Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
30 APR 2022 9:13AM by PIB Delhi
188.89 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 18,684
Active cases stand at 0.04%
Recovery Rate currently at 98.74%
2,755 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to
4,25,33,377
3,688 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (0.74%)
Weekly Positivity Rate (0.66%)
83.74 cr Total Tests conducted so far; 4,96,640 tests conducted in the last 24 hours

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯গী অপদেৎ
30 APR 2022 9:13AM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা চত্থরিবা তিকা থাবগী খোঙজংগী মখাদা তিকা দোজ করোর ১৮৮.৮৯কাপথোকখ্রে‍
হৌজিক ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ১৮,৬৮৪ ওইরি
এক্তিব কেস ০.০৪% ওইরি
ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৭৪% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ২,৭৫৫ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা মশিং ৪,২৫,৩৩,৩৭৭ য়ৌরে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৩,৬৮৮থেংনখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.৭৪%)
চয়োলগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.৬৬%)
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত মশিং করোর ৮৩.৭৪ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত মশিং ৪,৯৬,৬৪০ তৌখি