প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীক সাক্ষাৎ কেনটাকিৰ গৱৰ্ণৰ শ্ৰীযুত মেট বেভিনৰ
17 JAN 2019 11:15PM by PIB Guwahati
কেনটাকিৰ গৱৰ্ণৰ শ্ৰীযুত মেট বেভিনে আজি গান্ধীনগৰত প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীক সাক্ষাৎ কৰে৷
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে উল্লেখ কৰে যে ভাৰত আৰু মাৰ্কিন যুক্তৰাষ্ট্ৰৰ মাজত ব্যৱসায় আৰু বিনিয়োগকে ধৰি কেতবোৰ দিশত সম্পৰ্কৰ উন্নতি হোৱাৰ লগতে দুয়োখন দেশৰ মাজত কৌশলগত সহযোগিতাও শক্তিশালী হৈছে৷ তেওঁ ভাৰতৰ নিৰ্মাণ খণ্ডত বৃহত্তৰ আমেৰিকাৰ বিনিয়োগক আদৰণি জনায়আৰু মাৰ্কিন যুক্তৰাষ্ট্ৰ কোম্পানীসমূহক মেক-ইন-ইণ্ডিয়াৰ সূযোগ গ্ৰহণ কৰিবলৈ আহ্বান জনায়৷
গৱৰ্ণৰগৰাকীয়ে প্ৰধানমন্ত্ৰীক কেনটাকি আৰু ভাৰতৰ মাজত বাণিজ্য আৰু বিনিয়োগ বৃদ্ধি হোৱাৰ সন্দৰ্ভত চমূকৈ অৱগত কৰে৷ তেওঁ কেনটকাৰি প্ৰদেশকে ধৰি আমেৰিকা যুক্তৰাষ্ট্ৰত ভাৰতীয় বৃত্তিধাৰী লোকসকলৰ অৱদানৰ আদৰণি জনায়৷

Prime Minister's Office
Mr. Matt Bevin, Governor of Kentucky calls on the PM
17 JAN 2019 11:15PM by PIB Delhi
Mr. Matt Bevin, Governor of Kentucky called on Prime Minister Shri Narendra Modi in Gandhinagar today.
The Prime Minister noted the growing convergence between India and US, including in the areas of business and investment, and the strengthening of the strategic partnership between India and the US. He welcomed greater US investment in the manufacturing sector in India, and invited US companies to explore opportunities for Make-in-India.
The Governor briefed the Prime Minister on the increasing trade and investment between Kentucky and India. He welcomed the contribution of Indian professionals in the US, including in the State of Kentucky.