প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
গুজৰাটত সংঘটিত এক দুৰ্ঘটনাত মৃত্যু হোৱা লোকসকলৰ প্ৰতি প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শোক
06 MAR 2018 2:18PM by PIB Guwahati
গুজৰাটত সংঘটিত এক দুৰ্ঘটনাত মৃত্যু হোৱা লোকসকলৰ প্ৰতি শোক প্ৰকাশ কৰিছে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে।
এক শোকবাৰ্তাত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়, গুজৰাটৰ ৰাংঘোলাৰ সমীপত সংঘটিত এক দুৰ্ঘটনাত প্ৰাণহানি হোৱা সকলো লোকৰ প্ৰতি মই শোক প্ৰকাশ কৰিছো। এই দুৰ্ঘটনা অতি দুৰ্ভাগ্যজনক আৰু উদ্বেগপূৰ্ণদুৰ্ঘটনাত যিসকল আহত হৈছে তেওঁলোকৰ আশু আৰোগ্য কামনা কৰিছো।

Prime Minister's Office
PM extends his condolences on loss of lives in an accident in Gujarat
06 MAR 2018 2:18PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi has expressed his grief and extended his condolences on loss of lives due to an accident in Gujarat.
PM said, "My condolences to all those who lost their loved ones due to an accident near Ranghola in Gujarat. The accident was extremely unfortunate and anguishing. May those who have been injured recover at the earliest."