অৱাং নোংপোক লমদমগী চাউখৎ-থৌরাং মন্ত্রালয়
নোর্থ ইস্ত রোদ সেক্তর দিবলপমেন্ত স্কিম
27 MAR 2023 6:08PM by PIB Imphal
হৌখিবা ফেব্রুৱারি ১০দা পাংথোকখিবা ইম্পৱার ইন্তর-মিনিস্তরিএল কম্মিতি(ই আই এম সি)মীফমদা “মনকাচার মহেন্দ্রগঞ্জ(হাল্লিদয়াগঞ্জদগী ঝানঝানি ফাওবা)লম্বী ফগৎনবা” প্রোজেক্কী খন্নবা পুখৎলকপা অদু অসাম সরকারগী মাইকৈদগী শেংদোক ৱারোল অমা লাকপদগী খন্নখিদ্রে। করিগুম্বা রাজ্য সরকারনা নৌনা পুখৎলকপা মতমদা নোর্থ ইস্ত রোদ সেক্তর দিবলপমেন্ত স্কিমগী মখাদা মমাঙদা রাজ্য সরকারনা পীশিনখ্রবা স্কিমশিংগী মতাংদা খন্নগনি হায়রি।
ৱাফম অসি ঙসি লোক সভাদা অইবা ওইনা পীবা পাউখুম অমদা দোনরগী মিনিস্তর শ্রী জি.কিসন রেদ্দিনা ফোঙদোকখিবনি।

Ministry of Development of North-East Region
North East Road Sector Development Scheme
27 MAR 2023 6:08PM by PIB Delhi
The project “Improvement and upgradation of Mankachar Mahendraganj (Hallidayagani to Jhanjhani) Road” listed for consideration at Empowered Inter-Ministerial Committee (EIMC) meeting of 10.02.2023 could not be taken up in light of clarification from Government of Assam that schemes submitted earlier by the State Government under North East Road Sector Development Scheme (NERSDS) may be taken up only if they are posed afresh by the State Government.
This information was given by Minister for Development of North Eastern Region Shri G. Kishan Reddy in the Lok Sabha in a written reply today.