Ministry of Railways
National Rail Plan
03 FEB 2021 7:01PM by PIB Delhi
The Government has issued the Draft Final Report of the National Rail Plan and the same is available on the official web site of Ministry of Railways.
National Rail Plan aims at providing a long term perspective planning for augmenting the Railway Network. Suggestions and inputs from all stakeholders including Ministries, departments, sectors, customers etc. are being incorporated in the Plan. All possible financial models including Public Private Partnership model are being considered to achieve the objectives of National Rail Plan.
This information was given by the Minister of Railways, Commerce & Industry and Consumer Affairs, Food & Public Distribution, Shri Piyush Goyal in a written reply to a question in Lok Sabha today.

রেলৱে মন্ত্রালয়
নেসনেল রেল প্লান
03 FEB 2021 7:01PM by PIB Imphal
নেসনেল রেল প্লানগী দ্রাফ ফাইনেল রিপোর্ত সরকারনা ফোঙলে অমসুং মসি রেলৱেজ মিনিস্ত্রিগী ওফিসিএল ৱেবসাইত্তা য়াওরে।
রেলৱেজ নেতৱার্ক ফগৎহন্নবা মতম শাংনা চৎনগদবা থৌরাং অমা পায়খৎনবা নেসনেল রেল প্লান্না পান্দম থম্লি। প্লান অসিদা মরী লৈনবা মিনিস্ত্রিশিং, দিপার্তমেন্তশিং, সেক্তরশিং অমসুং কস্তমরশিংগী পাউতাকশিং অমসুং ৱাখল্লোলশিং য়াওরে। নেসনেল রেল প্লানগী পান্দমশিং ফংবা ঙম্নবা পব্লিক প্রাইভেদ পার্তনরশিপ য়াওনা পায়খৎপা য়াবা শেন-থুমগী নমুনাশিং খন্নরে।
ৱাফম অসি ঙসি লোক সভাদা হংলকপা ৱাহং অমা অইবা ওইনা পীবা পাউখুম অমদা রেলৱেজ, কমর্স অমসুং ইন্দস্ত্রি অমসুং কঞ্জুমর এফেয়ার্স, ফুদ অমসুং পব্লিক দিস্ত্রিবুসনগী মিনিস্তর শ্রী পিয়ুস গোয়ালনা ফোঙদোকখিবনি।