হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অপদেৎ - ২৭০শুবা নুমিৎ
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ কোতি ৯৬কী লেন্দমার্ক মাইলস্তোন লানখ্রে
ঙসি নুমিদাংগী পুং ৭ ফাওবদা ভেক্সিন দোজ লাখ ৪৬ হেন্না কাপখি
12 OCT 2021 8:44PM by PIB Imphal
মরু ওইবা এচিবমেন্ত অমদা, ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ ঙসি কোতি ৯৬কী লেন্দমার্ক মাইলস্তোন(৯৬,৩৮,৯২,০৪৫) লানখ্রে৷ ঙসি নুমিদাংগী পুং ৭ ফাওবদা,ভেক্সিন দোজ লাখ ৪৬ হেন্না(৪৬,২৩,৮৯২) কাপখ্রে৷ নুমিদাং অথেংবদা নুমিৎ অদুগী ফাইনেল ওইবা রিপোর্তশিং পীশিল্লকপদা নোংমগী ভেক্সিনেসন তেল্লী অসি হেনগৎলক্লবা য়াই হায়না পানরি৷
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা বেজ তৌদুনা কাপখিবা ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কভরেজ অদু মখাদা লৈরে:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৩৭৫৫২১
অনিশুবা দোজ
৯০৪৭৬৩০
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮৩৫৯৭৬৩
অনিশুবা দোজ
১৫৪২৭৫১৩
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৩৮৮৬১২৫১৭
অনিশুবা দোজ
১০৫৬৩৮১২৩
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৬৬৬২২৭৮০
অনিশুবা দোজ
৮৪৩৯১৬৭১
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১০৫১১৭৩১৯
অনিশুবা দোজ
৬০২৯৯২০৮
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৬৮৯০৮৭৯০০
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
২৭৪৮০৪১৪৫
অপুনবা
৯৬৩৮৯২০৪৫
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা কাপখিবা ঙসিগী ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইসতা ফংলিবা এচিবমেন্ত অদু মখাদা লৈরে:
তাং: ওক্তোবর ১২,২০২১ (২৭০শুবা নুমিৎ)
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
৯৫
অনিশুবা দোজ
১০৪৫১
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
৫০০
অনিশুবা দোজ
২৭১৯৪
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৬৭৯৬১২
অনিশুবা দোজ
১৪৮৬৩১৪
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৪৩৯০৬২
অনিশুবা দোজ
৪৮২৪৭৬
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
২৩২৫১৪
অনিশুবা দোজ
২৬৫৬৭৪
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
২৩৫১৭৮৩
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
২২৭২১০৯
অপুনবা
৪৬২৩৮৯২
লৈবাক অসিদা লৈরিবা খ্বাইদগী ফিভম শোক্নিংঙাই ওইরিবা মীওই কাংলুপশিংবু কোবিদ-১৯দগী ঙাকথোক্নবগী খুৎলাই অমা ওইনা শিজিন্নরিবা ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইস অসি অৱাংবা থাক্তা চাং নাইনা লেপ্পা-লৈতনা য়েংশিল্লি৷

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 Vaccination Update - Day 270
India’s cumulative vaccination coverage achieves 96 crore landmark milestone
More than 46 lakh Vaccine doses administered today till 7 pm
12 OCT 2021 8:44PM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has achieved 96 Crore landmark milestone (96,38,92,045) today. More than 46 lakh (46,23,892) Vaccine Doses have been administered till 7 pm today. The daily vaccination tally is expected to increase with the compilation of the final reports for the day by late tonight.
The cumulative coverage of vaccine doses, segregated based on population priority groups, is as follows:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
10375521
2nd Dose
9047630
FLWs
1st Dose
18359763
2nd Dose
15427513
Age Group 18-44 years
1st Dose
388612517
2nd Dose
105638123
Age Group 45-59 years
1st Dose
166622780
2nd Dose
84391671
Over 60 years
1st Dose
105117319
2nd Dose
60299208
Cumulative 1st dose administered
689087900
Cumulative 2nd dose administered
274804145
Total
963892045
Today’s achievement in the vaccination exercise, segregated by population priority groups, is as follows:
Date: 12th October, 2021 (270th Day)
HCWs
1st Dose
95
2nd Dose
10451
FLWs
1st Dose
500
2nd Dose
27194
Age Group 18-44 years
1st Dose
1679612
2nd Dose
1486314
Age Group 45-59 years
1st Dose
439062
2nd Dose
482476
Over 60 years
1st Dose
232514
2nd Dose
265674
1st Dose Administered in Total
2351783
2nd Dose Administered in Total
2272109
Total
4623892
The vaccination exercise as a tool to protect the most vulnerable population groups in the country from COVID-19 continues to be regularly reviewed and monitored at the highest level.