হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অপদেৎ - ৩৬০শুবা নুমিৎ
প্রিকোসন দোজ ৯৩,০০০ হেন্না কাপথোকখ্রে
ভারতকী অপুনবা ভেক্সিনেসন কবরেজ কোতি ১৫২.৭৮ লানখ্রে
ঙসি নুমিদাং পুং ৭ ফাওবগী মনুংদা ভেক্সিন দোজ লাখ ৮২ হেন্না কাপথোকখ্রে
10 JAN 2022 8:28PM by PIB Imphal
ঙসি কোবিদ ভেক্সিনেসনগী মশক খঙদোক্লবা বেনিফিসরীশিংগী “প্রিকোসন দোজ”গী অহানবা নুমিৎতা, ইলিজিবল ওইরবা চহি কাংলুপতা দোজ ৯৩,০০০ হেন্না কাপথোকখ্রে। ভারতনা ঙসি কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ কোতি ১৫২.৭৮ (১,৫২,৭৮,৩৫,৯৫১) লানখ্রে। ঙসি নুমিদাংগী পুং ৭ ফাওবদা,ভেক্সিন দোজ লাখ ৮২ (৮২,৭৬,১৫৮) হেন্না কাপখ্রে৷ নুমিদাং অথেংবদা নুমিৎ অদুগী ফাইনেল ওইবা রিপোর্তশিং পীশিল্লকপদা নোংমগী ভেক্সিনেসন তেল্লী অসি হেনগৎলক্লবা য়াই হায়না পানরি৷
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা বেজ তৌদুনা কাপখিবা ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কোভরেজ অদু মখাদা লৈরে:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কোভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৩৮৯১৪৪
অনিশুবা দোজ
৯৭৪৮৩৪৫
প্রিকোসন দোজ
৪৯১০১৩
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮৩৮৭৪৮৯
অনিশুবা দোজ
১৬৯৮৫৪৪০
প্রিকোসন দোজ
১৯০৩৮৩
চহি ১৫-১৮ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
২৫৯৮৭৭৪১
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৫১৬২৪৮৬০০
অনিশুবা দোজ
৩৫৪৮৯২৪৩৫
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৯৬৩৬৩৫২৯
অনিশুবা দোজ
১৫৬৯৫৭৬৪১
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১২২৪০৬০৫২
অনিশুবা দোজ
৯৮৫৩৩২৭১
প্রিকোসন দোজ
২৫৪৮৬৮
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৮৮৯৭৮২৫৫৫
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৬৩৭১১৭১৩২
প্রিকোসন দোজ
৯৩৬২৬৪
অপুনবা
১৫২৭৮৩৫৯৫১
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা কাপখিবা ঙসিগী ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইসতা ফংলিবা এচিবমেন্দ অদু মখাদা লৈরে:
তাং: ২০২২গী জানুৱারী ১০ (৩৬০শুবা নুমিৎ)
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
২৪২
অনিশুবা দোজ
৫৫২১
প্রিকোসন দোজ
৪৯১০১৩
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
২৬৯
অনিশুবা দোজ
১০১৫০
প্রিকোসন দোজ
১৯০৩৮৩
চহি ১৫-১৮ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
২১৪৯২০০
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৬৪০৪০০
অনিশুবা দোজ
২৩০৬৯৬১
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৬৯৬৫৪
অনিশুবা দোজ
৬৪১৮৭৯
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৯০৯১২
অনিশুবা দোজ
৩২৪৭০৬
প্রিকোসন দোজ
২৫৪৮৬৮
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৪০৫০৬৭৭
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৩২৮৯২১৭
প্রিকোসন দোজ
৯৩৬২৬৪
অপুনবা
৮২৭৬১৫৮
লৈবাক অসিদা লৈরিবা খ্বাইদগী ফিভম শোক্নিংঙাই ওইরিবা মীওই কাংলুপশিংবু কোবিদ-১৯দগী ঙাকথোক্নবগী খুৎলাই অমা ওইনা শিজিন্নরিবা ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইস অসি অৱাংবা থাক্তা চাং নাইনা লেপ্পা-লৈতনা য়েংশিল্লি৷

Ministry of Health and Family Welfare
COVID - 19 Vaccination Update - Day 360
More than 9 lakh Precaution Doses administered
India’s cumulative vaccination coverage crosses 152.78 crore
More than 82 lakh Vaccine doses administered today till 7 pm
10 JAN 2022 8:28PM by PIB Delhi
On the first day of "Precaution Dose" for the identified categories of beneficiaries for COVID vaccination today, more than 9 lakh doses were administered to the eligible age group. India’s COVID-19 vaccination coverage has crossed 152.78 Crore (1,52,78,35,951) today. More than 82 lakh (82,76,158) Vaccine Doses have been administered till 7 pm today. The daily vaccination tally is expected to increase with the compilation of the final reports for the day by late tonight.
The cumulative coverage of vaccine doses, segregated based on population priority groups, is as follows:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
10389144
2nd Dose
9748345
Precaution Dose
491013
FLWs
1st Dose
18387489
2nd Dose
16985440
Precaution Dose
190383
Age Group 15-18 years
1st Dose
25987741
Age Group 18-44 years
1st Dose
516248600
2nd Dose
354892435
Age Group 45-59 years
1st Dose
196363529
2nd Dose
156957641
Over 60 years
1st Dose
122406052
2nd Dose
98533271
Precaution Dose
254868
Cumulative 1st dose administered
889782555
Cumulative 2nd dose administered
637117132
Precaution Dose
936264
Total
1527835951
Today’s achievement in the vaccination exercise, segregated by population priority groups, is as follows:
Date: 10th January, 2022 (360th Day)
HCWs
1st Dose
242
2nd Dose
5521
Precaution Dose
491013
FLWs
1st Dose
269
2nd Dose
10150
Precaution Dose
190383
Age Group 15-18 years
1st Dose
2149200
Age Group 18-44 years
1st Dose
1640400
2nd Dose
2306961
Age Group 45-59 years
1st Dose
169654
2nd Dose
641879
Over 60 years
1st Dose
90912
2nd Dose
324706
Precaution Dose
254868
Cumulative 1st dose administered
4050677
Cumulative 2nd dose administered
3289217
Precaution Dose
936264
Total
8276158
The vaccination exercise as a tool to protect the most vulnerable population groups in the country from COVID-19 continues to be regularly reviewed and monitored at the highest level.