হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অপদেৎ - ৩৩৩শুবা নুমিৎ
ভারতকী অপুনবা ভেক্সিনেসন কবরেজ কোতি ১৩৪ হেনখ্রে
ঙসি নুমিদাং পুং ৭ ফাওবগী মনুংদা ভেক্সিন দোজ লাখ ৬২ হেন্না কাপথোকখ্রে
14 DEC 2021 8:27PM by PIB Imphal
ভারতনা ঙসি কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ কোতি ১৩৪.৫৩ (১৩৪,৫৩,৪৭,৯৫১) লানখ্রে। ঙসি নুমিদাংগী পুং ৭ ফাওবদা,ভেক্সিন দোজ লাখ ৬২ (৬২,১৭,৮৬২) হেন্না কাপখ্রে৷ নুমিদাং অথেংবদা নুমিৎ অদুগী ফাইনেল ওইবা রিপোর্তশিং পীশিল্লকপদা নোংমগী ভেক্সিনেসন তেল্লী অসি হেনগৎলক্লবা য়াই হায়না পানরি৷
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা বেজ তৌদুনা কাপখিবা ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কোভরেজ অদু মখাদা লৈরে:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কোভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৩৮৫৭৮৩
অনিশুবা দোজ
৯৬১৪৪৯০
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮৩৮৩৩৩৯
অনিশুবা দোজ
১৬৭১৫৭৪০
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৪৮১২২৭৯৪৩
অনিশুবা দোজ
২৭৭৩২৫৫১৮
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৯০২৫৩০৮৪
অনিশুবা দোজ
১৩৫৪৭৪৭০৮
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১১৮৯২১৭২১
অনিশুবা দোজ
৮৭০৪৫৬২৫
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৮১৯১৭১৮৭০
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৫২৬১৭৬০৮১
অপুনবা
১৩৪৫৩৪৭৯৫১
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা কাপখিবা ঙসিগী ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইসতা ফংলিবা এচিবমেন্দ অদু মখাদা লৈরে:
তাং: ২০২১গী দিসেম্বর ১৪ (৩৩৩শুবা নুমিৎ)
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
৬৭
অনিশুবা দোজ
৬৮৭৮
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৫৫
অনিশুবা দোজ
১০০১৮
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১১৭২৪৬৪
অনিশুবা দোজ
৩২৩৫৪৭০
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
২৭৩৬৯২
অনিশুবা দোজ
৮৯২৫৪৪
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৫৮৬২০
অনিশুবা দোজ
৪৬৭৯৫৪
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
১৬০৪৯৯৮
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৪৬১২৮৬৪
অপুনবা
৬২১৭৮৬২
লৈবাক অসিদা লৈরিবা খ্বাইদগী ফিভম শোক্নিংঙাই ওইরিবা মীওই কাংলুপশিংবু কোবিদ-১৯দগী ঙাকথোক্নবগী খুৎলাই অমা ওইনা শিজিন্নরিবা ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইস অসি অৱাংবা থাক্তা চাং নাইনা লেপ্পা-লৈতনা য়েংশিল্লি৷

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 Vaccination Update - Day 333
India’s cumulative vaccination coverage crosses 134 Crore
More than 62 lakh Vaccine doses administered today till 7 pm
14 DEC 2021 8:27PM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has crossed 134.53 Crore (134,53,47,951) today. More than 62 lakh (62,17,862) Vaccine Doses have been administered till 7 pm today. The daily vaccination tally is expected to increase with the compilation of the final reports for the day by late tonight.
The cumulative coverage of vaccine doses, segregated based on population priority groups, is as follows:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
10385783
2nd Dose
9614490
FLWs
1st Dose
18383339
2nd Dose
16715740
Age Group 18-44 years
1st Dose
481227943
2nd Dose
277325518
Age Group 45-59 years
1st Dose
190253084
2nd Dose
135474708
Over 60 years
1st Dose
118921721
2nd Dose
87045625
Cumulative 1st dose administered
819171870
Cumulative 2nd dose administered
526176081
Total
1345347951
Today’s achievement in the vaccination exercise, segregated by population priority groups, is as follows:
Date: 14th December, 2021 (333rd Day)
HCWs
1st Dose
67
2nd Dose
6878
FLWs
1st Dose
155
2nd Dose
10018
Age Group 18-44 years
1st Dose
1172464
2nd Dose
3235470
Age Group 45-59 years
1st Dose
273692
2nd Dose
892544
Over 60 years
1st Dose
158620
2nd Dose
467954
1st Dose Administered in Total
1604998
2nd Dose Administered in Total
4612864
Total
6217862
The vaccination exercise as a tool to protect the most vulnerable population groups in the country from COVID-19 continues to be regularly reviewed and monitored at the highest level.