Prime Minister's Office
PM expresses grief on demise of veteran poet Kedarnath Singh
20 MAR 2018 11:10AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi has expressed grief on the demise of veteran hindi poet Kedarnath Singh.
PM said, " Deeply sad on demise of great poet- writer Kedarnath Singh. He gave space to emotions of public life in his poetry. He will always be an inspiration for literature world and general people."
Kedarnath Singh was also awarded with Jnanpith Award in 2013. He was known for his literary works including "Abhi Bilkul Abhi", "Jameen Pak Rahi Hai"and "Akaal mein Saaras".

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
জ্যেষ্ঠ কবি কেদাৰনাথ সিঙৰ বিয়োগত প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শোক প্ৰকাশ
20 MAR 2018 11:10AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে জ্যেষ্ঠ কবি কেদাৰনাথ সিঙৰ বিয়োগত শোক প্ৰকাশ কৰিছে।
এক শোকবাৰ্তাত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়, মহান কবি, লেখক কেদাৰনাথৰ বিয়োগত গভীৰ শোক প্ৰকাশ কৰিছো। এইগৰাকী কবিয়ে তেওঁৰ কবিতাত ৰাজহুৱা জীৱনৰ অনুভূতিসমূহক স্থান দিছিল তেওঁ সাহিত্য জগতৰ লগতে সাধাৰণ লোকসকলৰ বাবে এক অনুপ্ৰেৰণা হৈ ৰব।
উল্লেখ্য যে ২০১৩ চনত কেদাৰনাথ সিঙক জ্ঞানপীঠ বঁটাৰে সন্মানীত কৰা হৈছিল। অভি বিলকূল অভি, জমীন পক ৰহি হ্যে আৰু “অকল মে সৰছ ইত্যাদি সাহিত্য কৰ্মৰ বাবে তেওঁ বিখ্যাত হৈ পৰিছিল।