Ministry of Ports, Shipping and Waterways
Waterways Conclave 2022-Regional Connectivity through Waterways to be held on 11-12th April 2022 in Dibrugarh,Assam
08 APR 2022 4:43PM by PIB Delhi
Ministry of Ports, Shipping and Waterways along with Inland Waterways Authority of India (IWAI) is organizing Waterways Conclave 2022 on 11th-12th April in Dibrugarh, Assam. Along with aspirations of PM Gati Shakti National Masterplan, Waterways Conclave aims for speedy development of Multimodal projects in North-eastern region to energize the economic activities and augment employment generation. There is a potential to upsurge in regional trade and investment through collaboration. New possibilities for cooperation in waterways sector between the nations shall be generated. FICCI is the industry partner for the two-day conclave.
Union Minister of Ports, Shipping and Waterways and AYUSH Shri Sarbananda Sonowal, Union Minister of Road Transport and Highways Shri Nitin Gadkari and Chief Minister of Assam Dr Himanta Biswa Sarma will address the conclave .
Waterways Conclave 2022 will also be attended by various stakeholders in the waterways ecosystem such as Policy Planners, Senior Government Officials, Domestic and International Investors, Sector Experts, Infrastructure players, Vessel Owners and Operators, Cruise Tourism industry, Cargo Passengers, Representatives of Major Ports well as the Governments of Maritime States in the country. The conclave shall be addressed by dignified speakers on both the days. The conference is backed up with special sessions.

শিপ্পিং মন্ত্রালয়
ৱাতরৱেজ কনক্লেব ২০২২- রিজনেল কেনেক্তিবিতী থ্রু ৱাতরৱেজ অসি অসামগী দিব্রুগরদা ২০২২গী এপ্রিল ১১-১২ ফাওবা পাংথোক্লগনি
08 APR 2022 4:43PM by PIB Imphal
পোর্তস, শিপ্পিং অমসুং ৱাতরৱেজকী মন্ত্রালয়না ইনলেন্দ ৱাতরৱেজ ওথোরিতী ওফ ইন্দিয়া (আই.দবল্যু.এ.আই.)গা লোইননা অসামগী দিব্রুগরদা এপ্রিল ১১-১২ ফাওবা ৱাতরৱেজ কনক্লেব ২০২২ পাংথোক্লগনি। পি.এম. গতি শক্তি মাস্তরপ্লানগী এসপিরেশনশিংগা লোইননা, ৱাতরৱেজ কনক্লেবনা ইকোনোমিক এক্তিবিতীশিং কনখৎহন্নবা অমসুং এমপ্লোইমেন্ত জেনরেশন হেনগৎহন্নবা নোর্থ ইস্তর্ন রিজনদা মল্তিমোদল প্রোজেক্তশিং য়াম্না য়াংনা দেবেলপ তৌনবা পান্দম থম্লি। খুৎশম্নদুনা থবক তৌদুনা রিজনেল ত্রেদ অমসুং ইনভেস্তমেন্ততা হেনগৎহন্নবগী পোতেন্সিয়েল লৈ। লৈবাকশিংগী মরক্তা ৱাতরৱেজ সেক্তরদা কোওপরেশন পীনবগীদমক্তা অনৌবা ওইথোকপা য়াবশিং অদুবু জেনরেত তৌরগনি। এফ.আই.সি.সি.আই.না নুমিৎ নিনিগী কনক্লেব অসিগী ইন্দস্ত্রী পার্তনরনি।
কেন্দ্রগী পোর্তস, শিপ্পিং অমসুং ৱাতরৱেজ অমসুং আয়ুশকী মন্ত্রী, শ্রী সর্বানন্দা সোনোৱাল, কেন্দ্রগী রোদ ত্রান্সপোর্ত অমসুং হাইৱেজকী মন্ত্রী, শ্রী নিতিন গদকরি অমসুং অসামগী মুখ্য মন্ত্রী, দা. হিমন্তা বিস্বা সর্মানা কনক্লেব অদুদা ৱা ঙাগনি।
ৱাতরৱেজ কনক্লেব ২০২২ অসি ৱাতরৱেজ ইকোসীস্তেমদা স্তেকহোল্দর ওইরিবশিংনা শরুক বাগনি খুদম ওইনা পোলিসী প্লান্নরশিং, সরকারগী সেনিয়র ওফিসিয়েলশিং, দোমেস্তিক অমসুং ইন্তর্নেস্নেল ইনভেস্তরশিং, সেক্তর এক্সপর্তশিং, ইনফ্রাস্ত্রকচর প্লেয়রশিং, ভেসেল ওনর অমসুং ওপরেতরশিং, ক্রুজ তুরিজম ইন্দস্ত্রী, কর্গো পেসেঞ্জরশিং, মরু ওইবা পোর্তশিংগী মীহুৎশিংগা লোইন-লোইননা লৈবাক অসিদা লৈরিবা মেরিতাইম স্তএতশিংগী সরকারশিংনা শরুক য়াগনি। কনক্লেব অসি নুমিৎ নিনিমক্তা শক্নাইরবা স্পীকরশিংনা ৱা ঙাংগনি। কনফরেন্স অসিদা অখন্নবা সেসনশিং য়াওরি।