Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 Vaccination Update - Day 269
India’s cumulative vaccination coverage crosses 95.82 crore
More than 59 lakh Vaccine doses administered today till 7 pm
11 OCT 2021 8:43PM by National
India’s COVID-19 vaccination coverage has crossed95.82 Crore(95,82,64,532) today. More than 59 lakh (59,62,469) Vaccine Doses have been administered till 7 pm today. The daily vaccination tally is expected to increase with the compilation of the final reports for the day by late tonight.
The cumulative coverage of vaccine doses, segregated based on population priority groups, is as follows:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,03,75,396
2nd Dose
90,34,986
FLWs
1st Dose
1,83,59,200
2nd Dose
1,53,95,110
Age Group 18-44 years
1st Dose
38,65,14,621
2nd Dose
10,39,10,487
Age Group 45-59 years
1st Dose
16,60,82,662
2nd Dose
8,38,00,217
Over 60 years
1st Dose
10,48,28,845
2nd Dose
5,99,63,008
Cumulative 1st dose administered
68,61,60,724
Cumulative 2nd dose administered
27,21,03,808
Total
95,82,64,532
Today’s achievement in the vaccination exercise, segregated by population priority groups, is as follows:
Date: 11thOctober, 2021 (269thDay)
HCWs
1st Dose
153
2nd Dose
10,552
FLWs
1st Dose
397
2nd Dose
33,585
Age Group 18-44 years
1st Dose
21,61,257
2nd Dose
19,16,301
Age Group 45-59 years
1st Dose
5,37,285
2nd Dose
6,52,008
Over 60 years
1st Dose
2,91,192
2nd Dose
3,59,739
1st Dose Administered in Total
29,90,284
2nd Dose Administered in Total
29,72,185
Total
59,62,469
The vaccination exercise as a tool to protect the most vulnerable population groups in the country from COVID-19 continues to be regularly reviewed and monitored at the highest level.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অপদেৎ - ২৬৯শুবা নুমিৎ
ভারতকী অপুনবা ভেক্সিনেসন কবরেজ কোতি ৯৫.৮২ লানখ্রে
ঙসি নুমিদাং পুং ৭ ফাওবগী মনুংদা ভেক্সিন দোজ লাখ ৫৯ হেন্না কাপথোকখ্রে
11 OCT 2021 8:43PM by PIB Imphal
মশক থোক্না মায় পাকপা অমদা, ভারতনা ঙসি কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ কোতি ৯৫.৮২ (৯৫,৮২,৬৪,৫৩২) লানখ্রে। ঙসি নুমিদাংগী পুং ৭ ফাওবদা, ভেক্সিন দোজ লাখ ৫৯ (৫৯,৬২,৪৬৯) হেন্না কাপখ্রে৷ নুমিদাং অথেংবদা নুমিৎ অদুগী ফাইনেল ওইবা রিপোর্তশিং পীশিল্লকপদা নোংমগী ভেক্সিনেসন তেল্লী অসি হেনগৎলক্লবা য়াই হায়না পানরি৷
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা বেজ তৌদুনা কাপখিবা ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কোভরেজ অদু মখাদা লৈরে:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কোভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৩,৭৫,৩৯৬
অনিশুবা দোজ
৯০,৩৪,৯৮৬
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৩,৫৯,২০০
অনিশুবা দোজ
১,৫৩,৯৫,১১০
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৩৮,৬৫,১৪,৬২১
অনিশুবা দোজ
১০,৩৯,১০,৪৮৭
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৬,৬০,৮২,৬৬২
অনিশুবা দোজ
৮,৩৮,০০,২১৭
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১০,৪৮,২৮,৮৪৫
অনিশুবা দোজ
৫,৯৯,৬৩,০০৮
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৬৮,৬১,৬০,৭২৪
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
২৭,২১,০৩,৮০৮
অপুনবা
৯৫,৮২,৬৪,৫৩২
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা কাপখিবা ঙসিগী ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইসতা ফংলিবা এচিবমেন্দ অদু মখাদা লৈরে:
তাং: ২০২১গী ওক্তোবর ১১ (২৬৯শুবা নুমিৎ)
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৫৩
অনিশুবা দোজ
১০,৫৫২
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
৩৯৭
অনিশুবা দোজ
৩৩,৫৮৫
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
২১,৬১,২৫৭
অনিশুবা দোজ
১৯,১৬,৩০১
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৫,৩৭,২৮৫
অনিশুবা দোজ
৬,৫২,০০৮
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
২,৯১,১৯২
অনিশুবা দোজ
৩,৫৯,৭৩৯
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
২৯,৯০,২৮৪
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
২৯,৭২,১৮৫
অপুনবা
৫৯,৬২,৪৬৯
লৈবাক অসিদা লৈরিবা খ্বাইদগী ফিভম শোক্নিংঙাই ওইরিবা মীওই কাংলুপশিংবু কোবিদ-১৯দগী ঙাকথোক্নবগী খুৎলাই অমা ওইনা শিজিন্নরিবা ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইস অসি অৱাংবা থাক্তা চাং নাইনা লেপ্পা-লৈতনা য়েংশিল্লি৷