অৱাং নোংপোক লমদমগী চাউখৎ-থৌরাং মন্ত্রালয়
ৱার্ল্দ বেঙ্ক কন্ত্রী দাইরেক্তর শ্রী ওগস্তে কৌমে অমসুং দোনর, কলচর অমসুং তুরিজমগী কেন্দ্র মন্ত্রী শ্রী কিশন রেদ্দীগী মরক্তা মীফম
“লাস্ত মাইল ফাওবা দিবলপমেন্ত য়ৌনবা অমসুং অৱাং নোংপোক্কী মীয়ামগীদমক সস্তেনেবল লাইবলিহুদ ওপোর্চুনিতীশিং শেমগৎপা ঙমহন্নবগীদমক ৱার্ল্দ বেঙ্কনা নকশিন্ননা থবক তৌগদবনি অমসুং কোওপরেসনগী তোঙান-তোঙানবা লমশিং খংদোক্কদবনি”: ৱার্ল্দ বেঙ্ক, কন্ত্রী দাইরেক্তর
13 MAR 2023 9:55PM by PIB Imphal
অৱাং নোংপোক লমদমদা অহেনবা কোলাবোরেসনগীদমক লম্বীশিং খন্ন-নৈননবগীদমক ৱার্ল্দ বেঙ্ক কন্ত্রী দাইরেক্তর শ্রী ওগস্তে কৌমেনা ঙসি দোনর, কলচর অমসুং তুরিজমগী কেন্দ্র মন্ত্রী শ্রী কিশন রেদ্দীগা উনখ্রে।
শ্রী কিশন রেদ্দীনা শ্রী ওগস্তে কৌমেনা লুচিংবা ৱার্ল্দ বেঙ্ককী মীহুৎ কাংবুবু তরাম্না ওকখি অমদি রিজন অসিদা দিবলপমেন্ত পুরকপগী মায়কৈদা ৱার্ল্দ বেঙ্ককী মখাতাবা তেংবাং অমসুং অৱাং নোংপোক লমদমগী হোলিস্তিক দিবলপমেন্তকী মায়কৈদা খোংজেল য়াংশিনবগীদমক থাগৎপা ফোংদোকখি। শ্রী রেদ্দীনা হায়খি মদুদি ইকায় খুম্নরিবা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী জীগী লমজিং মখাদা অৱাং নোংপোক লমদমবু রিজনগী গ্রোথ ইঞ্জিন ওইহন্নবগী মায়কৈদা ত্রাজেক্তরী অমদা সেত তৌরি। মিসন অসিদা ৱার্ল্দ বেঙ্কনা হৌজিক অমসুং তুংদা মরুওইবা পার্তনর অমা ওইগনি।
মীফম অদুগী মনুংদা শ্রী কৌমেনা অৱাং নোংপোক লমদমদা ভারত সরকারনা লেপ্পা লৈতনা হোৎনরিবশিংবু থাগৎপা ফোংদোকখি অমদি খংহনখি মদুদি দোনর মন্ত্রালয় অমসুং ৱার্ল্দ বেঙ্কনা লাস্ত মাইল ফাওবা দিবলপমেন্ত য়ৌনবা অমসুং অৱাং নোংপোক্কী মীয়ামগীদমক সস্তেনেবল লাইবলিহুদ ওপোর্চুনিতীশিং শেমগৎপা ঙমহন্নবগীদমক নকশিন্ননা থবক তৌগদবনি অমসুং কোওপরেসনগী তোঙান-তোঙানবা লমশিং খংদোক্কদবনি।

Ministry of Development of North-East Region
MEETING BETWEEN WORLD BANK COUNTRY DIRECTOR MR AUGUSTE KOUAME AND UNION MINISTER OF DoNER, CULTURE AND TOURISM SHRI G. KISHAN REDDY
"World Bank should work closely and explore various areas of cooperation to ensure development reaches the last mile and creating sustainable livelihood opportunities for the people of North East" : World Bank, Country Director
13 MAR 2023 9:55PM by PIB Delhi
Mr. Auguste Kouame, Country Director, World Bank today called on Hon’ble Minister of Development of North East Region, Tourism and Culture, Shri G. Kishan Reddy to discuss avenues for greater collaboration in the North East Region.
Shri G. Kishan Reddy welcomed the World Bank delegation led by Mr. Auguste Kouame and appreciated World Bank’s continued support towards ushering in development in the region and accelerating the movement towards holistic development of the North East Region. Shri Reddy said that under the guidance of Hon’ble Prime Minister Shri Narendra Modi ji, the North East Region has been set on a trajectory towards becoming the growth engine of the region. World Bank is at present and will continue to be a vital partner in this mission.
During the meeting, Mr. Kouame appreciated Government of India’s sustained efforts in the North East Region and indicated that MDoNER and World Bank should work closely and explore various areas of cooperation to ensure development reaches the last mile and creating sustainable livelihood opportunities for the people of North East.