অৱাং নোংপোক লমদমগী চাউখৎ-থৌরাং মন্ত্রালয়
দিভেলপমেন্ত ওফ নোর্থ ইস্তর্ন রিজন (দোনর) মন্ত্রালয়না ওক্তোবর ২দগী ওক্তোবর ৩১, ২০২২ ফাওবদা মখোয়গী ওফিসশিং লু নান্না শেংদোক্নবগীদমক অমদি পন্দুনা লৈরিবা ৱাফমশিং লোইশিন্নবগীদমক স্পিসিএল কেম্পেন ২.০ পাঙথোকখ্রে
02 NOV 2022 5:43PM by PIB Imphal
দিভেলপমেন্ত ওফ নোর্থ ইস্তর্ন রিজন (এমদোনর) মন্ত্রালয়না মখোয়গী লূপশিংগা লোয়ননা ওক্তোবর ২দগী ওক্তোবর ৩১, ২০২২ ফাওবদা পাঙথোকখিবা লু নান্না শিৎ শেংবগী স্পিসিএল কেম্পেন ২.০দা ইচঙ থৌনা শরুক য়াখ্রে‍। পাঙথোকখ্রে
কেম্পেন অদুনা অৱাং নোংপোক স্তেতশিংগী তোঙান তোঙানবা মফমশিংদা লৈরিবা মন্ত্রালয়গী ফীল্দ ওফিসশিংদা মীৎয়েঙ থমখি‍। লম তু শেংদোকপগী থৌরমশিং এমদ.নর, এন.ই.সি., নেদফি, এন.ই.ঐচ.ঐচ.দি.সি., নেরামাক অমসুং এন.ই.সি.বি.দি.সি.গী ওফিসশিং য়াওনা মশক খঙদোক্লবা মফম ৩৪দা পাঙথোকখি‍। কেম্পেন অদুগী মপুং ওইবা মশক শিন্মীশিং অমসুং মীচম মীয়াম্না পাক শন্না শরুক য়াখিবনা ওইখি‍। নেদফি অমসুং এন.ই.সি.গী মফমশিংদগী কান্নদ্রবা পোৎলমশিং লোইশিনখিবদা লুপা ১,০৭,৬৯৭গী শেনফম কারকখি‍।
কেম্পেন অসিগী মনুংদা, ফিজিকেল ফাইল ৫৫০ খত্তোকখি‍। ইলেক্ত্রোনিক ফাইল ৩১৩গী মনুংদা ২১৩ দি.এ.পি.আর.জি. চৎন-কাঙলোনশিংগী মতুং ইন্না লোইশিনখি‍।
স্বছ্চতা থৌরমশিংগী মমিশিং ঐখোয়গী সোসিএল মিদিয়া প্লেতফোর্মশিংদা চাং নাইনা থাগৎলি‍।
এমদোনরগী ওফিসরশিংনা কেম্পেনগী ফীভম য়েংশিন্নবগীদমক স্বছ্চতা কেম্পেনগীদমক মশক খঙদোক্লবা গুৱাহাতী অমসুং সিলোংগী মফমশিংদা চৎখি‍।
এমদোনরনা স্বছ্চ ভারতকী ৱাখল্লোনবু তুংদা অনৌবা পন্দোল য়ৌনা পুননবা হোৎনখিগনি‍।

Ministry of Development of North-East Region
Ministry of Development of North Eastern Region (MDoNER), observes Special Campaign 2.0 for Swachhata in their offices and disposal of Pending Matters from 2nd October to 31st October, 2022
02 NOV 2022 5:43PM by PIB Delhi
The Ministry of Development of the North Eastern Region (MDoNER) along with their organisations has actively participated in the Special Campaign 2.0 for Swachhata, from 2nd October, 2022 to 31st October, 2022.
The campaign focused on the Ministry's field offices at various places in North East States. The cleanliness drives were carried out at 34 identified sites including the offices of MDoNER, NEC, NEDFi, NEHHDC, NERAMAC & NECBDC. The highlight of the campaign was the widespread participation of employees and the general public. Revenue of Rs.1, 07,697/- have been generated from NEDFi & NEC sites from disposal of scraps.
During this campaign, 550 identified physical files have been weeded out. Out of 313 electronic files, 213 have been closed in accordance with DARPG guidelines.
Pictures from Swachhata initiatives have been shared on our social media platforms regularly.
The officer of MDoNER also visited the sites at Guwahati & Shillong identified for Swachhata Campaign to review the progress of the campaign.
MDoNER shall try to carry forward the idea of Swachh Bharat to new heights in coming future.