Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 Vaccination Update - Day 285
India’s cumulative vaccination coverage crosses 103.99 crore
More than 44 lakh Vaccine doses administered today till 7 pm
27 OCT 2021 10:30PM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has crossed 103.99 Crore (1,03,99,28,634) today. More than 44 lakh (44,21,004) Vaccine Doses have been administered till 7 pm today. The daily vaccination tally is expected to increase with the compilation of the final reports for the day by late tonight.
The cumulative coverage of vaccine doses, segregated based on population priority groups, is as follows:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
10378554
2nd Dose
9180809
FLWs
1st Dose
18370355
2nd Dose
15820708
Age Group 18-44 years
1st Dose
412414750
2nd Dose
133228926
Age Group 45-59 years
1st Dose
173258973
2nd Dose
93426679
Over 60 years
1st Dose
108802988
2nd Dose
65045892
Cumulative 1st dose administered
723225620
Cumulative 2nd dose administered
316703014
Total
1039928634
Today’s achievement in the vaccination exercise, segregated by population priority groups, is as follows:
Date: 27th October, 2021 (285th Day)
HCWs
1st Dose
93
2nd Dose
8725
FLWs
1st Dose
214
2nd Dose
27249
Age Group 18-44 years
1st Dose
1153443
2nd Dose
1900969
Age Group 45-59 years
1st Dose
273751
2nd Dose
599864
Over 60 years
1st Dose
162663
2nd Dose
294033
1st Dose Administered in Total
1590164
2nd Dose Administered in Total
2230840
Total
4421004
The vaccination exercise as a tool to protect the most vulnerable population groups in the country from COVID-19 continues to be regularly reviewed and monitored at the highest level.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অপদেৎ - ২৮৫শুবা নুমিৎ
ভারতকী অপুনবা ভেক্সিনেসন কবরেজ কোতি ১০৩.৯৯ লানখ্রে
ঙসি নুমিদাং পুং ৭ ফাওবগী মনুংদা ভেক্সিন দোজ লাখ ৪৪ হেন্না কাপথোকখ্রে
27 OCT 2021 10:30PM by PIB Imphal
মশক থোক্না মায় পাকপা অমদা, ভারতনা ঙসি কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ কোতি ১০৩.৯৯ (১,০৩,৯৯,২৮,৬৩৪) লানখ্রে। ঙসি নুমিদাংগী পুং ৭ ফাওবদা,ভেক্সিন দোজ লাখ ৪৪ (৪৪,২১,০০৪) হেন্না কাপখ্রে৷ নুমিদাং অথেংবদা নুমিৎ অদুগী ফাইনেল ওইবা রিপোর্তশিং পীশিল্লকপদা নোংমগী ভেক্সিনেসন তেল্লী অসি হেনগৎলক্লবা য়াই হায়না পানরি৷
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা বেজ তৌদুনা কাপখিবা ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কোভরেজ অদু মখাদা লৈরে:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কোভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৩৭৮৫৫৪
অনিশুবা দোজ
৯১৮০৮০৯
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮৩৭০৩৫৫
অনিশুবা দোজ
১৫৮২০৭০৮
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৪১২৪১৪৭৫০
অনিশুবা দোজ
১৩৩২২৮৯২৬
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৭৩২৫৮৯৭৩
অনিশুবা দোজ
৯৩৪২৬৬৭৯
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১০৮৮০২৯৮৮
অনিশুবা দোজ
৬৫০৪৫৮৯২
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৭২৩২২৫৬২০
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৩১৬৭০৩০১৪
অপুনবা
১০৩৯৯২৮৬৩৪
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা কাপখিবা ঙসিগী ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইসতা ফংলিবা এচিবমেন্দ অদু মখাদা লৈরে:
তাং: ২০২১গী ওক্তোবর ২৭ (২৮৫শুবা নুমিৎ)
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
৯৩
অনিশুবা দোজ
৮৭২৫
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
২১৪
অনিশুবা দোজ
২৭২৪৯
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১১৫৩৪৪৩
অনিশুবা দোজ
১৯০০৯৬৯
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
২৭৩৭৫১
অনিশুবা দোজ
৫৯৯৮৬৪
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৬২৬৬৩
অনিশুবা দোজ
২৯৪০৩৩
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
১৫৯০১৬৪
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
২২৩০৮৪০
অপুনবা
৪৪২১০০৪
লৈবাক অসিদা লৈরিবা খ্বাইদগী ফিভম শোক্নিংঙাই ওইরিবা মীওই কাংলুপশিংবু কোবিদ-১৯দগী ঙাকথোক্নবগী খুৎলাই অমা ওইনা শিজিন্নরিবা ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইস অসি অৱাংবা থাক্তা চাং নাইনা লেপ্পা-লৈতনা য়েংশিল্লি৷