Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 Vaccination Update - Day 321
India’s cumulative vaccination coverage crosses 125.65 crore
More than 66 lakh Vaccine doses administered today till 7 pm
02 DEC 2021 8:30PM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has crossed 125.65 Crore (125,65,96,957) today. More than 66 lakh (66,21,382) Vaccine Doses have been administered till 7 pm today. The daily vaccination tally is expected to increase with the compilation of the final reports for the day by late tonight.
The cumulative coverage of vaccine doses, segregated based on population priority groups, is as follows:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
10384102
2nd Dose
9519655
FLWs
1st Dose
18379601
2nd Dose
16538185
Age Group 18-44 years
1st Dose
462571890
2nd Dose
233502680
Age Group 45-59 years
1st Dose
185687028
2nd Dose
123198926
Over 60 years
1st Dose
116271821
2nd Dose
80543069
Cumulative 1st dose administered
793294442
Cumulative 2nd dose administered
463302515
Total
1256596957
Today’s achievement in the vaccination exercise, segregated by population priority groups, is as follows:
Date: 2nd December, 2021 (321stDay)
HCWs
1st Dose
102
2nd Dose
9274
FLWs
1st Dose
221
2nd Dose
17193
Age Group 18-44 years
1st Dose
1328461
2nd Dose
3341419
Age Group 45-59 years
1st Dose
315235
2nd Dose
936930
Over 60 years
1st Dose
191011
2nd Dose
481536
1st Dose Administered in Total
1835030
2nd Dose Administered in Total
4786352
Total
6621382
The vaccination exercise as a tool to protect the most vulnerable population groups in the country from COVID-19 continues to be regularly reviewed and monitored at the highest level.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অপদেৎ - ৩২১শুবা নুমিৎ
ভারতকী অপুনবা ভেক্সিনেসন কভরেজ কোতি ১২৫.৬৫ লানখ্রে
ঙসি নুমিদাংগী পুং ৭ ফাওবদা ভেক্সিন দোজ লাখ ৬৬ হেন্না কাপখি
02 DEC 2021 8:30PM by PIB Imphal
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ ঙসি কোতি ১২৫.৬৫গী (১২৫,৬৫,৯৬,৯৫৭)৷ ঙসি নুমিদাংগী পুং ৭ ফাওবদা,ভেক্সিন দোজ লাখ ৬৬ হেন্না (৬৬,২১,৩৮২) কাপখ্রে৷ নুমিদাং অথেংবদা নুমিৎ অদুগী ফাইনেল ওইবা রিপোর্তশিং পীশিল্লকপদা নোংমগী ভেক্সিনেসন তেল্লী অসি হেনগৎলক্লবা য়াই
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা বেজ তৌদুনা কাপখিবা ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কভরেজ অদু মখাদা লৈরে:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৩৮৪১০২
অনিশুবা দোজ
৯৫১৯৬৫৫
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮৩৭৯৬০১
অনিশুবা দোজ
১৬৫৩৮১৮৫
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৪৬২৫৭১৮৯০
অনিশুবা দোজ
২৩৩৫০২৬৮০
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৮৫৬৮৭০২৮
অনিশুবা দোজ
১২৩১৯৮৯২৬
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১১৬২৭১৮২১
অনিশুবা দোজ
৮০৫৪৩০৬৯
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৭৯৩২৯৪৪৪২
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৪৬৩৩০২৫১৫
অপুনবা
১২৫৬৫৯৬৯৫৭
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা কাপখিবা ঙসিগী ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইসতা ফংলিবা এচিবমেন্ত অদু মখাদা লৈরে:
তাং: দিসেম্বর ২, ২০২১ (৩২১শুবা নুমিৎ)
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০২
অনিশুবা দোজ
৯২৭৪
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
২২১
অনিশুবা দোজ
১৭১৯৩
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৩২৮৪৬১
অনিশুবা দোজ
৩৩৪১৪১৯
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৩১৫২৩৫
অনিশুবা দোজ
৯৩৬৯৩০
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৯১০১১
অনিশুবা দোজ
৪৮১৫৩৬
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
১৮৩৫০৩০
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৪৭৮৬৩৫২
অপুনবা
৬৬২১৩৮২
লৈবাক অসিদা লৈরিবা খ্বাইদগী ফিভম শোক্নিংঙাই ওইরিবা মীওই কাংলুপশিংবু কোবিদ-১৯দগী ঙাকথোক্নবগী খুৎলাই অমা ওইনা শিজিন্নরিবা ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইস অসি অৱাংবা থাক্তা চাং নাইনা লেপ্প-লৈতনা য়েংশিল্লি৷