হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অপদেৎ - ৩১৫শুবা নুমিৎ
ভারতকী অপুনবা ভেক্সিনেসন কবরেজ কোতি ১২০.৯৬ লানখ্রে
ঙসি নুমিদাং পুং ৭ ফাওবগী মনুংদা ভেক্সিন দোজ লাখ ৬৫ হেন্না কাপথোকখ্রে
26 NOV 2021 8:19PM by PIB Imphal
মশক থোক্না মায় পাকপা অমদা, ভারতনা ঙসি কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ কোতি ১২০.৯৬ (১২০,৯৬,৯০,৯৬১) লানখ্রে। ঙসি নুমিদাংগী পুং ৭ ফাওবদা,ভেক্সিন দোজ লাখ ৬৫ (৬৫,২৩,৩৯৬) হেন্না কাপখ্রে৷ নুমিদাং অথেংবদা নুমিৎ অদুগী ফাইনেল ওইবা রিপোর্তশিং পীশিল্লকপদা নোংমগী ভেক্সিনেসন তেল্লী অসি হেনগৎলক্লবা য়াই হায়না পানরি৷
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা বেজ তৌদুনা কাপখিবা ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কোভরেজ অদু মখাদা লৈরে:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কোভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৩৮৩১৯২
অনিশুবা দোজ
৯৪৫৫৪০৮
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮৩৭৭৮২১
অনিশুবা দোজ
১৬৪২৩০৮১
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৪৫২০৮১৬৩১
অনিশুবা দোজ
২১১১১৯৩৮৩
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৮৩১৩১৫৭৬
অনিশুবা দোজ
১১৬৮৩১৩৬৪
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১১৪৬৯০০৬৫
অনিশুবা দোজ
৭৭১৯৭৪৪০
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৭৭৮৬৬৪২৮৫
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৪৩১০২৬৬৭৬
অপুনবা
১২০৯৬৯০৯৬১
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা কাপখিবা ঙসিগী ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইসতা ফংলিবা এচিবমেন্দ অদু মখাদা লৈরে:
তাং: ২০২১গী নবেম্বর ২৬ (৩১৫শুবা নুমিৎ)
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১২৭
অনিশুবা দোজ
৬৯০২
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
২৩৭
অনিশুবা দোজ
১৪৬৩৭
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৪২২৯৯৮
অনিশুবা দোজ
৩১৬৮৫৬৭
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৩৪৩৪৯৫
অনিশুবা দোজ
৮৯৪৭২৯
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
২১৯৭৭৮
অনিশুবা দোজ
৪৫১৯২৬
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
১৯৮৬৬৩৫
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৪৫৩৬৭৬১
অপুনবা
৬৫২৩৩৯৬
লৈবাক অসিদা লৈরিবা খ্বাইদগী ফিভম শোক্নিংঙাই ওইরিবা মীওই কাংলুপশিংবু কোবিদ-১৯দগী ঙাকথোক্নবগী খুৎলাই অমা ওইনা শিজিন্নরিবা ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইস অসি অৱাংবা থাক্তা চাং নাইনা লেপ্পা-লৈতনা য়েংশিল্লি৷

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 Vaccination Update - Day 315
India’s cumulative vaccination coverage crosses 120.96 crore
More than 65 lakh Vaccine doses administered today till 7 pm
26 NOV 2021 8:19PM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has crossed 120.96 Crore (120,96,90,961) today. More than 65 lakh (65,23,396) Vaccine Doses have been administered till 7 pm today. The daily vaccination tally is expected to increase with the compilation of the final reports for the day by late tonight.
The cumulative coverage of vaccine doses, segregated based on population priority groups, is as follows:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
10383192
2nd Dose
9455408
FLWs
1st Dose
18377821
2nd Dose
16423081
Age Group 18-44 years
1st Dose
452081631
2nd Dose
211119383
Age Group 45-59 years
1st Dose
183131576
2nd Dose
116831364
Over 60 years
1st Dose
114690065
2nd Dose
77197440
Cumulative 1st dose administered
778664285
Cumulative 2nd dose administered
431026676
Total
1209690961
Today’s achievement in the vaccination exercise, segregated by population priority groups, is as follows:
Date: 26th November, 2021 (315th Day)
HCWs
1st Dose
127
2nd Dose
6902
FLWs
1st Dose
237
2nd Dose
14637
Age Group 18-44 years
1st Dose
1422998
2nd Dose
3168567
Age Group 45-59 years
1st Dose
343495
2nd Dose
894729
Over 60 years
1st Dose
219778
2nd Dose
451926
1st Dose Administered in Total
1986635
2nd Dose Administered in Total
4536761
Total
6523396
The vaccination exercise as a tool to protect the most vulnerable population groups in the country from COVID-19 continues to be regularly reviewed and monitored at the highest level.