Ministry of Women and Child Development
Steps Taken to Train Anganwadi Workers
04 FEB 2021 6:14PM by PIB Delhi
Capacity building of Anganwadi Workers and other frontline functionaries is one of the core activities under POSHAN Abhiyaan. Approximately 10.22 lakh ICDS functionaries have been trained up to December, 2020. Capacity building is also done through digital platform where the frontline functionaries can learn by themselves. As on December, 2020, approx 6.61 lakh field functionaries have undergone training through digital platform.
This information was given by the Minister of Women and Child Development, Smt. Smriti Zubin Irani, in a written reply in the Rajya Sabha today.

নুপী অমসুং অঙাংশিংগী চাউখৎ থৌরাং মন্ত্রালয়
অঙ্গনৱাদি ৱার্করশিং ত্রেন তৌনবা লৌখৎখিবা খোঙথাংশিং
04 FEB 2021 6:14PM by PIB Imphal
অঙ্গনৱাদি ৱার্করশিং অমসুং অতোপ্পা ফ্রন্তলাইন ফঙ্কস্নরীশিংগী কেপাসিতী বিল্দিং তৌবা হায়বা অসি পোশন অভিয়ানগী মখাদা খ্বাইদগী মরু ওইবা খোঙথাং অমা ওইখি। ২০২০গী দিসেম্বর ফাওবদা চাউরাক্না আই.সি.দি.এস. ফঙ্কস্নরী লাখ ১০.২২ ত্রেন তৌখ্রে। ফ্রন্তলাইন ফঙ্কস্নরীশিংনা দিজিতেল প্লেৎফোর্মগী খুত্থাংদা মখোয় মশানা কেপাসিতী বিল্দিং তৌজবা য়াহনখি। দিসেম্বর ২০২০ ফাওবদা দিজিতেল প্লেৎফোর্মগী খুত্থাংদা ফিল্দ ফঙ্কস্নরী চাউরাক্না লাখ ৬.৬১দা ত্রেনিং পীখি।
ই-পাউ অসি ঙসি রাজ্য সভাদা অইবা পাউখুম ওইনা নুপী অমদি অঙাংগী চাউখৎ-থৌরাং মন্ত্রী শ্রীমতি স্মৃতি জুবিন ইরানিনা পীখিবনি।