সিবিল এবিয়েসন মন্ত্রালয়
অযোধ্যা এয়রপোর্ত ইন্তরনেসনেল এয়রপোর্ত অমা ওইবা অমসুং মসিগী মমিং “মহর্ষি বালমিকি ইন্তরনেসনেল এয়রপোর্ত, এযোধ্যাধাম” হায়না থোনবদা মন্ত্রীমন্দলনা অয়াবা পীরে
05 JAN 2024 1:18PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা লুচিংবা কেন্দ্রগী মন্ত্রীমন্দলনা অযোধ্যা এয়রপোর্ত ইন্তরনেসনেল এয়রপোর্ত অমা ওইনবা অমসুং মসিগী মমিং “মহর্ষি বালমিকি ইন্তরনেসনেল এয়রপোর্ত, এযোধ্যাধাম” হায়না থোন্নবা পুখৎলকপা ৱাফম অয়াবা পীখ্রে।
অযোধ্যা এয়রপোর্ত অসি মালেমগী থাক্তা পুখৎপা অসি অযোধ্যাগী শেন-থুমগী খুদোংচাবশিং হেনগৎহন্নবা তঙাইফদবনি অমসুং মসি মালেমগী লাইখুরুম্ফম অমা ওইনা, মপান লৈবাকশিংদগী লাইখুরুম্বা মীওইশিং অমসুং লমকোয়বা মীওইশিংদা থোং হাংদোক্লগনি।
এয়রপোর্তকী মমিং “মহর্ষি বালমিকি ইন্তরনেসনেল এয়রপোর্ত, এযোধ্যাধাম” হায়না থোনবা অসিনা মহাকব্যা রামায়ন লেংখিবা মহর্ষি বালমিকিগী মফমদা ইকায়খুম্নবা উৎপনি অমসুং মসিনা এয়রপোর্তকী মশক তাকপদা নাৎকী ওইবা মচল অমা হাপচিল্লে।
অযোধ্যাগী অচেৎপা নাৎকী য়ুম্ফম লৈদুনা শেন্মিৎলোন অমসুং লাইফমগী মরুওইবা মফম অমা ওইরক্নবা ফিবমদা লৈরে। সহর অসিগী পুৱারিগী মরুওইবা অদুগা লোয়ননা এয়রপোর্ত অসিনা মালেমগী লাইখুরুম্বা লাকপা মীওইশিং অমসুং ললোন-ইতিক্কী থবকশিংগী পুক্নিং চিংশিল্লে।