হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অপদেৎ - ৩১৬শুবা নুমিৎ
ভারতকী অপুনবা ভেক্সিনেসন কবরেজ কোতি ১২১.৮৪ লানখ্রে
ঙসি নুমিদাং পুং ৭ ফাওবগী মনুংদা ভেক্সিন দোজ লাখ ৭৩ হেন্না কাপথোকখ্রে
27 NOV 2021 8:36PM by PIB Imphal
মশক থোক্না মায় পাকপা অমদা, ভারতনা ঙসি কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ কোতি ১২১.৮৪ (১২১,৮৪,১২,৭৯৭) লানখ্রে। ঙসি নুমিদাংগী পুং ৭ ফাওবদা,ভেক্সিন দোজ লাখ ৭৩ (৭৩,৭৪,৭৯২) হেন্না কাপখ্রে৷ নুমিদাং অথেংবদা নুমিৎ অদুগী ফাইনেল ওইবা রিপোর্তশিং পীশিল্লকপদা নোংমগী ভেক্সিনেসন তেল্লী অসি হেনগৎলক্লবা য়াই হায়না পানরি৷
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা বেজ তৌদুনা কাপখিবা ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কোভরেজ অদু মখাদা লৈরে:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কোভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৩৮৩৩৭৬
অনিশুবা দোজ
৯৪৬৫০৭৫
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮৩৭৮১৩৩
অনিশুবা দোজ
১৬৪৪৪১০৯
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৪৫৪০৭০২৩০
অনিশুবা দোজ
২১৫২৭২৭০২
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৮৩৬০১১৩৩
অনিশুবা দোজ
১১৮০০৩১০২
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১১৪৯৮৪৩৫২
অনিশুবা দোজ
৭৭৮১০৫৮৫
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৭৮১৪১৭২২৪
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৪৩৬৯৯৫৫৭৩
অপুনবা
১২১৮৪১২৭৯৭
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা কাপখিবা ঙসিগী ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইসতা ফংলিবা এচিবমেন্দ অদু মখাদা লৈরে:
তাং: ২০২১গী নবেম্বর ২৭ (৩১৬শুবা নুমিৎ)
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৫২
অনিশুবা দোজ
৮২১০
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
২৫৯
অনিশুবা দোজ
১৮০৭৭
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৫৮০০৫৫
অনিশুবা দোজ
৩৬৪০০৭৩
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৩৬৭৪৪১
অনিশুবা দোজ
১০০৮৮৫৩
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
২৩০০১৬
অনিশুবা দোজ
৫২১৬৫৬
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
২১৭৭৯২৩
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৫১৯৬৮৬৯
অপুনবা
৭৩৭৪৭৯২
লৈবাক অসিদা লৈরিবা খ্বাইদগী ফিভম শোক্নিংঙাই ওইরিবা মীওই কাংলুপশিংবু কোবিদ-১৯দগী ঙাকথোক্নবগী খুৎলাই অমা ওইনা শিজিন্নরিবা ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইস অসি অৱাংবা থাক্তা চাং নাইনা লেপ্পা-লৈতনা য়েংশিল্লি৷

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 Vaccination Update - Day 316
India’s cumulative vaccination coverage crosses 121.84 crore
More than 73 lakh Vaccine doses administered today till 7 pm
27 NOV 2021 8:36PM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has crossed 121.84 Crore (121,84,12,797) today. More than 73 lakh (73,74,792) Vaccine Doses have been administered till 7 pm today. The daily vaccination tally is expected to increase with the compilation of the final reports for the day by late tonight.
The cumulative coverage of vaccine doses, segregated based on population priority groups, is as follows:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
10383376
2nd Dose
9465075
FLWs
1st Dose
18378133
2nd Dose
16444109
Age Group 18-44 years
1st Dose
454070230
2nd Dose
215272702
Age Group 45-59 years
1st Dose
183601133
2nd Dose
118003102
Over 60 years
1st Dose
114984352
2nd Dose
77810585
Cumulative 1st dose administered
781417224
Cumulative 2nd dose administered
436995573
Total
1218412797
Today’s achievement in the vaccination exercise, segregated by population priority groups, is as follows:
Date: 27th November, 2021 (316th Day)
HCWs
1st Dose
152
2nd Dose
8210
FLWs
1st Dose
259
2nd Dose
18077
Age Group 18-44 years
1st Dose
1580055
2nd Dose
3640073
Age Group 45-59 years
1st Dose
367441
2nd Dose
1008853
Over 60 years
1st Dose
230016
2nd Dose
521656
1st Dose Administered in Total
2177923
2nd Dose Administered in Total
5196869
Total
7374792
The vaccination exercise as a tool to protect the most vulnerable population groups in the country from COVID-19 continues to be regularly reviewed and monitored at the highest level.