শেল-থুম মন্ত্রালয়
‘চাদা ৫.১৫ জি.এস ২০২৫’ অমসুং ‘চাদা ৫.৫৮ জি.এস ২০৩০’ য়োন্নবা(রি-ইসু) অখন্নবা নিলাম লাউবা
08 FEB 2021 7:12PM by PIB Imphal
ভারত সরকারনা য়োন্নবা(রি-ইসু)লাউথোক্লে
(১)প্রাইজ বেজ ওক্সনগী খুৎথাংদা ওফিসিএল ওইনা লাউথোক্লবা লুপা করোর ১১,০০০(নোমিনেল)গী ‘চাদা ৫.১৫ সরকারগী সেকুরিতি,২০২৫’
(২) প্রাইজ বেজ ওক্সনগী খুৎথাংদা ওফিসিএল ওইনা লাউথোক্লবা লুপা করোর ১১,০০০(নোমিনেল)গী ‘চাদা ৫.৮৫ সরকারগী সেকুরিতি,২০৩০’
মথক্কী সেকুরিতিশিং অসিগী মশিং অমা নত্রগা অমদগী হেনবদা লুপা ক্রোর ২,০০০গী অহেনবা সবস্ক্রিবসন থমহৌনবা সরকারনা অপাম্বা খনবা য়াগনি । মল্তিপল প্রাইজ মেথোদ শীজিন্নদুনা ফেব্রুৱারি ১১(শগোলশেল)২০২১দা মুম্বাইগী ফোর্তদা লৈবা রিজার্ব বেঙ্ক ওফ ইন্দিয়াগী মুম্বাই ওফিসতা নিলাম লাউগনি ।
সরকারগী সেকুরিতিশিং নিলাম লাউনবগী নন-কম্পেতিতিপ বিদ্দিং ফেসিলিতি স্কিমগী মখাদা য়োন্নবা লাউথোকখ্রবা স্তোকশিংগী চাদা ৫ ফাওবা লনাই মীওইশিং অমসুং ইন্সতিতুসনশিংদা পীগনি ।
নিলাম লাউনবা কম্পেতিতিপ অমসুং নন-কম্পেতিতিপ বিদশিং ইলেকত্রোনিক ফোরমেত্তা ফেব্রুৱারি ১১(শগোলশেল)২০২১দা রিজার্ব বেঙ্ক ওফ ইন্দিয়াগী কোর বেঙ্কিং সোলুসন(ই-কুবের) সিস্তেমদা থাজিনগদবনি । নন-কম্পেতিতিপ বিদশিং অয়ুক পুং ১০.৩০ অমসুং অয়ুক পুং ১১.০০গী মরক্তা অমসুং কম্পেতিতিপ বিদশিংনা অয়ুক পুং ১০.৩০ অমসুং অয়ুক পুং ১১.৩০গী মরক্তা থাজিনগদবনি ।
ফেব্রুৱারি ১১(শগোলশেল)২০২১দা নিলামশিংগী ফল লাউথোক্কনি অমসুং মাইপাক্লবা বিদ্দরশিংনা ফেব্রুৱারি ১২(ইরাই),২০২১দা শেন পীগদবনি ।
মতম মতমগী শেমদোক্তুনা, জুলাই ২৪, ২০১৮দা থোকখিবা সর্কুলার নম্বর আর.বি.আই/২০১৮-১৯/২৫গী মখাদা রিজার্ব বেঙ্ক ওফ ইন্দিয়ানা থোকখিবা “ৱেন ইসু ত্রান্সসেক্সন ইন সেন্ত্রেল গভর্নমেন্ত সেকুরিতিস” চৎন-পথাপশিংগী মখাদা “ৱেন ইসু” ত্রেদিং তৌবদা স্তোকশিং অসি অয়াবা পীগনি ।