অৱাং নোংপোক লমদমগী চাউখৎ-থৌরাং মন্ত্রালয়
গোর্খা দেবেলপমেন্ত কাউন্সিল (জি.দি.সি.), অসাম
04 AUG 2022 3:31PM by PIB Imphal
অসাম সরকারনা ২০১০-১১দগীনা ২০২১-২২ ফাওবগী গোর্খা দেবেলপমেন্ত কাউন্সিল (জি.দি.সি.)দা লুপা করোর ২৩.৯৫ পীখ্রে। শেন্থংশিং অসি ইনফ্রাস্ত্রকচর স্কীমশিং, বেনিফিসরী স্কীমশিং, কলচরেল প্রোগ্রামশিং/থৌরমশিং অমসুং শান্ন-খোৎনবগী থবক-থৌরমশিংগীদমক্তা শিজিন্নখি। চহি ২০২২-২৩গীদমক্তা লুপা করোর ১ জি.দি.সি.গীদমক্তা খাইদোক্তুনা থমখ্রে।
মসিগী ই-পাউ অসি দেবেলপমেন্ত ওফ নোর্থ ইস্তর্ন রিজনগী মন্ত্রী, শ্রী জি.কিশন রেদ্দীনা ঙসি রাজ্য সভাদা অইবা পাউখুম ওইনা পীখি।

Ministry of Development of North-East Region
Gorkha Development Council (GDC), Assam
04 AUG 2022 3:31PM by PIB Delhi
Government of Assam has provided Rs 23.95 crore to the Gorkha Development Council (GDC) from 2010-11 to 2021-22. The funds have been utilized for infrastructure schemes, beneficiary related schemes, cultural programmes/ events and sports activities. For the year 2022-23, Rs 1 crore is earmarked for GDC.
This information was given by Minister of Development of North Eastern Region Shri G.Kishan Reddy in a written reply in Rajya Sabha today.