Ministry of Education
IGNOU RC Bhubaneswar Organized Campus Drive on 30th April 2026 in Collaboration with RC Rairangpur and Trainguru Educare Pvt. Ltd.
30 APR 2026 8:06PM by PIB Bhubaneswar
The Regional Centre of Indira Gandhi National Open University (IGNOU), Bhubaneswar, in collaboration with RC Rairangpur and in association with Trainguru Educare Pvt. Ltd. organized a Campus Placement Drive for students on 30th April 2026 at IGNOU Regional Centre, Bhubaneswar. 80 candidates participated in the placement drive. Modine Thermal Pvt. Ltd., a transnational leader in thermal management solutions was the recruiting company. With a strong presence across multiple countries, the company specializes in innovative heating and cooling technologies used in automotive, industrial, and commercial applications.
Before the recruitment process began Regional Director of IGNOU Dr. M K Dash addressed the student-participants in the inaugural session and emphasized that the skill and internship facility provided by IGNOU will help them in the professional sphere. Head of Campus Placement Cell and Special Projects Unit IGNOU, Prof. Nayan Tara Padhi addressed the students and wished them all the best. She lauded the efforts made by Regional Centre Bhubaneswar for the placement drive. Representatives of Modine Thermal Pvt. Ltd. briefly explained the aspirants regarding the job profile. 40 students have been shortlisted in the placement drive who will join in phases.

ମାନବ ସମ୍ବଳ ବିକାଶ ମନ୍ତ୍ରଣାଳୟ
୩୦ ଏପ୍ରିଲ ୨୦୨୬ ରେ ଇନ୍ଦିରା ଗାନ୍ଧୀ ଜାତୀୟ ମୁକ୍ତ ବିଶ୍ୱବିଦ୍ୟାଳୟ (ଇଗ୍ନୋ), ଭୁବନେଶ୍ୱର ଆଞ୍ଚଳିକ କେନ୍ଦ୍ର ଦ୍ଵାରା କ୍ୟାମ୍ପସ୍ ପ୍ଲେସମେଣ୍ଟ ଡ୍ରାଇଭ୍ ଆୟୋଜିତ ହୋଇ ଯାଇଛି
30 APR 2026 8:06PM by PIB Bhubaneswar
ଇନ୍ଦିରା ଗାନ୍ଧୀ ଜାତୀୟ ମୁକ୍ତ ବିଶ୍ୱବିଦ୍ୟାଳୟ (ଇଗ୍ନୋ), ଭୁବନେଶ୍ୱର ଆଞ୍ଚଳିକ କେନ୍ଦ୍ର, ଆରସି ରାଇରଙ୍ଗପୁର ଏବଂ ଟ୍ରେନଗୁରୁ ଏଜୁକେୟାର ପ୍ରାଇଭେଟ୍ ଲିମିଟେଡ୍ ସହଯୋଗରେ ୩୦ ଏପ୍ରିଲ ୨୦୨୬ ରେ ଭୁବନେଶ୍ୱରର ଇଗ୍ନୋ ଆଞ୍ଚଳିକ କେନ୍ଦ୍ରରେ ଛାତ୍ରଛାତ୍ରୀମାନଙ୍କ ପାଇଁ ଏକ କ୍ୟାମ୍ପସ୍ ପ୍ଲେସମେଣ୍ଟ ଡ୍ରାଇଭ୍ ଆୟୋଜନ କରିଥିଲା। ପ୍ଲେସମେଣ୍ଟ ଡ୍ରାଇଭରେ ୮୦ ଜଣ ପ୍ରାର୍ଥୀ ଅଂଶଗ୍ରହଣ କରିଥିଲେ। ଥର୍ମାଲ୍ ପରିଚାଳନା ସମାଧାନରେ ଏକ ଅଗ୍ରଣୀ ବହୁରାଷ୍ଟ୍ରୀୟ କମ୍ପାନୀ ମୋଦିନ୍ ଥର୍ମାଲ୍ ପ୍ରାଇଭେଟ୍ ଲିମିଟେଡ୍ ନିଯୁକ୍ତିଦାତା କମ୍ପାନୀ ଥିଲା। ବିଭିନ୍ନ ଦେଶରେ ଏକ ଦୃଢ଼ ଉପସ୍ଥିତି ସହିତ, କମ୍ପାନୀ ଅଟୋମୋଟିଭ୍, ଶିଳ୍ପ ଏବଂ ବାଣିଜ୍ୟିକ ପ୍ରୟୋଗରେ ବ୍ୟବହୃତ ଅଭିନବ ଗରମ ଏବଂ କୁଲିଂ ପ୍ରଯୁକ୍ତିବିଦ୍ୟାରେ ବିଶେଷଜ୍ଞ।
ନିଯୁକ୍ତି ପ୍ରକ୍ରିୟା ଆରମ୍ଭ ହେବା ପୂର୍ବରୁ ଇଗ୍ନୋର ଆଞ୍ଚଳିକ ନିର୍ଦ୍ଦେଶକ ଡକ୍ଟର ଏମ.କେ. ଦାଶ ଉଦଘାଟନୀ ଅଧିବେଶନରେ ଅଂଶଗ୍ରହଣକାରୀ ଛାତ୍ରଛାତ୍ରୀମାନଙ୍କୁ ସମ୍ବୋଧିତ କରିଥିଲେ ଏବଂ ଇଗ୍ନୋ ଦ୍ୱାରା ପ୍ରଦାନ କରାଯାଇଥିବା ଦକ୍ଷତା ଏବଂ ଇଣ୍ଟର୍ନସିପ୍ ସୁବିଧା ସେମାନଙ୍କୁ ବୃତ୍ତିଗତ କ୍ଷେତ୍ରରେ ସାହାଯ୍ୟ କରିବ ବୋଲି ଗୁରୁତ୍ୱାରୋପ କରିଥିଲେ। ଇଗ୍ନୋର କ୍ୟାମ୍ପସ୍ ପ୍ଲେସମେଣ୍ଟ ସେଲ୍ ଏବଂ ସ୍ୱତନ୍ତ୍ର ପ୍ରକଳ୍ପ ୟୁନିଟ୍ର ମୁଖ୍ୟ ପ୍ରଫେସର ନୟନ ତାରା ପାଢୀ ଛାତ୍ରଛାତ୍ରୀମାନଙ୍କୁ ସମ୍ବୋଧିତ କରିଥିଲେ ଏବଂ ସେମାନଙ୍କୁ ଶୁଭକାମନା ଜଣାଇଥିଲେ। ସେ ପ୍ଲେସମେଣ୍ଟ ଡ୍ରାଇଭ୍ ପାଇଁ ଆଞ୍ଚଳିକ କେନ୍ଦ୍ର ଭୁବନେଶ୍ୱର ଦ୍ୱାରା କରାଯାଇଥିବା ପ୍ରୟାସକୁ ପ୍ରଶଂସା କରିଥିଲେ। ମୋଡାଇନ୍ ଥର୍ମାଲ୍ ପ୍ରାଇଭେଟ୍ ଲିମିଟେଡ୍ ର ପ୍ରତିନିଧିମାନେ ଚାକିରି ପ୍ରୋଫାଇଲ୍ ସମ୍ପର୍କରେ ଆଶାୟୀମାନଙ୍କୁ ସଂକ୍ଷିପ୍ତରେ ବୁଝାଇଥିଲେ। କମ୍ପାନୀ ପ୍ଲେସମେଣ୍ଟ ଡ୍ରାଇଭରେ ଇଗ୍ନୋର ୪୦ ଜଣ ଛାତ୍ରଛାତ୍ରୀ ସର୍ଟଲିଷ୍ଟ ହୋଇଛନ୍ତି ଯେଉଁମାନେ ବିଭିନ୍ନ ପର୍ଯାୟରେ ଚାକିରିରେ ଯୋଗଦେବେ।