Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 Vaccination Update - Day 232
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage crosses 68 Cr landmark milestone
More than 62.25 lakh Vaccine Doses administered today till 7 pm
04 SEP 2021 8:07PM by PIB Delhi
In a landmark milestone, India’s COVID-19 vaccination coverage has crossed 68 Crore landmark milestone(68, 37, 29,058) today. More than 62.25 lakh (62, 25,922) Vaccine Doses have been administered today.
This is as per the 7 pm provisional report. The daily vaccination tally is expected to increase with the compilation of the final reports for the day by late tonight.
The cumulative coverage of vaccine doses, segregated based on population priority groups, is as follows:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,03,60,663
2nd Dose
84,70,041
FLWs
1st Dose
1,83,29,265
2nd Dose
1,35,36,708
Age Group 18-44 years
1st Dose
26,99,02,315
2nd Dose
3,35,98,191
Age Group 45-59 years
1st Dose
13,59,17,057
2nd Dose
5,76,86,881
Over 60 years
1st Dose
8,93,02,968
2nd Dose
4,66,24,969
Cumulative 1st dose administered
52,38,12,268
Cumulative 2nd dose administered
15,99,16,790
Total
68, 37, 29,058
Today’s achievement in the vaccination exercise, segregated by population priority groups, is as follows:
Date: 4thSeptember, 2021 (232ndDay)
HCWs
1st Dose
408
2nd Dose
19,157
FLWs
1st Dose
625
2nd Dose
77,784
Age Group 18-44 years
1st Dose
27,41,949
2nd Dose
14,71,177
Age Group 45-59 years
1st Dose
6,57,376
2nd Dose
6,24,095
Over 60 years
1st Dose
3,17,748
2nd Dose
3,15,603
1st Dose Administered in Total
37,18,106
2nd Dose Administered in Total
25,07,816
Total
62,25,922
The vaccination exercise as a tool to protect the most vulnerable population groups in the country from COVID-19 continues to be regularly reviewed and monitored at the highest level.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অপদেৎ - ২৩২শুবা নুমিৎ
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কোভরেজ কোতি ৬৮গী লেন্দমার্ক মাইলস্তোন লানবা ঙমখ্রে
ঙসিগী, নুমিদাংগী পুং ৭ ফাওবদা ভেক্সিন দোজ লাখ ৬২.২৫ হেন্না কাপখ্রে
04 SEP 2021 8:07PM by PIB Imphal
লেন্দমার্ক মাইলস্তোন অমদা, ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কোভরেজ কোতি ৬৮গী লেন্দমার্ক মাইলস্তোন(৬৮,৩৭,২৯,০৫৮)ঙসি লানবা ঙমখ্রে৷ ঙসি ভেক্সিন দোজ লাখ ৬২.২৫ হেন্না(৬২,২৫,৯২২) কাপখ্রে৷
মশিং অসি নুমিদাং পুং ৭তা ফংখিবা প্রোভজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্ননি৷ নুমিদাং অথেংবদা নুমিৎ অদুগী ফাইনেল ওইবা রিপোর্তশিং পীশিল্লকপদা নোংমগী ভেক্সিনেসন তেল্লী অসি হেনগৎলক্লবা য়াই হায়না পানরি৷
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা বেজ তৌদুনা কাপখিবা ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কোভরেজ অদু মখাদা লৈরে:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কোভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৩,৬০,৬৬৩
অনিশুবা দোজ
৮৪,৭০,০৪১
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৩,২৯,২৬৫
অনিশুবা দোজ
১,৩৫,৩৬,৭০৮
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
২৬,৯৯,০২,৩১৫
অনিশুবা দোজ
৩,৩৫,৯৮,১৯১
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৩,৫৯,১৭,০৫৭
অনিশুবা দোজ
৫,৭৬,৮৬,৮৮১
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৮,৯৩,০২,৯৬৮
অনিশুবা দোজ
৪,৬৬,২৪,৯৬৯
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৫২,৩৮,১২,২৬৮
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
১৫,৯৯,১৬,৭৯০
অপুনবা
৬৮,৩৭,২৯,০৫৮
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা কাপখিবা ঙসিগী ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইসতা ফংলিবা এচিবমেন্দ অদু মখাদা লৈরে:
তাং: ২০২১, সেপ্তেম্বর ৪ (২৩২শুবা নুমিৎ)
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
৪০৮
অনিশুবা দোজ
১৯,১৫৭
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
৬২৫
অনিশুবা দোজ
৭৭,৭৮৪
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
২৭,৪১,৯৪৯
অনিশুবা দোজ
১৪,৭১,১৭৭
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৬,৫৭,৩৭৬
অনিশুবা দোজ
৬,২৪,০৯৫
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৩,১৭,৭৪৮
অনিশুবা দোজ
৩,১৫,৬০৩
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৩৭,১৮,১০৬
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
২৫,০৭,৮১৬
অপুনবা
৬২,২৫,৯২২
লৈবাক অসিদা লৈরিবা খ্বাইদগী ফিভম শোক্নিংঙাই ওইরিবা মীওই কাংলুপশিংবু কোবিদ-১৯দগী ঙাকথোক্নবগী খুৎলাই অমা ওইনা শিজিন্নরিবা ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইস অসি অৱাংবা থাক্তা চাং নাইনা লেপ্পা-লৈতনা য়েংশিল্লি৷