Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 Vaccination Update - Day 276
India’s cumulative vaccination coverage crosses98 crore landmark milestone
More than 79 lakh Vaccine doses administered today till 7 pm
18 OCT 2021 7:57PM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has crossed 98 Crore landmark milestone (98,60,00,264) today. More than 79 lakh (79,74,435) Vaccine Doses have been administered till 7 pm today. The daily vaccination tally is expected to increase with the compilation of the final reports for the day by late tonight.
The cumulative coverage of vaccine doses, segregated based on population priority groups, is as follows:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,03,75,973
2nd Dose
90,89,927
FLWs
1st Dose
1,83,62,390
2nd Dose
1,55,57,490
Age Group 18-44 years
1st Dose
39,55,79,142
2nd Dose
11,38,25,359
Age Group 45-59 years
1st Dose
16,83,81,389
2nd Dose
8,70,47,204
Over 60 years
1st Dose
10,60,53,335
2nd Dose
6,17,28,055
Cumulative 1st dose administered
69,87,52,229
Cumulative 2nd dose administered
28,72,48,035
Total
98,60,00,264
Today’s achievement in the vaccination exercise, segregated by population priority groups, is as follows:
Date: 18thOctober, 2021 (276thDay)
HCWs
1st Dose
109
2nd Dose
11,867
FLWs
1st Dose
441
2nd Dose
36,670
Age Group 18-44 years
1st Dose
23,97,840
2nd Dose
30,62,757
Age Group 45-59 years
1st Dose
6,15,357
2nd Dose
10,08,742
Over 60 years
1st Dose
3,12,756
2nd Dose
5,27,896
1st Dose Administered in Total
33,26,503
2nd Dose Administered in Total
46,47,932
Total
79,74,435
The vaccination exercise as a tool to protect the most vulnerable population groups in the country from COVID-19 continues to be regularly reviewed and monitored at the highest level.

|
হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অপদেৎ - ২৭৬শুবা নুমিৎ
ভারতকী তীকা থাবগী অপুনবা দোজ মশিংনা করোর ৯৮কী খুভম হেনখ্রে ঙসিগী ওইনা নুমিদাংগী পুং ৭ ফাওবদা ভেক্সিন দোজ লাখ ৭৯ হেন্না কাপখি
18 OCT 2021 7:57PM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯গী তীকা থাবগী অপুনবা দোজ মশিংনা ঙসি করোর ৯৮কী (৯৮,৬০,০০,২৬৪) খুভম হেনখ্রে। ঙসিগী ওইনা নুমিদাংগী পুং ৭ ফাওবদা ভেক্সিন দোজ লাখ ৭৯ (৭৯,৭৪,৪৩৫) হেন্না কাপখি। ঙসি নুমিদাংগী অথেংবা ফাওবদা অরোইবা রিপোর্ত্তা শেম্বদা ঙসি নোংমগী অপুনবা ভেক্সিন কাপখিবা দোজ মশিং হেনগৎলকখিগনি হায়বগী থাজবসু লৈরি।
অপুনবা মীওই মশিংগী প্রাইওরিতী গ্রুপ্তা য়ুম্ফম ওইদুনা খায়দোকপগী মতুং ইন্না ভেক্সিন দোজ কাপখিবগী মরোল মখাদা পীরিঃ
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কাপখিবশিং
ঐচ.সি.দবল্যু.
১বা দোজ
১,০৩,৭৫,৯৭৩
২শুবা দোজ
৯০,৮৯,৯২৭
এফ.এল.দবল্যু.
১বা দোজ
১,৮৩,৬২,৩৯০
২শুবা দোজ
১,৫৫,৫৭,৪৯০
চহি ১৮-৪৪গী কাংলুপ
১বা দোজ
৩৯,৫৫,৭৯,১৪২
২শুবা দোজ
১১,৩৮,২৫,৩৫৯
চহি ৪৫-৫৯গী কাংলুপ
১বা দোজ
১৬,৮৩,৮১,৩৮৯
২শুবা দোজ
৮,৭০,৪৭,২০৪
চহি ৬০গী মথকশিং
১বা দোজ
১০,৬০,৫৩,৩৩৫
২শুবা দোজ
৬,১৭,২৮,০৫৫
১বা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৬৯,৮৭,৫২,২২৯
২শুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
২৮,৭২,৪৮,০৩৫
অপুনবা
৯৮,৬০,০০,২৬৪
মীওই মসিংগী প্রাইওরিতী গ্রুপশিংগী মতুং ইন্না ঙসিগী নুমিত্তা ভেক্সিন দোজ কাপখিবশিং:
তারিখ: ওক্তোবর ১৮, ২০২১ (২৭৬শুবা নুমিৎ)
ঐচ.সি.দবল্যু.
১বা দোজ
১০৯
২শুবা দোজ
১১,৮৬৭
এফ.এল.দবল্যু.
১বা দোজ
৪৪১
২শুবা দোজ
৩৬,৬৭০
চহি ১৮-৪৪গী কাংলুপ
১বা দোজ
২৩,৯৭,৮৪০
২শুবা দোজ
৩০,৬২,৭৫৭
চহি ৪৫-৫৯গী কাংলুপ
১বা দোজ
৬,১৫,৩৫৭
২শুবা দোজ
১০,০৮,৭৪২
চহি ৬০গী মথকশিং
১বা দোজ
৩,১২,৭৫৬
২শুবা দোজ
৫,২৭,৮৯৬
১বা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৩৩,২৬,৫০৩
২শুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৪৬,৪৭,৯৩২
অপুনবা
৭৯,৭৪,৪৩৫
লৈবাক্কী কোবিদ-১৯না হেন্না শোকহনবা য়াবা মীওইশিংবু ঙাকথোক্নবা খুৎলায় ওইবা ভেক্সিন কাপ্পগী খোঙজং অসি খ্বাইদগী অৱাংবা থাক্তগী চাং নাইনা য়েংশিন্দুনা মখা তানা চত্থরি।