প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা নবেম্বর ৩দা ভিজিলেন্স এৱিয়র্নেস ৱিক্কী থৌরমদা ৱা ঙাঙগনি
প্রধান মন্ত্রীনা সি.ভি.সি.গী অনৌবা কমপ্লেন্ত মেনেজমেন্ত সীস্তেম পোর্তেল হৌদোক্কনি
পোর্তেল অসিনা চাং নাইনা অপদেত পীদুনা মীয়ামগী কমপ্লেন্তশিংগী স্তেতসকা মরী লৈনবা এন্দ-তু-এন্দ ইনফোর্মেসন পীগনি
02 NOV 2022 3:35PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নবেম্বর ৩দা নই দিল্লীগী বিজ্ঞান ভবন্দা পাংথোকপা সেন্ত্রেল ভিজিলেন্স কম্মিসনগী (সি.ভি.সি.) ভিজিলেন্স এৱিয়র্নেস ৱিক্কী থৌরমদা অয়ুক্কী পুং ১১ তাবা মতমদা ৱা ঙাঙগনি।
প্রধান মন্ত্রীনা থৌরম অসিদা সি.ভি.সি.গী অনৌবা কমপ্লেন্ত মেনেজমেন্ত সীস্তেম পোর্তেল হৌদোক্কনি। পোর্তেল অসিনা চাং নাইনা অপদেত পীদুনা মীয়ামগী কমপ্লেন্তশিংগী স্তেতসকা মরী লৈনবা এন্দ-তু-এন্দ ইনফোর্মেসন পীগনি। “প্রিভেন্তিব ভিজিলেন্স” অমসুং পব্লিক প্রোক্যুর্মেন্তকী মতাংদা “ভিগআই-বানী”গী অখন্নবা ইস্যুগী খ্বাইদগী ফবা থৌওংশিং তাশিনবা, “ইথিক্স অমসুং গুদ প্রেক্তিসস”কী পিক্তোরিএল বুক্লেতকী সেরিজ অমসু প্রধান মন্ত্রীনা ফোঙগনি।
সি.ভি.সি.না পুন্সিগী হীরম খুদিংদা অমত্তা ওইবগী পাউদম শন্দোকপদা স্তেকহোলদর খুদিংবু অমত্তা ওইহন্নবা চহি খুদিংগী ভিজিলেন্স এৱিয়র্নেস ৱিক পাংথোকই। “চাউখৎপা লৈবাক অমগীদমক্তা শেঞ্জা থুমজা লৈতবা ভারত”কী থীমগা লোয়ননা থৌরম অসি ওক্তোবর ৩১দগী নবেম্বর ৬ ফাওবা পাংথোকপনি। পনখ্রিবা থীম অসিদা সি.ভি.সি.না লৈবাক শিনবা থুংবগী ওইনা শীনখিবা এসে ইবগী চাংয়েংনবদা খ্বাইদগী ফজবা এসে ইরকখিবা মহৈরোই মঙাদা প্রধান মন্ত্রীনা মনা পীগনি।

Prime Minister's Office
PM to address programme marking Vigilance Awareness Week on 3rd November
PM to launch new Complaint Management System portal of CVC
Portal to provide end to end information to citizens through regular updates on the status of their complaints
02 NOV 2022 3:35PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will address programme marking Vigilance Awareness Week of Central Vigilance Commission (CVC) on 3rd November at 11 AM in Vigyan Bhawan, New Delhi.
On the occasion, Prime Minister will launch the new Complaint Management System portal of the CVC. The portal is envisioned to provide end to end information to the citizens through regular updates on the status of their complaints. He will also release a series of pictorial booklets on “Ethics and Good Practices”; Compilation of best practices on “Preventive Vigilance” and Special issue “VIGEYE-VANI” on public procurement.
CVC observes Vigilance Awareness Week every year to bring together all stakeholders in spreading the message of integrity in all spheres of life. This year, It is being observed from 31st October to 6th November with the following theme “Corruption free India for a developed nation”. Prime Minister will also award prizes to five students who wrote best essays during a nationwide essay competition conducted by CVC on the above theme of Vigilance Awareness Week.