Ministry of Development of North-East Region
More than 560 projects across North Eastern Region geo-tagged through project monitoring system developed by MDoNER and NESAC.
09 FEB 2023 5:25PM by PIB Delhi
Ministry of Development of North Eastern Region (MDoNER), in collaboration with North Eastern Space Application Centre (NESAC), Department of Space, Government of India, has developed a project monitoring system through which the physical progress of the projects supported by MoDoNER is monitored.
Till November 2022, out of 588 identified projects, 562 projects, at 1664 different locations across North Eastern Region (NER), have been geo-tagged through this system.
This information was given by Minister of DoNER, Shri G. Kishan Reddy in a written reply in Rajya Sabha today.

অৱাং নোংপোক লমদমগী চাউখৎ-থৌরাং মন্ত্রালয়
দোনর মিনিস্ত্রি অমসুং নেসাকনা পুথোকপা প্রোজেক মোনিতরিং সিস্তেমগী মখাদা অৱাং-নোংপোক শীনবা থুংনা প্রোজেক ৫৬০ হেন্না জিও-তেগ তৌরে
09 FEB 2023 5:25PM by PIB Imphal
দোনর মিনিস্ত্রিনা ভারত সরকারগী স্পেস দিপার্তমেন্তগী নোর্থ ইস্তর্ন স্পেস এপ্লিকেসন সেন্তর(নেসাক)কা খুৎশম্নদুনা প্রোজেক য়েংশিন্নবা সিস্তেম অমা শেমগৎতুনা দোনর মিনিস্ত্রিনা পায়খৎলিবা প্রোজেকশিংগী ফিবম য়েংশিল্লে।
নবেম্বর ২০২২ ফাওবদা, প্রোজেক ৫৮৮গী মনুংদা, অৱাং-নোংপোক্কী তোঙান-তোঙানবা মফম ১৬৬৪তা, সিস্তেম অসিগী মখাদা প্রোজেক ৫৬২ জিও-তেগ তৌরে।
ৱাফম অসি ঙসি রাজ্য সভাদা অইবা ওইনা পীবা পাউখুম অমদা দোনরগী মিনিস্তর শ্রী জি.কিসন রেদ্দিনা ফোঙদোকখিবনি।