Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 Vaccination Update - Day 328
India’s cumulative vaccination coverage crosses 131 crore landmark milestone
More than 67 lakh Vaccine doses administered today till 7 pm
09 DEC 2021 7:58PM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has crossed 131 Crore landmark milestone (131,09,90,768) today. More than 67 lakh (67,11,113) Vaccine Doses have been administered till 7 pm today. The daily vaccination tally is expected to increase with the compilation of the final reports for the day by late tonight.
The cumulative coverage of vaccine doses, segregated based on population priority groups, is as follows:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
10385295
2nd Dose
9578757
FLWs
1st Dose
18382425
2nd Dose
16654204
Age Group 18-44 years
1st Dose
474236912
2nd Dose
260176498
Age Group 45-59 years
1st Dose
188536173
2nd Dose
130635998
Over 60 years
1st Dose
117934532
2nd Dose
84469974
Cumulative 1st dose administered
809475337
Cumulative 2nd dose administered
501515431
Total
1310990768
Today’s achievement in the vaccination exercise, segregated by population priority groups, is as follows:
Date: 9thDecember, 2021 (328thDay)
HCWs
1st Dose
131
2nd Dose
6340
FLWs
1st Dose
182
2nd Dose
12862
Age Group 18-44 years
1st Dose
1351738
2nd Dose
3388757
Age Group 45-59 years
1st Dose
320242
2nd Dose
941439
Over 60 years
1st Dose
187740
2nd Dose
501682
1st Dose Administered in Total
1860033
2nd Dose Administered in Total
4851080
Total
6711113
The vaccination exercise as a tool to protect the most vulnerable population groups in the country from COVID-19 continues to be regularly reviewed and monitored at the highest level.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অপদেৎ - ৩২৮শুবা নুমিৎ
ভারতকী অপুনবা ভেক্সিনেসন কবরেজ কোতি ১৩১গী লেন্দমার্ক মাইলস্তোন লানখ্রে
ঙসি নুমিদাং পুং ৭ ফাওবগী মনুংদা ভেক্সিন দোজ লাখ ৬৭ হেন্না কাপথোকখ্রে
09 DEC 2021 7:58PM by PIB Imphal
ভারতনা ঙসি কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ কোতি ১৩১ (১৩১,০৯,৯০,৭৬৮)গী লেন্দমার্ক মাইলস্তোন লানখ্রে। ঙসি নুমিদাংগী পুং ৭ ফাওবদা,ভেক্সিন দোজ লাখ ৬৭ (৬৭,১১,১১৩) হেন্না কাপখ্রে৷ নুমিদাং অথেংবদা নুমিৎ অদুগী ফাইনেল ওইবা রিপোর্তশিং পীশিল্লকপদা নোংমগী ভেক্সিনেসন তেল্লী অসি হেনগৎলক্লবা য়াই হায়না পানরি৷
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা বেজ তৌদুনা কাপখিবা ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কোভরেজ অদু মখাদা লৈরে:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কোভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৩৮৫২৯৫
অনিশুবা দোজ
৯৫৭৮৭৫৭
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮৩৮২৪২৫
অনিশুবা দোজ
১৬৬৫৪২০৪
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৪৭৪২৩৬৯১২
অনিশুবা দোজ
২৬০১৭৬৪৯৮
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৮৮৫৩৬১৭৩
অনিশুবা দোজ
১৩০৬৩৫৯৯৮
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১১৭৯৩৪৫৩২
অনিশুবা দোজ
৮৪৪৬৯৯৭৪
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৮০৯৪৭৫৩৩৭
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৫০১৫১৫৪৩১
অপুনবা
১৩১০৯৯০৭৬৮
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা কাপখিবা ঙসিগী ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইসতা ফংলিবা এচিবমেন্দ অদু মখাদা লৈরে:
তাং: ২০২১গী দিসেম্বর ৯ (৩২৮শুবা নুমিৎ)
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৩১
অনিশুবা দোজ
৬৩৪০
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮২
অনিশুবা দোজ
১২৮৬২
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৩৫১৭৩৮
অনিশুবা দোজ
৩৩৮৮৭৫৭
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৩২০২৪২
অনিশুবা দোজ
৯৪১৪৩৯
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৮৭৭৪০
অনিশুবা দোজ
৫০১৬৮২
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
১৮৬০০৩৩
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৪৮৫১০৮০
অপুনবা
৬৭১১১১৩
লৈবাক অসিদা লৈরিবা খ্বাইদগী ফিভম শোক্নিংঙাই ওইরিবা মীওই কাংলুপশিংবু কোবিদ-১৯দগী ঙাকথোক্নবগী খুৎলাই অমা ওইনা শিজিন্নরিবা ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইস অসি অৱাংবা থাক্তা চাং নাইনা লেপ্পা-লৈতনা য়েংশিল্লি৷