হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অপদেৎ - ২৯১শুবা নুমিৎ
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ কোতি ১০৭গী লেন্দমার্ক মাইলস্তোন লানখ্রে
ঙসি নুমিদাংগী পুং ৭ ফাওবদা ভেক্সিন দোজ লাখ ৩৭ হেন্না কাপখি
02 NOV 2021 10:55PM by PIB Imphal
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ ঙসি কোতি ১০৭গী(১০৭,২৫,৪১,৬২৬) লেন্দমার্ক মাইলস্তোন লানখ্রে৷ ঙসি নুমিদাংগী পুং ৭ ফাওবদা,ভেক্সিন দোজ লাখ ৩৭ হেন্না(৩৭,৩৮,৫৭৪ ) কাপখ্রে৷ নুমিদাং অথেংবদা নুমিৎ অদুগী ফাইনেল ওইবা রিপোর্তশিং পীশিল্লকপদা নোংমগী ভেক্সিনেসন তেল্লী অসি হেনগৎলক্লবা য়াই হায়না পানরি৷
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা বেজ তৌদুনা কাপখিবা ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কভরেজ অদু মখাদা লৈরে:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কোভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৩৭৯৩৮৪
অনিশুবা দোজ
৯২৪০৬০৯
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮৩৭২০১৮
অনিশুবা দোজ
১৫৯৭৫১৮২
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৪২১৫৫৯৪৯৮
অনিশুবা দোজ
১৪৬২৩১০১৮
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৭৫৬১৬৬৭৪
অনিশুবা দোজ
৯৭৬৪৬৬৪৮
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১১০১৮০৭৫০
অনিশুবা দোজ
৬৭৩৩৯৮৪৫
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৭৩৬১০৮৩২৪
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৩৩৬৪৩৩৩০২
অপুনবা
১০৭২৫৪১৬২৬
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা কাপখিবা ঙসিগী ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইসতা ফংলিবা এচিবমেন্ত অদু মখাদা লৈরে:
তাং: ২০২১, নবেম্বর ২(২৯১শুবা নুমিৎ)
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৪১
অনিশুবা দোজ
৬৫৯০
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৩৬
অনিশুবা দোজ
১৫৪৬১
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১০০৩১৪০
অনিশুবা দোজ
১৫৮৩৪৯৭
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
২৫৩৮৭২
অনিশুবা দোজ
৪৭২০৩৩
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৫২৩১২
অনিশুবা দোজ
২৫১৩৯২
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
১৪০৯৬০১
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
২৩২৮৯৭৩
অপুনবা
৩৭৩৮৫৭৪
লৈবাক অসিদা লৈরিবা খ্বাইদগী ফিভম শোক্নিংঙাই ওইরিবা মীওই কাংলুপশিংবু কোবিদ-১৯দগী ঙাকথোক্নবগী খুৎলাই অমা ওইনা শিজিন্নরিবা ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইস অসি অৱাংবা থাক্তা চাং নাইনা লেপ্প-লৈতনা য়েংশিল্লি৷

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 Vaccination Update - Day 291
India’s cumulative vaccination coverage crosses 107 crore landmark milestone
More than 37 lakh Vaccine doses administered today till 7 pm
02 NOV 2021 10:55PM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has crossed 107 Crore landmark milestone (107,25,41,626) today. More than 37 lakh (37,38,574) Vaccine Doses have been administered till 7 pm today. The daily vaccination tally is expected to increase with the compilation of the final reports for the day by late tonight.
The cumulative coverage of vaccine doses, segregated based on population priority groups, is as follows:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
10379384
2nd Dose
9240609
FLWs
1st Dose
18372018
2nd Dose
15975182
Age Group 18-44 years
1st Dose
421559498
2nd Dose
146231018
Age Group 45-59 years
1st Dose
175616674
2nd Dose
97646648
Over 60 years
1st Dose
110180750
2nd Dose
67339845
Cumulative 1st dose administered
736108324
Cumulative 2nd dose administered
336433302
Total
1072541626
Today’s achievement in the vaccination exercise, segregated by population priority groups, is as follows:
Date: 2nd November, 2021 (291stDay)
HCWs
1st Dose
141
2nd Dose
6590
FLWs
1st Dose
136
2nd Dose
15461
Age Group 18-44 years
1st Dose
1003140
2nd Dose
1583497
Age Group 45-59 years
1st Dose
253872
2nd Dose
472033
Over 60 years
1st Dose
152312
2nd Dose
251392
1st Dose Administered in Total
1409601
2nd Dose Administered in Total
2328973
Total
3738574
The vaccination exercise as a tool to protect the most vulnerable population groups in the country from COVID-19 continues to be regularly reviewed and monitored at the highest level.