Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 214.55 Cr
Over 4.05 Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 49,636
6,093 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.70%
​​​​​​​Weekly Positivity Rate is presently at 1.88%
09 SEP 2022 9:37AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 214.55 Cr (2,14,55,91,100) as per provisional reports till 7 am today.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 4.05 Cr (4,05,72,997) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,14,444
2nd Dose
1,01,10,279
Precaution Dose
68,50,832
FLWs
1st Dose
1,84,35,400
2nd Dose
1,77,04,855
Precaution Dose
1,33,31,599
Age Group 12-14 years
1st Dose
4,05,72,997
2nd Dose
3,07,43,435
Age Group 15-18 years
1st Dose
6,17,73,053
2nd Dose
5,25,95,856
Age Group 18-44 years
1st Dose
56,08,41,013
2nd Dose
51,40,79,594
Precaution Dose
7,40,08,588
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,39,50,639
2nd Dose
19,65,50,167
Precaution Dose
3,99,77,073
Over 60 years
1st Dose
12,76,15,414
2nd Dose
12,28,65,164
Precaution Dose
4,31,70,698
Precaution Dose
17,73,38,790
Total
2,14,55,91,100
India’s Active Caseload currently stands at 49,636. Active cases now constitute 0.11% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.70%. 6,768 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,39,06,972.
6,093 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 3,16,504 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 88.87 Cr (88,87,10,787) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 1.88% and the Daily Positivity rate is reported to be 1.93%.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ২১৪.৫৫ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ৪.০৫ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ৪৯,৬৩৬ ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৬,০৯৩ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৭০%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ১.৮৮% ওইরি
09 SEP 2022 9:37AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ২১৪.৫৫ (২,১৪,৫৫,৯১,১০০) হেনখ্রে।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ৪.০৫ (৪,০৫,৭২,৯৯৭)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,১৪,৪৪৪
অনিশুবা দোজ
১,০১,১০,২৭৯
প্রিকোসন দোজ
৬৮,৫০,৮৩২
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,৩৫,৪০০
অনিশুবা দোজ
১,৭৭,০৪,৮৫৫
প্রিকোসন দোজ
১,৩৩,৩১,৫৯৯
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
৪,০৫,৭২,৯৯৭
অনিশুবা দোজ
৩,০৭,৪৩,৪৩৫
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৬,১৭,৭৩,০৫৩
অনিশুবা দোজ
৫,২৫,৯৫,৮৫৬
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৬,০৮,৪১,০১৩
অনিশুবা দোজ
৫১,৪০,৭৯,৫৯৪
প্রিকোসন দোজ
৭,৪০,০৮,৫৮৮
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০,৩৯,৫০,৬৩৯
অনিশুবা দোজ
১৯,৬৫,৫০,১৬৭
প্রিকোসন দোজ
৩,৯৯,৭৭,০৭৩
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৭৬,১৫,৪১৪
অনিশুবা দোজ
১২,২৮,৬৫,১৬৪
প্রিকোসন দোজ
৪,৩১,৭০,৬৯৮
প্রিকোসন দোজ
১৭,৭৩,৩৮,৭৯০
অপুনবা
২,১৪,৫৫,৯১,১০০
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ৪৯,৬৩৬তা লৈরি। এক্তিব কেসশিং অসি হৌজিক লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.১১% ওইরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৭০%দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ৬,৭৬৮ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,৩৯,০৬,৯৭২ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৬,০৯৩ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৩,১৬,৫০৪ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৮.৮৭ (৮৮,৮৭,১০,৭৮৭) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ১.৮৮% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ১.৯৩% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি