হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অপদেৎ - ৩৫১শুবা নুমিৎ
ভারতকী অপুনবা ভেক্সিনেসন কোভরেজ করোর ১৪৫.৪০ হেনখ্রে
ঙসি নুমিদাং পুং ৭ ফাওবদা ভেক্সিন দোজ লাখ ২২ হেন্না কাপথোকখ্রে
01 JAN 2022 8:50PM by PIB Imphal
ঙসি ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কোভরেজ করোর ১৪৫.৪০ (১৪৫,৪০,৫১,৮২৮)গী হেনখ্রে। ঙসি নুমিদাংগী পুং ৭ ফাওবদা, ভেক্সিন দোজ লাখ ২২ (২২,৫৬,৩৬২) হেন্না কাপখ্রে৷ নুমিদাং অথেংবদা নুমিৎ অদুগী অরোইবা রিপোর্তশিং পীশিল্লকপদা নোংমগী ভেক্সিনেসন তেল্লী অসি হেনগৎলক্লবা য়াই হায়না পানরি৷
পোপুলেসন প্রায়োরিতী গ্রুপশিংদা য়ুম্ফম ওইদুনা কাপখিবা ভেক্সিন দোজকী অপুনবা মশিং অদু মখাদা পীরি:
ভেক্সিন কাপখিবগী অপুনবা দোজ মশিং
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৩৮৮০২২
অনিশুবা দোজ
9৭১৬১৬০
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮৩৮৫৮২9
অনিশুবা দোজ
১৬9০৪9৪9
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা
লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৫০০৪৫৪০৩৫
অনিশুবা দোজ
৩৩৫০৫9১৬৮
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা
লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
9৪৭৩৬০১৮
অনিশুবা দোজ
১৫১৩০৫৬৩৪
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১২১৫২৫৪৪৫
অনিশুবা দোজ
9৫৫৭৬৫৬৮
অহানবা দোজ কাপখিবগী অপুনবা মশিং
৮৪৫৪৮9৩৪9
অনিশুবা দোজ কাপখিবগী অপুনবা মশিং
৬০৮৫৬২৪৭9
অপুনবা মশিং
১৪৫৪০৫১৮২৮
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপকী মতুং ইন্না, ঙসিগী ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইসতা ফংলিবা এচিবমেন্দ অদু মখাদা পীরি:
তাং: ২০২২গী জনুৱারী ০১ (নুমিৎ ৩৫১)
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
৮২
অনিশুবা দোজ
১৭৬৮
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
৬১
অনিশুবা দোজ
৪১৪৬
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা
লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৪৩৪১১9
অনিশুবা দোজ
১১৮9৭২৬
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা
লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
9১৩৬৭
অনিশুবা দোজ
৩১৬9৮৩
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৫১০৭9
অনিশুবা দোজ
১৬৭০৩১
অহানবা দোজ কাপখিবগী অপুনবা মশিং
অনিশুবা দোজ কাপখিবগী অপুনবা মশিং
অপুনবা মশিং
লৈবাক অসিদা লৈরিবা খ্বাইদগী ফিভম শোক্নিংঙাই ওইরিবা মীওই কাংলুপশিংবু কোবিদ-১৯দগী ঙাকথোক্নবগী খুৎলাই অমা ওইনা শিজিন্নরিবা ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইস অসি অৱাংবা থাক্তা থাক্তা চাং নাইনা লেপ্পা-লৈতনা য়েংশিল্লি৷

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 Vaccination Update - Day 351
India’s cumulative vaccination coverage crosses 145.40 crore
More than 22 lakh Vaccine doses administered today till 7 pm
01 JAN 2022 8:50PM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has crossed145.40 Crore (145,40,51,828) today. More than 22 lakh (22,56,362) Vaccine Doses have been administered till 7 pm today. The daily vaccination tally is expected to increase with the compilation of the final reports for the day by late tonight.
The cumulative coverage of vaccine doses, segregated based on population priority groups, is as follows:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
10388022
2nd Dose
9716160
FLWs
1st Dose
18385829
2nd Dose
16904949
Age Group 18-44 years
1st Dose
500454035
2nd Dose
335059168
Age Group 45-59 years
1st Dose
194736018
2nd Dose
151305634
Over 60 years
1st Dose
121525445
2nd Dose
95576568
Cumulative 1st dose administered
845489349
Cumulative 2nd dose administered
608562479
Total
1454051828
Today’s achievement in the vaccination exercise, segregated by population priority groups, is as follows:
Date: 1stJanuary, 2021 (351stDay)
HCWs
1st Dose
82
2nd Dose
1768
FLWs
1st Dose
61
2nd Dose
4146
Age Group 18-44 years
1st Dose
434119
2nd Dose
1189726
Age Group 45-59 years
1st Dose
91367
2nd Dose
316983
Over 60 years
1st Dose
51079
2nd Dose
167031
1st Dose Administered in Total
576708
2nd Dose Administered in Total
1679654
Total
2256362
The vaccination exercise as a tool to protect the most vulnerable population groups in the country from COVID-19 continues to be regularly reviewed and monitored at the highest level.