Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 Vaccination Update - Day 255
India’s cumulative vaccination coverage crosses 86 crore
More than 88 lakh Vaccine doses administered today till 7 pm
27 SEP 2021 8:35PM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has crossed 86 Crore(86,93,79,970) today. More than 88 lakh (88,98,560) Vaccine Doses have been administered till 7 pm today. The daily vaccination tally is expected to increase with the compilation of the final reports for the day by late tonight.
The cumulative coverage of vaccine doses, segregated based on population priority groups, is as follows:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,03,71,843
2nd Dose
88,50,671
FLWs
1st Dose
1,83,50,000
2nd Dose
1,48,77,142
Age Group 18-44 years
1st Dose
35,22,02,434
2nd Dose
7,69,64,427
Age Group 45-59 years
1st Dose
15,74,83,194
2nd Dose
7,48,10,270
Over 60 years
1st Dose
10,02,80,999
2nd Dose
5,51,88,990
Cumulative 1st dose administered
63,86,88,470
Cumulative 2nd dose administered
23,06,91,500
Total
86,93,79,970
Today’s achievement in the vaccination exercise, segregated by population priority groups, is as follows:
Date: 27thSeptember, 2021 (255thDay)
HCWs
1st Dose
362
2nd Dose
14,422
FLWs
1st Dose
522
2nd Dose
41,118
Age Group 18-44 years
1st Dose
38,11,600
2nd Dose
23,75,424
Age Group 45-59 years
1st Dose
9,58,618
2nd Dose
8,08,948
Over 60 years
1st Dose
5,10,532
2nd Dose
3,77,014
1st Dose Administered in Total
52,81,634
2nd Dose Administered in Total
36,16,926
Total
88,98,560
The vaccination exercise as a tool to protect the most vulnerable population groups in the country from COVID-19 continues to be regularly reviewed and monitored at the highest level.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অপদেৎ - ২৫৫শুবা নুমিৎ
ভারতকী অপুনবা ভেক্সিনেসন কভরেজ কোতি ৮৬ লানখ্রে
ঙসি নুমিদাং পুং ৭ ফাওবগী মনুংদা ভেক্সিন দোজ লাখ ৮৮ হেন্না কাপথোকখ্রে
27 SEP 2021 8:35PM by PIB Imphal
মশক থোক্না মায় পাকপা অমদা, ভারতনা ঙসি কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ কোতি ৮৬ (৮৬,৯৩,৭৯,৯৭০) লানখ্রে। ঙসি নুমিদাংগী পুং ৭ ফাওবদা,ভেক্সিন দোজ লাখ ৮৮ (৮৮,৯৮,৫৬০) হেন্না কাপখ্রে৷ নুমিদাং অথেংবদা নুমিৎ অদুগী ফাইনেল ওইবা রিপোর্তশিং পীশিল্লকপদা নোংমগী ভেক্সিনেসন তেল্লী অসি হেনগৎলক্লবা য়াই হায়না পানরি৷
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা বেজ তৌদুনা কাপখিবা ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কোভরেজ অদু মখাদা লৈরে:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কোভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৩,৭১,৮৪৩
অনিশুবা দোজ
৮৮,৫০,৬৭১
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৩,৫০,০০০
অনিশুবা দোজ
১,৪৮,৭৭,১৪২
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৩৫,২২,০২,৪৩৪
অনিশুবা দোজ
৭,৬৯,৬৪,৪২৭
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৫,৭৪,৮৩,১৯৪
অনিশুবা দোজ
৭,৪৮,১০,২৭০
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১০,০২,৮০,৯৯৯
অনিশুবা দোজ
৫,৫১,৮৮,৯৯০
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৬৩,৮৬,৮৮,৪৭০
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
২৩,০৬,৯১,৫০০
অপুনবা
৮৬,৯৩,৭৯,৯৭০
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা কাপখিবা ঙসিগী ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইসতা ফংলিবা এচিবমেন্দ অদু মখাদা লৈরে:
তাং: ২০২১গী সেপ্তেম্বর ২৭ (২৫৫শুবা নুমিৎ)
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
৩৬২
অনিশুবা দোজ
১৪,৪২২
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
৫২২
অনিশুবা দোজ
৪১,১১৮
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৩৮,১১,৬০০
অনিশুবা দোজ
২৩,৭৫,৪২৪
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৯,৫৮,৬১৮
অনিশুবা দোজ
৮,০৮,৯৪৮
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৫,১০,৫৩২
অনিশুবা দোজ
৩,৭৭,০১৪
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৫২,৮১,৬৩৪
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৩৬,১৬,৯২৬
অপুনবা
৮৮,৯৮,৫৬০
লৈবাক অসিদা লৈরিবা খ্বাইদগী ফিভম শোক্নিংঙাই ওইরিবা মীওই কাংলুপশিংবু কোবিদ-১৯দগী ঙাকথোক্নবগী খুৎলাই অমা ওইনা শিজিন্নরিবা ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইস অসি অৱাংবা থাক্তা চাং নাইনা লেপ্পা-লৈতনা য়েংশিল্লি৷