অৱাং নোংপোক লমদমগী চাউখৎ-থৌরাং মন্ত্রালয়
ঐচ.এ.দি.পিগী মখাদা, দোনর মিনিস্ত্রিনা লুপা করোর ৯০গী প্রোজেক ৪১ সেঙ্কসন তৌখ্রে, লুপা করোর ১৩.১৫গী প্রোজেক ১০ লোইশিনখ্রে
27 MAR 2023 6:14PM by PIB Imphal
দিবলপমেন্ত ওফ নোর্থ ইস্তর্ন রিজন মিনিস্ত্রিনা চহি ২গী চাংয়েং ওইনা হায়বদি ২০১৮-১৯ অমসুং ২০১৯-২০দা মনিপুরগী তমেংলোং(হৌজিক্না তমেংলোং অমসুং নোনে)জিলাদা হিল এরিয়া দিবলপমেন্ত প্রোগাম(ঐচ এ দি পি) হৌদোকখি। ঐচ.এ.দি.পিগী মখাদা, দোনর মিনিস্ত্রিনা লুপা করোর ৯০গী প্রোজেক ৪১ সেঙ্কসন তৌখ্রে, লুপা করোর ১৩.১৫গী প্রোজেক ১০ লোইশিনখ্রে। হায়রিবা প্রোজেকশিং অসি পায়খৎপনা হায়রিবা জিলাশিং অসিগী মীয়াম(ত্রাইবেলশিং য়াওনা) খুদোংচাবা কয়া ফংখ্রে।
ৱাফম অসি ঙসি লোক সভাদা অইবা ওইনা পীবা পাউখুম অমদা দিবলপমেন্ত ওফ নোর্থ ইস্তর্ন রিজন মিনিস্ত্রিগী মিনিস্তর শ্রী জি.কিসন রেদ্দিনা ফোঙদোকখিবনি।

Ministry of Development of North-East Region
MDoNER sanctioned 41 projects worth Rs.90 crore of which, 10 projects worth Rs.13.15 crore have been completed, under HADP
27 MAR 2023 6:14PM by PIB Delhi
Hill Area Development Programme (HADP) was launched by Ministry of Development of North Eastern Region (MDoNER) on pilot basis for 2 years viz. i.e. 2018-19 and 2019-20 in Tamenglong (now Tamenglong and Noney) district of Manipur. Under HADP, MDoNER has sanctioned 41 projects worth Rs.90 crore; of which, 10 projects worth Rs.13.15 crore have been completed. Implementation of these projects has benefitted the targeted population (including tribal population) of these districts.
This information was given by Minister for Development of North Eastern Region Shri G. Kishan Reddy in the Lok Sabha in a written reply today.