লো অমসুং জস্তিস মন্ত্রালয়
প্রেস কম্ম্যুনিক
18 OCT 2023 7:48PM by PIB Imphal
ভারতকী সংবিধান্না পীবা শক্তি শিজিন্নদুনা, ভারতকী রাস্ত্রপতিনা ভারতকী চিফ জস্তিসকা তানরবা মতুং মখাগী জজশিং/এদিস্নেল জজশিং অসি হায় কোর্তশিংদা এপোইন্ত তৌরে:
মথং মনাও
মমিং (এস/শ্রী)
অকুপ্পা ৱারোলশিং
1.
হরিনাথ নুনেপেল্লী, এদভোকেত
আন্ধ্র প্রদেশ হায় কোর্তকী এদিস্নেল জজশিং ওইনা এপোইন্ত তৌরে
2.
শ্রীমতী কিরনমায়ী মান্দাভা এলাইস কিরনমায়ী কানাপার্থী, এদভোকেত
3.
শ্রীমতী সুমতি জগদম, এদভোকেত
4.
ন্যাপেথী বিজয়, এদভোকেত
5.
অভয় জয়নারায়নজী মন্ত্রী, জুদিসিয়েল ওফিসর
বোম্বো হায় কোর্তকী এদিস্নেল জজশিং ওইনা এপোইন্ত তৌরে
6.
শ্যাম ছগনলাল চান্দক, জুদিসিয়েল ওফিসর
7.
নীরজ প্রদীপ ধোতে, জুদিসিয়েল ওফিসর
8.
জোন্সন জোন, জুদিসিয়েল ওফিসর
কেরলা হায় কোর্তকী এদিস্নেল জজশিং ওইনা এপোইন্ত তৌরে
9.
গোপিনাথন য়ু. গিরিশ, জুদিসিয়েল ওফিসর
10.
সি. প্রথিপ কুমার, জুদিসিয়েল ওফিসর
11.
শ্রীমতী শাইলিন্দর কৌর, জুদিসিয়েল ওফিসর
দিল্লী হায় কোর্তকী এদিস্নেল জজশিং ওইনা এপোইন্ত তৌরে
12.
রবিন্দর দুদেজা, জুদিসিয়েল ওফিসর
13.
রবিন্দ্র কুমার অগ্রৱাল, এদভোকেত
ছতিশগর হায় কোর্তকী এদিস্নেল জজ ওইনা এপোইন্ত তৌরে
14.
বিমল কনাইয়ালাল ব্যাস, জুদিসিয়েল ওফিসর
গুজরাত হায় কোর্তকী জজ ওইনা এপোইন্ত তৌরে
15.
কে. ভি. অরবিন্দ, এদভোকেত
কর্নাতকা হায় কোর্তকী এদিস্নেল জজ ওইনা এপোইন্ত তৌরে
16.
সব্যসাচি দত্তা পুর্কায়াস্থা, জুদিসিয়েল ওফিসর
ত্রিপুরা হায় কোর্তকী জজ ওইনা এপোইন্ত তৌরে
17.
বিস্বজিৎ পলিৎ, জুদিসিয়েল ওফিসর
ত্রিপুরা হায় কোর্তকী এদিস্নেল জজ ওইনা এপোইন্ত তৌরে

Ministry of Law and Justice
Press Communique
18 OCT 2023 7:48PM by PIB Delhi
In exercise of the power conferred by the Constitution of India, the President of India, after consultation with Chief Justice of India, is pleased to appoint the following Judges/Additional Judges in the High Courts:
Sl.
No.
Name (S/Shri)
Details
1.
Harinath Nunepally, Advocate
Appointed as Additional Judges of Andhra Pradesh High Court
2.
Smt. Kiranmayee Mandava Alias Kiranmayee Kanaparthy, Advocate
3.
Smt. Sumathi Jagadam, Advocate
4.
Nyapathy Vijay, Advocate
5.
Abhay Jainarayanji Mantri, Judicial Officer
Appointed as Additional Judges of Bombay High Court.
6.
Shyam Chhaganlal Chandak, Judicial Officer
7.
Neeraj Pradeep Dhote, Judicial Officer
8.
Johnson John, Judicial Officer
Appointed as Additional Judges of Kerala high Court
9.
Gopinathan U. Girish, Judicial Officer
10.
C. Pratheep Kumar, Judicial Officer
11.
Ms. Shalinder Kaur, Judicial Officer
Appointed as Additional Judges of Delhi High Court
12.
Ravinder Dudeja, Judicial Officer
13.
Ravindra Kumar Agrawal, Advocate
Appointed as an Additional Judge of Chhattisgarh High Court.
14.
Vimal Kanaiyalal Vyas, Judicial Officer
Appointed as a Judge of Gujarat high Court.
15.
K. V. Aravind, Advocate
Appointed as an Additional Judge
of Karnataka High Court
16.
Sabyasachi Datta Purkayastha, Judicial Officer
Appointed as a Judge of Tripura
High Court
17.
Biswajit Palit, Judicial Officer
Appointed as an Additional Judge
of Tripura High Court.