Ministry of Earth Sciences
Weather Warning for Northwest India
26 AUG 2020 1:51PM by PIB Delhi
MET-
SUBDIVISION
26 Aug
27 Aug
28 Aug
29 Aug
30 Aug
Jammu &
Kashmir, Ladakh, Gilgit- Baltistan and
Muzaffarabad
.
Heavy to very heavy rain
with Thunderstorm/Lightning at isolated places.
Heavy rain with thunderstorm/lightning at isolated places.
NIL
NIL
NIL
Himachal Pradesh
Heavy rain with
thunderstorm/lightning at isolated places.
Heavy rain with
thunderstorm/lightning at isolated places.
Heavy rain at isolated places.
NIL
NIL
Uttarakhand
Heavy rain with thunderstorm/lightning at isolated places.
Heavy to very heavy rain
with thunderstorm/Lightning at isolated places.
Heavy to very heavy rain at isolated places.
Heavy rain at isolated places.
Heavy rain at isolated places.
Punjab
Heavy rain with
thunderstorm/lightning at isolated places.
Heavy rain with
Thunderstorm/Lightning at isolated places.
Heavy rain at isolated places.
NIL
NIL
Haryana, Chandigarh And Delhi.
Heavy rain at isolated places.
Heavy rain with
Thunderstorm/Lightning at isolated places.
Heavy rain at isolated places.
Heavy rain at isolated places.
NIL
West Uttar Pradesh
NIL
Heavy rain with
Thunderstorm/Lightning at isolated places.
Heavy rain at isolated places.
Heavy rain at isolated places.
Heavy rain at isolated places.
East Uttar Pradesh
Heavy rain with
Thunderstorm/Lightning at isolated places.
Heavy rain with
Thunderstorm/Lightning at isolated places.
Heavy to very heavy rain at isolated places.
Heavy rain at isolated places.
Heavy rain at isolated places.
West Rajasthan
NIL
NIL
NIL
Heavy rain with Thunderstorm/Lightn ing at isolated places.
Heavy rain with
Thunderstorm/Light ning at isolated places.
East Rajasthan
NIL
Thunderstorm/Lightning at isolated places.
Heavy rain at isolated places.
Heavy to very heavy rain with Thunderstorm/Lightn ing at isolated places.
Heavy to very heavy
rain with Thunderstorm/Light ning at isolated places.
WEATHER FORECAST FOR NORTHWEST INDIA Main Weather
• Rain/Thundershowers occurred at most places over Jammu & Kashmir, Ladakh, Gilgit-Baltistan and Muzaffarabad, at many places over Himachal Pradesh, Uttarakhand and west Rajasthan, at a few places over east Rajasthan and at isolated places over rest of northwest India.
• Thunderstorm occurred at isolated places over Jammu & Kashmir, Himachal Pradesh and Uttarakhand.
• Heavy rain (in mm) occurred at isolated places over Jammu and Kashmir (Kathua 92.0,) Uttarakhand (Sama 67.6, Loharkhet 67.0), Punjab (Ranjit Sagar Dam 88.2, Shahpur Kandi 68.6) and east Rajasthan ( Mount Abu-77.4)
• The highest maximum temperature recorded over Northwest India was 37.0°C at
Ganganagar (Rajasthan).
Observations during past 24 hrs ending at 0830 hrs IST of today:
• No significant change in maximum temperature during next 3-4 days over northwest India.
General Weather Forecast for next 5 days (up to 0830 hours IST of 31 August 2020):
5 Days Rainfall Forecast:
S. No.
MET-SUBDIVISION
26 Aug
27 Aug
28 Aug
29 Aug
30 Aug
1.
Jammu &Kashmir, Ladakh, Gilgit- Baltistan and Muzaffarabad
WS
WS
SCT
ISOL
ISOL
2.
Himachal Pradesh
WS
WS
FWS
SCT
SCT
3.
Uttarakhand
WS
WS
WS
FWS
FWS
4.
Punjab
FWS
FWS
FWS
SCT
SCT
5.
Haryana, Chandigarh & Delhi
FWS
WS
WS
FWS
FWS
6.
West Uttar Pradesh
SCT
FWS
FWS
FWS
FWS
7.
East Uttar Pradesh
FWS
FWS
FWS
FWS
FWS
8.
West Rajasthan
SCT
SCT
FWS
FWS
FWS
9.
East Rajasthan
SCT
FWS
FWS
WS
WS
Outlook for subsequent 2 days (from 0830 hrs IST of 31 August 2020 to 0830 hrs IST of 02 September 2020):
• Scattered to Fairly widespread precipitation likely over Northwest India except Jammu &
Kashmir and west Rajasthan where it is likely to be isolated.
COLOUR CODES
No Warning
Be Aware
Be Prepared / Updated
Kindly visit www.rsmcnewdelhi.imd.gov.in and www.mausam.imd.gov.in for updates on the system.

|
আর্থ সাইন্স মন্ত্রালয়
অৱাং-নোংচুপ ইন্দিয়াগী নোংজু-নুংশাগী পাউদম
26 AUG 2020 1:51PM by PIB Imphal
মেত-সবদবিজন
ওগস্ত ২৬
ওগস্ত ২৭
ওগস্ত ২৮
ওগস্ত ২৯
ওগস্ত ৩০
জম্মু অমসুংকাশ্মির,লদাখ,
গিলজিৎ, বালতিস্তান,
মুজাফারাবাদ
.
অকনবা নোংদগীনা য়াম্না কনবা নোং চুরবা য়াই, মফম খরদা নোংলৈ-নুংশিৎ অমদি অখাক-অরাও লৈ
কনবা নোং চুরবা য়াই, মফম খরদা নোংলৈ-নুংশিৎ অমদি অখাক-অরাও লৈ
নিল
নিল
নিল
হিমাচল প্রদেশ
কনবা নোং চুরবা য়াই, মফম খরদা নোংলৈ-নুংশিৎ অমদি অখাক-অরাও লৈ
কনবা নোং চুরবা য়াই, মফম খরদা নোংলৈ-নুংশিৎ অমদি অখাক-অরাও লৈ
নিল
নিল
উত্তরাখন্দ
কনবা নোং চুরবা য়াই, মফম খরদা নোংলৈ-নুংশিৎ অমদি অখাক-অরাও লৈ
কনবা নোং চুরবা য়াই, মফম খরদা নোংলৈ-নুংশিৎ অমদি অখাক-অরাও লৈ
কনবা নোং চুরবা য়াই
কনবা নোং চুরবা য়াই
কনবা নোং চুরবা য়াই
পঞ্জাব
কনবা নোং চুরবা য়াই, মফম খরদা নোংলৈ-নুংশিৎ অমদি অখাক-অরাও লৈ
কনবা নোং চুরবা য়াই, মফম খরদা নোংলৈ-নুংশিৎ অমদি অখাক-অরাও লৈ
কনবা নোং চুরবা য়াই
নিল
নিল
হরিয়ানা, চান্দিগর
অমসুং দিল্লী
কনবা নোং চুরবা য়াই
কনবা নোং চুরবা য়াই, মফম খরদা নোংলৈ-নুংশিৎ অমদি অখাক-অরাও লৈ
কনবা নোং চুরবা য়াই
কনবা নোং চুরবা য়াই
নিল
নোংচুপ থংবা উত্তর প্রদেশ
নিল
কনবা নোং চুরবা য়াই, মফম খরদা নোংলৈ-নুংশিৎ অমদি অখাক-অরাও লৈ
কনবা নোং চুরবা য়াই, মফম খরদা
কনবা নোং চুরবা য়াই, মফম খরদা
কনবা নোং চুরবা য়াই, মফম খরদা
নোপোক থংবা উত্তর প্রদেশ
কনবা নোং চুরবা য়াই, মফম খরদা নোংলৈ-নুংশিৎ অমদি অখাক-অরাও লৈ
কনবা নোং চুরবা য়াই, মফম খরদা নোংলৈ-নুংশিৎ অমদি অখাক-অরাও লৈ
কনবা নোং চুরবা য়াই,
কনবা নোং চুরবা য়াই, মফম খরদা
কনবা নোং চুরবা য়াই, মফম খরদা
নোংচুপ রাজস্থান
নিল
নিল
নিল
কনবা নোং চুরবা য়াই, মফম খরদা নোংলৈ-নুংশিৎ অমদি অখাক-অরাও লৈ
কনবা নোং চুরবা য়াই, মফম খরদা নোংলৈ-নুংশিৎ অমদি অখাক-অরাও লৈ
নোপোক থংবা রাজস্থান
নিল
মফম খরদা নোংলৈ-নুংশিৎ অমদি অখাক-অরাও লৈ
কনবা নোং চুরবা য়াই,
কনবা নোং চুরবা য়াই, মফম খরদা নোংলৈ-নুংশিৎ অমদি অখাক-অরাও লৈ
কনবা নোং চুরবা য়াই, মফম খরদা নোংলৈ-নুংশিৎ অমদি অখাক-অরাও লৈ
অৱাংনোংচুপকী ইন্দিয়াগী মপুংওইবা অইং অশাগী পাওদম
জম্মু অমসুংকাশ্মির,লদাখ, গিলজিৎ, বালতিস্তান, মুজাফারাবাদগী মফম অয়াম্বা নোং অমসুং/অখাক অরাও লৈ, হিমাচল প্রদেশ,উত্তরাখন্দ,নোংচুপ রাজস্থানগী মফমশিংদা নোং লৈরি।
জম্মু অমসুংকাশ্মির, হিমাচল প্রদেশ, উত্তরাখন্দদা নোংলৈ নুংশিৎ লৈ
- জম্মু অমসুংকাশ্মির (কাথুৱা ৯২.০),উত্তরাখন্দ (সামা ৬৭.৬, লোহারখেৎ ৬৭.০), পঞ্জাব (রনজিৎ সাগর দাম
- ৮৮.২, শাহপুর কান্দি ৬৮.৬) অমসুং নোংচুপ থংবা রাজস্থানদা(মাউন্ত আবু ৭৭.৪)দা নোং চুরবা য়ারি।
খ্বায়দগী শাবনা গঙ্গানগরদা (রাজস্থান) ৩৭.০০C ওইরি
আই.এস.তি.গী মতুং ইন্না ঙসি পুং ২৪ অসিগী ০৮৩০দা ফংবা পাউ
- অৱাং-নোংচুপ ইন্দিয়াদা নুমিৎ ৩-৪ অসিদা অয়িং অশা য়াম্না থোইদোক্না অহোংবা লৈতে
মপুং ওইবা নুমিৎ মঙানিগী ওইবা অইং অশাগী পাউ (২০২০গী ওগস্ত ৩১ আই.এস.তি ০৮৩০)
নুমিৎ ৫নিগী নোংজুগী পাউদম
সে:ন:
মেত-সবদবিজন
ওগস্ত ২৬
ওগস্ত ২৭
ওগস্ত ২৮
ওগস্ত ২৯
ওগস্ত ৩০
১
জম্মু অমসুংকাশ্মির,লদাখ,
গিলজিৎ, বালতিস্তান,
মুজাফারাবাদ
দবল্যু.এস.
দবল্যু.এস.
এস.সি.তি.
আই.এস.ও.এল.
আই.এস.ও.এল.
২
হিমাচল প্রদেশ
দবল্যু.এস.
দবল্যু.এস.
এফ.দবল্যু.এস.
এস.সি.তি.
এস.সি.তি.
৩
উত্তরাখন্দ
দবল্যু.এস.
দবল্যু.এস.
দবল্যু.এস.
এফ.দবল্যু.এস.
এফ.দবল্যু.এস.
৪
পঞ্জাব
এফ.দবল্যু.এস.
এফ.দবল্যু.এস.
এফ.দবল্যু.এস.
এস.সি.তি.
এস.সি.তি.
৫
হরিয়ানা, চান্দিগর
অমসুং দিল্লী
এফ.দবল্যু.এস.
এফ.দবল্যু.এস.
এফ.দবল্যু.এস.
এফ.দবল্যু.এস.
এফ.দবল্যু.এস.
৬
নোংচুপ থংবা উত্তর প্রদেশ
এস.সি.তি.
এফ.দবল্যু.এস.
এফ.দবল্যু.এস.
এফ.দবল্যু.এস.
এফ.দবল্যু.এস.
৭
নোপোক থংবা উত্তর প্রদেশ
এফ.দবল্যু.এস.
এফ.দবল্যু.এস.
এফ.দবল্যু.এস.
এফ.দবল্যু.এস.
এফ.দবল্যু.এস.
৮
নোংচুপ রাজস্থান
এস.সি.তি.
এস.সি.তি.
এফ.দবল্যু.এস.
এফ.দবল্যু.এস.
এফ.দবল্যু.এস.
৯
নোপোক থংবা রাজস্থান
এস.সি.তি.
এফ.দবল্যু.এস.
এফ.দবল্যু.এস.
দবল্যু.এস.
দবল্যু.এস.
নুমিৎ নিনিগী মিৎয়েং অমা (২০২০গী ওগস্ত ৩১, ০৮৩০দগী ২০২০গী সেপ্তেম্বর ০২গী ০৮৩০ ফাওবা)
জম্মু অমসুং কাশ্মির অমসুং রাজস্থান নত্তনা ইন্দিয়াগী মফম অয়াম্বা পাক্তক্ননা মনিল লৈগনি
মচুনা তাক্লিবসিং
ৱার্নিং লৈতে
চেকশিনগদবা
শেম-শাদুনা লৈনবা/পাউ তোইনা লৌগদবা
চানবিদুনা সিস্তেম অপদেত তৌনবা www.rsmcnewdelhi.imd.gov.in অমসুং www.mausam.imd.gov.in দা চংবিয়ু।