PIB Headquarters
PIB’S BULLETIN ON COVID-19
13 JAN 2022 6:57PM by PIB Delhi
• Over 155 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
• India's Active caseload currently stands at 11,17,531
• Active cases stands at 3.08%
• Recovery Rate currently at 95.59%
• 84,825 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 3,47,15,361
• 2,47,417 new cases in the last 24 hours
• Daily positivity rate (13.11%)
• Weekly Positivity Rate (10.80%)
• 69.73 cr Total Tests conducted so far
• 69.31 cr Total Tests conducted so far
#Unite2FightCorona #IndiaFightsCorona
PRESS INFORMATION BUREAU
MINISTRY OF INFORMATION & BROADCASTING
GOVERNMENT OF INDIA
*****
Statewise status of Omicron Variant
S. No.
State
No. of Omicron Cases
Discharged/Recovered/Migrated
1
Maharashtra
1,367
734
2
Rajasthan
792
510
3
Delhi
549
57
4
Kerala
486
140
5
Karnataka
479
26
6
West Bengal
294
10
7
Uttar Pradesh
275
6
8
Telangana
260
47
9
Gujarat
236
186
10
Tamil Nadu
185
185
11
Odisha
169
8
12
Haryana
162
146
13
Andhra Pradesh
61
9
14
Meghalaya
31
16
15
Bihar
27
0
16
Punjab
27
16
17
Jammu and Kashmir
23
6
18
Goa
21
19
19
Madhya Pradesh
10
10
20
Assam
9
9
21
Uttarakhand
8
8
22
Chhattisgarh
5
5
23
Andaman and Nicobar Islands
3
0
24
Chandigarh
3
3
25
Ladakh
2
2
26
Puducherry
2
2
27
Himachal Pradesh
1
1
28
Manipur
1
1
Total
5,488
https://www.pib.gov.in/PressReleasePage.aspx?PRID=1789540
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 155 Cr
More than 76 lakh Vaccine Doses administered in the last 24 hours
Recovery Rate currently at 95.59%
2,47,417 New Cases reported in the last 24 hours
India's Active Caseload currently stands at 11,17,531
Weekly Positivity Rate is presently at 10.80%
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage has exceeded 155 Cr today afternoon. This has been achieved through 1,65,65,942 sessions. The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,03,89,656
2nd Dose
97,62,630
Precaution Dose
12,31,290
FLWs
1st Dose
1,83,88,234
2nd Dose
1,70,15,545
Precaution Dose
8,02,342
Age Group 15-18 years
1st Dose
2,98,74,770
Age Group 18-44 years
1st Dose
51,99,17,611
2nd Dose
36,06,28,410
Age Group 45-59 years
1st Dose
19,68,29,458
2nd Dose
15,85,74,172
Over 60 years
1st Dose
12,26,70,450
2nd Dose
9,94,15,144
Precaution Dose
6,39,753
Precaution Dose
26,73,385
Total
1,54,61,39,465
84,825 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 3,47,15,361.
Consequently, India’s recovery rate stands at 95.59%
2,47,417 new cases were reported in the last 24 hours.
India’s Active Case load is presently at 11,17,531. Active cases constitute 3.08% of the country's total Positive Cases.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of 18,86,935 tests being conducted. India has so far conducted over 69.73 Cr (69,73,11,627) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 10.80% and the Daily Positivity rate also reported to be 13.11%.
The Union Government is committed to accelerating the pace and expanding the scope of COVID-19 vaccination throughout the country. The nationwide COVID 19 vaccination started on 16th January 2021. The new phase of universalization of COVID-19 vaccination commenced from 21st June 2021. The vaccination drive has been ramped up through availability of more vaccines, advance visibility of vaccine availability to States and UTs
https://www.pib.gov.in/PressReleasePage.aspx?PRID=1789543
Update on COVID-19 Vaccine Availability in States/UTs
More than 157.36 Crore vaccine doses provided to States/UTs
More than 15.75 Crore balance and unutilized vaccine doses still available with States/UTs
The Union Government is committed to accelerating the pace and expanding the scope of COVID-19 vaccination throughout the country. The nationwide COVID 19 vaccination started on 16th January 2021. The new phase of universalization of COVID-19 vaccination commenced from 21st June 2021. The vaccination drive has been ramped up through availability of more vaccines, advance visibility of vaccine availability to States and UTs for enabling better planning by them, and streamlining the vaccine supply chain.
As part of the nationwide vaccination drive, Government of India has been supporting the States and UTs by providing them COVID Vaccines free of cost. In the new phase of the universalization of the COVID19 vaccination drive, the Union Government will procure and supply (free of cost) 75% of the vaccines being produced by the vaccine manufacturers in the country to States and UTs.
VACCINE DOSES
(As on 13th January, 2022)
SUPPLIED
1,57,36,18,605
BALANCE AVAILABLE
15,75,22,876
More than 157.36 crore (1,57,36,18,605) vaccine doses have been provided to States/UTs so far through Govt. of India (free of cost channel) and through direct state procurement category.
More than 15.75 Cr (15,75,22,876) balance and unutilized COVID Vaccine doses are still available with the States/UTs to be administered
https://www.pib.gov.in/PressReleasePage.aspx?PRID=1789541
Tweet links:-

PIB Headquarters
কোবিদ-১৯দা পি.আই.বি.গী বুল্লেতিন
13 JAN 2022 6:57PM by PIB Imphal
- লৈবাক পুম্বগী ভেক্সিনেসন দ্রাইবকী মখাদা হৌজিক ফাওবদা ভেক্সিন দোজ করোর ১৫৫ কাপথোকখ্রে
- ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ১১,১৭,৫৩১দা লৈরি
- এক্তিব কেস ৩.০৮%দা লৈরি
- হৌজিক ওইরিবা ফগৎলকপগী চাং ৯৫.৫৯%দা লৈরি
- হৌখিবা পুং ২৪দা ৮৪,৮২৫ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা ৩,৪৭,১৫,৩৬১দা হেনগৎলে
- হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২,৪৭,৪১৭ লাক্লি
- নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত (১৩.১১% )নি
- চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত (১০.৮০%)নি
- হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৬৯.৭৩ তৌখ্রে
#Unite2FightCorona #IndiaFightsCorona
প্রেস ইনফোর্মেসন ব্যুরো
ইনফোর্মেসন অমসুং ব্রোদকাস্তিং মন্ত্রালয়
ভারত সরকার
*****
ওমিক্রোন ভেরিএন্তগী রাজ্য খায়না পীরিবা ফিভম
সেরিএল
নম্বর
রাজ্য
ওমিক্রোন কেসশিংগী মশিং
দিসচার্জ তৌখিবা/নাবা ফগৎলবা/মাইগ্রেত তৌরকপা
১
মহারাস্ত্রা
১,৩৬৭
৭৩৪
২
রাজস্থান
৭৯২
৫১০
৩
দিল্লী
৫৪৯
৫৭
৪
কর্নাতকা
৪৮৬
১৪০
৫
কেরলা
৪৭৯
২৬
৬
ৱেস্ত বেঙ্গাল
২৯৪
১০
৭
উত্তর প্রদেশ
২৭৫
৬
৮
তেলঙ্গনা
২৬০
৪৭
৯
গুজরাত
২৩৬
১৮৬
১০
তামিল নাদু
১৮৫
১৮৫
১১
ওরিশা
১৬৯
৮
১২
হারিয়ানা
১৬২
১৪৬
১৩
অন্ধ্র প্রদেশ
৬১
৯
১৪
মেঘালয়
৩১
১৬
১৫
বিহার
২৭
০
১৬
পঞ্জাব
২৭
১৬
১৭
জম্মু অমসুং কশ্মির
২৩
৬
১৮
গোৱা
২১
১৯
১৯
মধ্য প্রদেশ
১০
১০
২০
আসম
৯
৯
২১
উত্তরাখন্দ
৮
৮
২২
ছত্তিসগর
৫
৫
২৩
আন্দমান অমসুং নিকোবর ইথৎ
৩
০
২৪
চান্দিগর
৩
৩
২৫
লদাখ
২
২
২৬
পুদুচেরী
২
২
২৭
হিমাচল প্রদেশ
১
১
২৮
মনিপুর
১
১
অপুনবা
৫,৪৮৮
২,১৬২
https://www.pib.gov.in/PressReleasePage.aspx?PRID=1789540
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ করোর ১৫৪.৬১ হেনখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ৭৬ হেন্না কাপথোকখি
নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি হৌজিক ৯৫.৫৯% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২,৪৭,৪১৭ রিপোর্ত তৌরকখি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ১১,১৭,৫৩১দা লৈরি
চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত অসি হৌজিক ১০.৮০%দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ৭৬ (৭৬,৩২,০২৪) হেন্না কাপখিবগা লোইননা ভারতকী কোবিদ-১৯গী ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না করোর ১৫৪.৬১ (১,৫৪,৬১,৩৯,৪৬৫) হেনখ্রে।
মসি সেসন ১,৬৫,৬৫,৯৪২গী খুত্থাংদা ফংবা ঙমখি। ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না অপুনবা মশিং অসি খাইদোকপদা অশুম্না লৈরি:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৩,৮৯,৬৫৬
অনিশুবা দোজ
৯৭,৬২,৬৩০
প্রিকোসন দোজ
১২,৩১,২৯০
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৩,৮৮,২৩৪
অনিশুবা দোজ
১,৭০,১৫,৫৪৫
প্রিকোসন দোজ
৮,০২,৩৪২
চহি ১৫-১৮গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
২,৯৮,৭৪,৭৭০
চহি ১৮-৪৪গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৫১,৯৯,১৭,৬১১
অনিশুবা দোজ
৩৬,০৬,২৮,৪১০
চহি ৪৫-৫৯গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
১৯,৬৮,২৯,৪৫৮
অনিশুবা দোজ
১৫,৮৫,৭৪,১৭২
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,২৬,৭০,৪৫০
অনিশুবা দোজ
৯,৯৪,১৫,১৪৪
প্রিকোসন দোজ
৬,৩৯,৭৫৩
প্রিকোসন দোজ
২৬,৭৩,৩৮৫
অপুনবা
১,৫৪,৬১,৩৯,৪৬৫
হৌখিবা পুং ২৪দা অনাবা মীওই ৮৪,৮২৫ নাবা ফগৎখ্রে অমসুং নাবা ফগৎলবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং অসি (লাইচৎ হেক হৌরকপদগী) হৌজিক ৩,৪৭,১৫,৩৬১নি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী ফগৎলকপগী চাং অসি ৯৫.৫৯%দা লৈরি।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২,৪৭,৪১৭ রিপোর্ত তৌরকখি।
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১১,১৭,৫৩১ ওইরি। এক্তিব কেস মশিং অসি লৈবাকসিগী অপুনবা পোজিতিব কেস মশিংগী ৩.০৮% ওইরি।
লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী মখা তানা চাউথোকখিগনি। হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা লৈবাক অসিদা পুন্না তেস্ত মশিং ১৮,৮৬,৯৩৫ তৌখি‍। হৌজিক ফাওবদা ভারতনা পুন্না তেস্ত মশিং করোর ৬৯.৭৩ (৬৯,৭৩,১১,৬২৭) হেন্না তৌখ্রে।
নাকল অমরোমদা লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী হেনগৎহনখিবগা লোইননা চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত ১০.৮০%দা লৈরি অমদি নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেতসু ১৩.১১%দা লৈরি।
https://www.pib.gov.in/PressReleasePage.aspx?PRID=1789543
রাজ্য/য়ু.তি.শিংদা লৈরিবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অপদেৎ
রাজ্য/য়ু.তি.শিংদা ভেক্সিন দোজ করোর ১৫৭.৩৬ হেন্না পীথখ্রে
রাজ্য/য়ু.তি.শিংদা হৌজিক বেলেন্স ওইনা অমসুং য়ুতিলাইজ তৌদবা ভেক্সিন দোজ করোর ১৫.৭৫ হেন্না লৈরি
কেন্দ্র সরকারনা লৈবাক শিনবা থুংনা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী খোঙজেল য়াঙখৎহনবা অমদি মীৎয়েং পাকথোক চাউথোকহন্নবা ফিরেপ লৌরি‍। লৈবাক শিনবা থুংবদা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি জনুৱারী ১৬, ২০২১দগী হৌখি। মীপুম খুদিংদা ভেক্সিন ফংহনবগী অনৌবা তাঙ্কক অসি জুন ২১, ২০২১দগী হৌখিবনি‍। রাজ্য অমসুং য়ু.তি.শিংদা মখোয় মশানা হেন্না ফবা মওংদা থৌরাং তৌজনবা অমদি ভেক্সিন সপ্লাই চেন স্ত্রীমলাইন তৌনবগীদমক্তা ভেক্সিন হেন্না ফংহন্দুনা অমদি ভেক্সিন লৈবা লৈতবগী ফীভম মাঙজৌননবা উহন্দুনা ভেক্সিনেসন দ্রাইব অসি হেনগৎহল্লে‍।
লৈবাক পুমবগী ওইবা ভেক্সিনেসন দ্রাইব অসিগী শরুক অমা ওইনা ভারত লৈঙাক্না রাজ্য অমসুং য়ু.তি.শিংদা কোবিদ ভেক্সিন লেম্না পীদুনা ঙাক্লৌ পীরি‍। মীপুম খুদিং কোবিদ-১৯ ভেক্সিন ফংহনবগী অনৌবা তাঙ্ককসিদা কেন্দ্র সরকারনা লৈবাক অসিদা লৈরিবা ভেক্সিন পুথোক্লিবা কম্পেনীশিংনা পুথোকপা ভেক্সিনগী ৭৫% লৈদুনা স্তেত অমসুং য়ু.তি.শিংদা পীগনি (লেম্না)।
ভেক্সিন দোজশিং
(জনুৱারী ১৩, ২০২২ ফাওবদা)
সপ্লাই তৌখিবা
১,৫৭,৩৬,১৮,৬০৫
বেলেন্স ওইনা লৈরিবা
১৫,৭৫,২২,৮৭৬
ভারত সরকারগী (কোস্ত চেনেল লৌদনা) অমদি দাইরেক্ত স্তেত প্রোক্যুরমেন্ত কাঙলুপকী মখাদা হৌজিক ফাওবদা রাজ্য/য়ু.তি.শিংদা ভেক্সিন দোজ করোর ১৫৭.৩৬ (১,৫৭,৩৬,১৮,৬০৫) হেন্না ফংহনখ্রে‍।
রাজ্য/য়ু.তি.শিংদা কাপ্ননবা লেমহৌরিবা অমদি শীজিন্নদ্রিবা কোবিদ ভেক্সিন দোজ করোর ১৫.৭৫ (১৫,৭৫,২২,৮৭৬) হেন্না লৈরি।
https://www.pib.gov.in/PressReleasePage.aspx?PRID=1789541
ত্বীৎ লিঙ্কশিং:-