Ministry of Micro,Small & Medium Enterprises
Shri Nitin Gadkari denies reports quoting him to have said that MSP may be reduced
Minister dubs such reports malicious and false
Shri Gadkari stands for looking at ways to increase farmers income by finding alternative usage of their crops yielding them better returns
13 JUN 2020 5:05PM by PIB Delhi
Union Minister of Road Transport & Highways and MSME Shri Nitin Gadkari has vehemently denied the reports in a section of media which have falsely quoted him as having said that MSP is likely to be reduced. He dubbed such reports not only as false but also malicious. Making a statement on the issue, Shri Gadkari has said that he always stood and advocated looking for various ways & means to increase farmers’ income including through alternative usage of their crops like paddy/rice, wheat, sugarcane. The Minister went on to assert that he himself was present when increase in MSP was announced hence there was no question of him standing for MSP reduction.
He expressed that providing better income to farmers was always the priority of the Government of India and it is in the same spirit that MSP has been raised. He further emphasised the need for exploring changes in crop pattern to provide better prices to farmers, for example growing edible oil seeds holds bright prospects since India spends about Rs 90000 crore on its import. Similarly, production of ethanol from rice/paddy/wheat/ corns will also not only give them better returns but also help save on import bill. Besides, these Biofuels are also more environment friendly, Shri Gadkari underlined.

মাইক্রো, স্মোল অমসুং মেদিয়ম ইন্তর্প্রাইজেস মন্ত্রালয়
শ্রী নিতিন গদকরিনা মহাক্না এম.এস.পি. হন্থরকপা য়াই হায়খি হায়বা পাউদমদু অরানবনি হায়খ্রে
মন্ত্রীনা অসিগুম্বা পাউ অসি অকায়বা অমসুং অরানবনি হায়খ্রে
শ্রী গদকরিনা লৌউবশিংনা তোঙানবা পোত্থোক পুথোক্তুনা অহেনবা শেন্থোক হেনগৎহন্নবা লম্বী থিরি
13 JUN 2020 5:05PM by PIB Imphal
কেন্দ্রগী রোদ ত্রান্সপোর্ত অমসুং হাইৱেজ অমসুং এম.এস.এম.ই. মন্ত্রী শ্রী নিতিন গদকরিনা মীদিয়াগী সেক্সন খরদা মহাক্না এম.এস.পি. হন্থরকপা য়াই হায়খি হায়বদু অরানবনি অমসুং য়ুম্ফম য়াওদবনি হায়খ্রে। মহাক্না অসিগুম্বা পাউ অসি অকায়বা অমসুং অরানবনি হায়খ্রেহীরম অসিগী মতাংদা ৱারোল অমা পীরদুনা শ্রী গদকরিনা মতম চুপ্পদা লৌউবশিংনা চেং/ফৌ, গেহু অমসুং চু-পাম্বীনচিংবা পোত্থোকশিং অসিগী অতোপ্পা শিজিন্নফম থীদুনা মখোয়গী শেন্থোক হেনগৎহন্নবা হোৎনদুনা লাক্লি হায়খি। এম.এস.পি. লাউথোকখিবা মতমদা মহাক মশামকসু য়াওখি মরম অদুনা মহাক্না এম.এস.পি. হন্থরকপগী মতাংদা ৱা ঙাংফম থোক্তে হায়না মন্ত্রীনা হায়খি।
লৌউবশিংদা অফবা শেন্থোক ফংহনবা ঙমহনবা অসি ভারত সরকারগী মতম পুম্বগী ওইনা মরু ওইবা ৱাফম ওইদুনা লাক্লি অমসুং মসিগী চপ মান্নবা ৱাখল্লোন অসিদা এম.এস.পি.সু হেনগৎখিবনি হায়খি। ভারতনা চানবা থাউ অসি মপান্দগী পুশিন্নবা হোৎনবদা লুপা কোতি ৯০০০০ রোম চাদিং তৌই, মরম অদুনা তোঙানবা পোৎ থাবগী মওং অমা ওইনা লৌউবশিংনা অসিগুম্বা থাউগী মরু থাদুনা শেন্থোক হেন্না ফংনবা হোৎনবগী মতাংদসু অকনবা ৱাফম থমখি। মসিগা মান্ননা চেং/ফৌ/গেহু অমসুং চুজাক্তগী ইথানোল শুংবনা শেন্থোক হেন্না ফংবতা নত্তনা মপান্দগী লৈবদসু হন্থদুনা শেল তুংশিনবা ঙমগনি হায়খি। মসিগী মথক্তা বাইওফ্যুএল অসিনা অকোয়বগা হেন্না চান্নবসু ওই হায়না শ্রী গদকরিনা হায়খি।