Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
03 MAY 2022 9:23AM by PIB Delhi
189.41 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 19,137
Active cases stand at 0.04%
Recovery Rate currently at 98.74%
2,911 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to
4,25,41,887
2,568 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (0.61%)
Weekly Positivity Rate (0.71%)
83.86 cr Total Tests conducted so far; 4,19,552 tests conducted in the last 24 hours

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯গী অপদেৎ
03 MAY 2022 9:23AM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা চত্থরিবা তিকা থাবগী খোঙজংগী মখাদা তিকা দোজ করোর ১৮৯.৪১ কাপথোকখ্রে‍
হৌজিক ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ১৯,১৩৭ ওইরি
এক্তিব কেস ০.০৪% ওইরি
ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৭৪% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ২,৯১১ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা মশিং ৪,২৫,৪১,৮৮৭ য়ৌরে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২,৫৬৮ থেংনখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.৬১%)
চয়োলগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.৭১%)
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত মশিং করোর ৮৩.৮৬ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত মশিং ৪,১৯,৫৫২ তৌখি