য়ুমলৈ-কৈরৈ মন্ত্রালয়
সিতিজনশিপ (এমেন্দমেন্ত) এক্ত ইমপ্লিমেন্ত তৌবা
02 FEB 2021 6:29PM by PIB Imphal
সিতিজনশিপ (এমেন্দমেন্ত) এক্ত, ২০১৯ (সি.এ.এ.) অসি ১২.১২.২০১৯দা নোতিফাই তৌরে অমদি ১০.০১.২০২০দগী হৌরগা চৎনরে। সিতিজনশিপ (এমেন্দমেন্ত) এক্ত, ২০১৯ (সি.এ.এ.)গী মখাদা রুলশিং শেম-শারি। সবওর্দিনেৎ লেজিস্লেসন, লোক সভা অমসুং রাজ্য সভাদা কমিতীশিংনা সিতিজনশিপ (এমেন্দমেন্ত) এক্ত, ২০১৯ (সি.এ.এ.)গী মখাদা মসিগী রুলশিং অসি ফ্রেম তৌনবা মথংশিৎনা ০৯.০৪.২০২১ অমসুং ০৯.০৭.২০২১ ফাওবা শাংদোকপগী অয়াবা পীখ্রে।
মসি গৃহ রাজ্য মন্ত্রী শ্রী নিত্যানন্দ রাইনা ঙসি লোক সভাদা হংলকখিবা ৱাহংদা অইবা পাউখুম ওইনা ফোংদোকখিবনি।

Ministry of Home Affairs
Implementation of Citizenship (Amendment) Act
02 FEB 2021 6:29PM by PIB Delhi
The Citizenship (Amendment) Act, 2019 (CAA) has been notified on 12.12.2019 and has come into force w.e.f. 10.01.2020. The Rules under The Citizenship (Amendment) Act, 2019 (CAA) are under preparation. The Committees on Subordinate Legislation, Lok Sabha and Rajya Sabha have granted extension of time upto 09.04.2021 and 09.07.2021 respectively to frame these rules under the Citizenship (Amendment) Act, 2019 (CAA).
This was stated by the Minister of State for Home Affairs, Shri Nityanand Rai in a written reply to question in the Lok Sabha today.