রেলৱে মন্ত্রালয়
রেলৱেগী এম্প্লোয়ীশিং তিকা থাবা
10 FEB 2021 5:55PM by PIB Imphal
রেলৱেগী এম্প্লোয়ীশিং ফেজ নাইনা তিকা থাবগী থবক চৎথখ্রে। অহানবা ফেজদা রেলৱেগী হেলথ কেয়রগী স্তাফশিং তিকা থাখি। হৌজিক ফাওবদা রেলৱেগী হেলথ কেয়রগী স্তাফশিং ১৩,১১৭ তিকা থাখ্রে।
রেলৱেগী এম্প্লোয়ীশিং, মমাং চেল্লিবশিং ৩,৭০.৩১৬ মথং ফেজদা তিকা থানবা মশক খঙদোকখ্রে।
মসিগী মরীক চুন্বা পাউ অসি রেলৱেজ, কম্মর্স অমসুং ইন্দস্ত্রী অমসুং কঞ্জুম্মর এফিয়র্স, ফুদ অমসুং পব্লিক দিস্ত্রীব্যুসনগী মিনিস্তর শ্রী পিয়ুশ গোয়ালনা লোক সভাদা ঙসি অইবা ওইনা পাউখুম পীবনি।

Ministry of Railways
Vaccination of Railway Employees
10 FEB 2021 5:55PM by PIB Delhi
Vaccination of Railway employees is being done in a phased manner. In the first phase Railway health care staff are being vaccinated. Till now, 13,117 Railway health care staff have been vaccinated.
3,70,316 front line, Railway employees have been identified for vaccination in the next phase.
This information was given by the Minister of Railways, Commerce & Industry and Consumer Affairs, Food & Public Distribution, Shri Piyush Goyal in a written reply to a question in Lok Sabha today.