ঙাকশেল মন্ত্রালয়
রক্ষা মন্ত্রী শ্রী রাজনাথ সিংহনা রসিয়াদা সেপ্তেন্বর ৩দগী ৫ ফাওবা ওফিসিএল ওইনা চৎকদৌরি
01 SEP 2020 9:17PM by PIB Imphal
রক্ষা মন্ত্রী শ্রী রাজনাথ সিংহনা ২০২০গী সেপ্তেন্বর ৩দগী ৫ ফাওবা মোস্কোদা চৎকদৌরি হায়রিবা খোঙচৎ অসি রসিয়ান ফেদেরেসন জেনেরেলগী দিফেন্স মিনিস্তরনা বার্তোন তৌরক্তুনা অপুনবা মীফম মদুদি সঙহাই কোওপরেসন ওর্গানাইজেসনগী দিফেন্স মিনিস্তর (এস.সি.ও.), কলেক্তিব সেক্যুরিতি ত্রিতি ওর্গানাইজেসন (সি.এস.তি.ও.) অমসুং কমনৱেল্ত ওফ ইন্দিপেন্দেন্ত স্তেত (সি.আই.এস.) না ৭৫শুবা অনিশুবা পৃথিবিগী লাঞ্জাও মায় পাকপগী কুমোন অসিদনি।
মহাক্কী খোঙচৎতা, রক্ষা মন্ত্রীনা দিফেন্স মিনিস্তর জেনেরেল শোইগুবু অমগা অমগা মতেং পীনবা অমসুং মরী থম্নবগী ৱারী শান্ননবা মতম লৌখি।
ইন্দিয়া অমসুং রসিয়া অৱাংবা থাক্কী মরী লৈনৈ। হৌজিক চৎকদৌরিবা খোঙচৎ অসিনা অৱাংবা রাজনিতিগী ওইবা লৈবাক অনিগী হান্নদগী লৈরক্লবা মরীনি।

Ministry of Defence
Raksha Mantri Shri Rajnath Singh on official visit to Russia from September 3-5
01 SEP 2020 9:17PM by PIB Delhi
Raksha Mantri Shri Rajnath Singh is visiting Moscow from September 3-5, 2020 at the invitation of Defence Minister of Russian Federation General Shergei Shoigu to attend the combined meeting of Defence Ministers of Shanghai Cooperation Organisation (SCO), Collective Security Treaty Organisation (CSTO) and Commonwealth of Independent States (CIS) member States in commemoration of the 75th Anniversary of victory in the World War II.
During his visit, Raksha Mantri is also scheduled to meet Defence Minister General Shoigu to discuss bilateral cooperation and issues of mutual interest.
India and Russia are privileged strategic partners. The present visit marks one of many high political level interactions, which the two countries engage in regularly.