অৱাং নোংপোক লমদমগী চাউখৎ-থৌরাং মন্ত্রালয়
৩৬শুবা ইন্তরনেস্নেল সুরজকুন্দ ক্রাফস মেলা ২০২৩ হরিয়ানাগী ফরিদাবাদতা ২০২৩গী ফেব্রুৱারী ৩দগী ১৯ ফাওবা পাংথোক্লগনি
03 FEB 2023 7:02PM by PIB Imphal
৩৬শুবা ইন্তরনেস্নেল সুরজকুন্দ ক্রাফস মেলা ২০২৩ হরিয়ানাগী ফরিদাবাদতা ২০২৩গী ফেব্রুৱারী ৩দগী ১৯ ফাওবা পাংথোক্লগনি। চহি অসিগী ওইনা অৱাং নোংপোক রাজ্য নিপাল অসি মেলা অসিগী থিম স্তেত ওইরি। এন.ই.আর.এ.এম.এ.সি. অমসুং নোর্থ এন.ই.ঐচ.ঐচ.দি.সি. অসি নোর্থ ইস্তর্ন রিজন থিম স্তেত পেভেলিয়ন লিংখৎলিবা নোদেল এজেন্সীশিংনি। পেভেলিয়ন অসিদা অৱাং নোংপোক লমদমগী রাজ্য পুম্নমক্তগী ইলিমেন্তশিং য়াওবা পর্মনেন্ত স্ত্রকচর অমা, ফেসন শো এক্সত্রাভেগেঞ্জাশিং, আর্তিসানশিংগী স্তোলগী মথক্তা অৱাং নোংপোক লমদমগী ইনাক খুল্লবা কলচর উৎপা অতোপ্পা এক্তিবিতী কয়া অমদি রিজন অসিদা প্রোগ্রেস অমসুং দিবলপমেন্ত উৎপা থৌরম য়াওরি।

Ministry of Development of North-East Region
36th International Surajkund Crafts Mela 2023 to be organized from 03 to 19 February, 2023 at Faridabad, Haryana.
03 FEB 2023 7:02PM by PIB Delhi
36th International Surajkund Crafts Mela 2023 to be organized from 03 to 19 February, 2023 at Faridabad, Haryana. This year Eight North Eastern States are the Theme State of the Mela. NERAMAC and North NEHHDC are the nodal agencies who are setting up North Eastern Region Theme State pavilion. The pavilion would include a permanent structure comprising elements from all States of the NER, fashion show extravaganzas, stall of artisans, cultural performance apart from several other activities showcasing rich culture of the NER and highlighting progress and development in the region.