিশিং/স্মার্দ সিতি মিসনশিংনা পীরকপা পাউগী মতুংইন্না
এন্নেক্সর-II
এস.সি.এমগী মখাদা কোনশিনবা ইনভেস্তমেন্ত অমসুং সহরশিং
12.7.2024 ফাওবদা এস.সি.এমগী মখাদা কোনশিনবা ইনভেস্তমেন্ত অমসুং সহরশিংগী রাজ্য/য়ু.তি/সহরগী অকুপ্পা মরোলশিং (শেনফম লুপা করোর )
রাজ্য/সহর
থাদখিবা অপুনবা শেনফমশিং(ভারত সরকার+ রাজ্যশিং)
অন্দমান অমসুং নিকোবর ইথৎশিং
445.00
পোর্ত ব্লেয়ার
445.00
অন্ধ্র প্রদেস
3,590.80
অমরাবতি
1,048.00
কাকিনাদা
978.00
তিরুপতি
578.00
বিশাখাপত্নম
986.80
অরুনাচল প্রদেস
1,095.32
ইতানগর
549.61
পাসিঘাত
545.71
অসাম
811.98
গুৱাহাতি
811.98
বিহার
3,150.27
ভাগালপুর
980.00
বিহারসারিফ
582.31
মুফাফরপুর
854.46
পাতনা
733.50
চান্দিগর
958.18
চান্দিগর
958.18
চান্দিগর
2,390.87
অতল নাগর
822.87
বিলাসপুর
735.00
রাইপুর
833.00
দাদ্রা অমসুং নাগর হাভেলি
732.35
সিলভাসা
732.35
দমন অমসুং দিয়ু
619.95
দিয়ু
619.95
দিল্লি
692.00
এন.দি.এম.সি
692.00
গৱা
804.00
পানাজি
804.00
গুজরাত
5,787.76
অহমেদবাদ
957.25
দাহুদ
831.01
গান্ধীনগর
980.00
রাজকোত
979.00
সুরত
1,062.50
বাদোদারা
978.00
হরিয়ানা
1,757.88
ফরিদবাদ
906.50
করনাল
851.38
হিমাচল প্রদেস
1,224.89
ধরমসালা
542.89
শিমলা
682.00
জম্মু অমসুং কাস্মির
1,392.16
জম্মু
745.26
শ্রীনগর
646.90
ঝারখন্দ
980.00
রাঞ্চি
980.00
কর্নাতকা
6,896.68
বেলাগাবি
990.00
বেঙ্গালুরু
988.00
দবানাগেরে
990.00
হুবালি-ধারৱার
1,105.68
মঙ্গালুরু
843.00
সিবামোগ্গা
990.00
তুমাকারু
990.00
কেরলা
1,889.35
কোচি
962.35
তিরুবানন্থাপুরম
927.00
লাক্ষদ্বিপ
198.65
কাবরাত্তি
198.65
মধ্য প্রদেস
6,960.01
ভোপাল
990.00
গ্বালিয়র
940.00
ইন্দোর
990.00
জবলপুর
990.00
সাগর
990.01
সাতনা
990.00
উজ্জেন
1,070.00
মহারাস্ত্রা
7,580.44
ঔরাঙ্গাবাদ
985.00
কলয়ান-দোমবিবালি
955.50
নাগপুর
871.88
নাশিক
843.12
পিমপ্রি-চিনচৱার
979.92
পুনে
980.02
সোলাপুর
985.00
থানে
980.00
মনিপুর
336.44
ইম্ফাল
336.44
মেঘালয়
570.00
শিল্লোং
570.00
মিজোরম
536.29
আইজোল
536.29
নাগালেন্দ
543.14
কোহিমা
543.14
ওরিসা
1,941.43
ভুবনেশ্বর
997.93
রৌরকেলা
943.50
পুদুচেরি
537.50
পুদুচেরি
537.50
পঞ্জাব
2,770.83
অমৃতশর
923.75
জালান্ধার
862.33
লুধিয়ানা
984.75
রাজস্থান
3,822.65
অজমর
950.00
জয়পুর
940.00
কোতা
942.65
উদয়পুর
990.00
সিক্কিম
974.28
গেঙতোক
538.00
নামচি
436.28
তামিল নাদু
10,990.88
চেন্নাই
1,101.88
কয়েম্বতুর
990.00
ইরোদ
990.00
মদুরাই
990.00
সালেম
990.00
থাঞ্জাভুর
990.00
থোতুকুরি
990.00
তিরুচিরাপ্পাল্লি
990.00
তিরুনেলভেলি
990.00
তিরুপ্পুর
989.00
ভেল্লোর
980.00
তেলঙ্গানা
1,350.08
গ্রেতর ৱারাঙ্গাল
584.45
করিমনগর
765.63
ত্রিপুরা
592.04
অগরতালা
592.04
উত্তর প্রদেস
9,796.50
অগ্রা
980.00
অলিগর
980.00
বরৈল্লি
980.00
ঝান্সি
979.00
কানপুর
979.50
লখনৌ
978.50
মোরাদবাদ
980.00
প্রায়াগ্রাজ
979.50
সাহারানপুর
980.00
বরানাসী
980.00
উত্তরখন্দ
989.90
দেহরাদুন
989.90
নোংচুপ বেঙ্গল
980.00
নিউ তাউন কোলকাতা
980.00
অপুনবা
86,690.50
খনগৎপদা য়াওদবা স্মার্দ সিতিশিং
18.00
সুলতানপুর
81.33
অপুনবা
86,789.33
জুলাই 12, 2024 ফাওবদা রাজ্যশিং/য়ু.তিশিং/স্মার্দ সিতি মিসনশিংনা পীরকপা পাউগী মতুংইন্না