হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অপদেৎ - ৩২৯শুবা নুমিৎ
ভারতকী অপুনবা ভেক্সিনেসন কবরেজ কোতি ১৩২ হেনখ্রে
ঙসি নুমিদাং পুং ৭ ফাওবগী মনুংদা ভেক্সিন দোজ লাখ ৬৮ হেন্না কাপথোকখ্রে
10 DEC 2021 8:05PM by PIB Imphal
ভারতনা ঙসি কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ কোতি ১৩২ (১৩১,৯০,৭৩,০৭২) লানখ্রে। ঙসি নুমিদাংগী পুং ৭ ফাওবদা,ভেক্সিন দোজ লাখ ৬৮ (৬৮,৬৩,৯৫৫) হেন্না কাপখ্রে৷ নুমিদাং অথেংবদা নুমিৎ অদুগী ফাইনেল ওইবা রিপোর্তশিং পীশিল্লকপদা নোংমগী ভেক্সিনেসন তেল্লী অসি হেনগৎলক্লবা য়াই হায়না পানরি৷
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা বেজ তৌদুনা কাপখিবা ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কোভরেজ অদু মখাদা লৈরে:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কোভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৩৮৫৪৪৬
অনিশুবা দোজ
৯৫৮৬৮৮০
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮৩৮২৭০৮
অনিশুবা দোজ
১৬৬৬৮৯১১
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৪৭৫৮৬০৭৪০
অনিশুবা দোজ
২৬৪২৬৫৪৫৬
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৮৮৯২৫১৬৮
অনিশুবা দোজ
১৩১৭৬৯৫২৫
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১১৮১৬১০৭৫
অনিশুবা দোজ
৮৫০৬৭১৬৩
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৮১১৭১৫১৩৭
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৫০৭৩৫৭৯৩৫
অপুনবা
১৩১৯০৭৩০৭২
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা কাপখিবা ঙসিগী ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইসতা ফংলিবা এচিবমেন্দ অদু মখাদা লৈরে:
তাং: ২০২১গী দিসেম্বর ১০ (৩২৯শুবা নুমিৎ)
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৩৬
অনিশুবা দোজ
৬৬৬০
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
২৪৬
অনিশুবা দোজ
১২১৯০
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১২৯৮৫৪৪
অনিশুবা দোজ
৩৫৭৩৫৯৩
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৩০৬৩৭০
অনিশুবা দোজ
৯৭৮৭৪৫
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৭৮৫৬০
অনিশুবা দোজ
৫০৮৯১১
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
১৭৮৩৮৫৬
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৫০৮০০৯৯
অপুনবা
৬৮৬৩৯৫৫
লৈবাক অসিদা লৈরিবা খ্বাইদগী ফিভম শোক্নিংঙাই ওইরিবা মীওই কাংলুপশিংবু কোবিদ-১৯দগী ঙাকথোক্নবগী খুৎলাই অমা ওইনা শিজিন্নরিবা ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইস অসি অৱাংবা থাক্তা চাং নাইনা লেপ্পা-লৈতনা য়েংশিল্লি৷

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 Vaccination Update - Day 329
India’s cumulative vaccination coverage reaches nearly 132 Crore
More than 68 lakh Vaccine doses administered today till 7 pm
10 DEC 2021 8:05PM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has reached nearly 132 Crore (131,90,73,072) today. More than 68 lakh (68,63,955) Vaccine Doses have been administered till 7 pm today. The daily vaccination tally is expected to increase with the compilation of the final reports for the day by late tonight.
The cumulative coverage of vaccine doses, segregated based on population priority groups, is as follows:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
10385446
2nd Dose
9586880
FLWs
1st Dose
18382708
2nd Dose
16668911
Age Group 18-44 years
1st Dose
475860740
2nd Dose
264265456
Age Group 45-59 years
1st Dose
188925168
2nd Dose
131769525
Over 60 years
1st Dose
118161075
2nd Dose
85067163
Cumulative 1st dose administered
811715137
Cumulative 2nd dose administered
507357935
Total
1319073072
Today’s achievement in the vaccination exercise, segregated by population priority groups, is as follows:
Date: 10thDecember, 2021 (329thDay)
HCWs
1st Dose
136
2nd Dose
6660
FLWs
1st Dose
246
2nd Dose
12190
Age Group 18-44 years
1st Dose
1298544
2nd Dose
3573593
Age Group 45-59 years
1st Dose
306370
2nd Dose
978745
Over 60 years
1st Dose
178560
2nd Dose
508911
1st Dose Administered in Total
1783856
2nd Dose Administered in Total
5080099
Total
6863955
The vaccination exercise as a tool to protect the most vulnerable population groups in the country from COVID-19 continues to be regularly reviewed and monitored at the highest level.