Ministry of Education
NCERT Extended the Last Date of Application for CEE 2024
01 JUN 2024 12:37PM by PIB Bhubaneshwar
NCERT, an autonomous wing of Ministry of Education, Government of India announces admission for various programme i.e. B.A. B.Ed., B.Sc. B.Ed., M.Sc. Ed., B.Ed., M.Ed. etc. in Regional Institute of Education of Bhubaneswar, Bhopal, Mysuru, Ajmer, and Shillong. Regional Institute of Education as nodal centre is conducting the CEE 2024. Last date of application is 04th June 2024. The Common Entrance Examination will held on 16th June 2024. Interested candidates can log into www.cee.ncert.gov.in and contact help line Number 8280337189/8280337190 for more details.

ମାନବ ସମ୍ବଳ ବିକାଶ ମନ୍ତ୍ରଣାଳୟ
ଆଞ୍ଚଳିକ ଶିକ୍ଷା ପ୍ରତିଷ୍ଠାନରେ ନାମଲେଖା ପାଇଁ ଆବେଦନ ଶେଷ ତାରିଖ ୦୪.୦୬.୨୦୨୪
01 JUN 2024 12:37PM by PIB Bhubaneshwar
ଭାରତ ସରକାରଙ୍କ ଶିକ୍ଷା ମନ୍ତ୍ରଣାଳୟ ଅନ୍ତର୍ଗତ ଏନ.ସି.ଇ.ଆର.ଟି ର ଆଞ୍ଚଳିକ ଶିକ୍ଷା ପ୍ରତିଷ୍ଠାନ ଭୁବନେଶ୍ୱର, ଭୋପାଳ, ଆଜମେର, ମଇଶୁର ଓ ଶିଲଂରେ ୨୦୨୪-୨୦୨୫ ଶିକ୍ଷାବର୍ଷ ପାଇଁ ବି.ଏବି.ଇଡି, ବି.ଏସସି. ବି.ଇଡି,ବି.ଇଡି,ଏମ.ଇଡି,ଏମ.ଏସସି.ଇଡି, ଆଦି ଶିକ୍ଷା ଭିତ୍ତିକ ଅଧ୍ୟୟନରେ ନାମଲେଖା ପାଇଁ ଆବେଦନ ଆହ୍ୱାନ କରାଯାଉଛି I ଏହି ଆବେଦନ ଆଧାରରେ CEE ପରୀକ୍ଷା ଆସନ୍ତା ମାସ ୧୬ ତାରିଖରେ ଅନୁଷ୍ଠିତ ହେବ I ଆବେଦନର ଶେଷତାରିଖ ୦୪.୦୬.୨୦୨୪ I ଚଳିତବର୍ଷ CEE ୨୦୨୪ ସ୍ଥାନୀୟ ଆଞ୍ଚଳିକ ଶିକ୍ଷା ପ୍ରତିଷ୍ଠାନ, ଭୁବନେଶ୍ୱର ପରୀକ୍ଷା ପରିଚାଳନା କରୁଅଛି I ଅଧିକ ଜାଣିବା ପାଇଁ ଆଗ୍ରହୀ ଛାତ୍ରଛାତ୍ରୀଗଣ www.cee.ncert.gov.in ରେ ଲଗଇନ କରିବା ସହ ହେଲ୍ପଲାଇନ ନମ୍ବର 8280337189/8280337190 ରେ ଯୋଗାଯୋଗ କରିପାରିବେ I