Ministry of Women and Child Development
National Tracking System for Missing and Vulnerable Children
04 FEB 2021 6:14PM by PIB Delhi
The Ministry of Women and Child Development has created “Track Child portal”, to track the missing and found children. Police Stations, Juvenile Justice Boards and Child Care Institutions are required to update the information about missing and found children regularly. The details of cases of missing and found children reported on the portal in the last five years, year-wise is as follows;
S. No.
Year
Total No. of Missing Children
Total No. of Found Children
1.
2016
46088
41931
1.
2017
47082
43251
1.
2018
48875
40296
1.
2019
49279
44289
1.
2020
(1st January 2020 to 31st January, 2021)
43515
38113
This information was given by the Minister of Women and Child Development, Smt. Smriti Zubin Irani, in a written reply in the Rajya Sabha today.

নুপী অমসুং অঙাংশিংগী চাউখৎ থৌরাং মন্ত্রালয়
মাখ্রবা অমসুং শোক-খোৎপা য়াবা অঙাংশিংগীদমক নেস্নেল ত্রেকিং সিস্তেম
04 FEB 2021 6:14PM by PIB Imphal
ৱুমেন অমসুং চাইল্দ দিবেলপমেন্ত মন্ত্রালয়না মাংখ্রবা অমসুং ফংলবা অঙাংশিংবু ত্রেক তৌনবা “ত্রেক চাইল্দ পোর্তেল” শেমখ্রে। পুলিস স্তেসনশিং, জুবেনাইল জস্তিজ বোর্দশিং অমসুং চাইল্দ কেয়র ইন্সতিত্যুসনশিংনা চাং নাইনা মাংখ্রবা অমসুং ফংখ্রবা অঙাংশিংগী মতাংদা ই-পাউ অপদেত তৌবা মথৌ তাই। হৌখিবা চহি মঙাদা পোর্তেলদা রিপোর্ত তৌরকখিবা মাংখ্রবা অমসুং ফংখ্রবা অঙাংশিংগী কেসকী অকুপ্পা ৱারোল চহি-চহিগী ওইনা মখাদা লৈরে;
সেরিএল নম্বর
চহি
মাংখ্রবা অঙাংশিংগী অপুনবা মশিং
ফংখ্রবা অঙাংশিংগী অপুনবা মশিং
১
২০১৬
৪৬০৮৮
৪১৯৩১
২
২০১৭
৪৭০৮২
৪৩২৫১
৩
২০১৮
৪৮৮৭৫
৪০২৯৬
৪
২০১০
৪৯২৭৯
৪৪২৮৯
৫
২০২০
(২০২০গী জনুৱারী ১দগী ২০২১গী জনুৱারী ৩১ ফাওবা)
৪৩৫১৫
৩৮১১৩
ইনফোর্মেসন অসি ঙসি রাজ্য সভাদা অইবা পাউখুম অমদা ৱুমেন অমসুং চাইল্দ দিবেলপমেন্ত মন্ত্রী শ্রীমতী স্মৃতি জুবিন ইরানিনা পীখিবনি।